Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новий виток війни Росії проти України 2022 року

Re: Новый виток войны России против Украины 2022 года

Скажите "спасибо" полезным *****ам, разгоняющим про "осталось 150тыс населения" и прочее.
PS. Для точного понимания: по различным оценкам именно 100тыс - это столько осталось населения в Мариуполе, после всего, что с ним сделали орки.
PS2. Также скажите "спасибо" другим полезным *****ам, которые исходят пеной по поводу "сажают цветочки".
Для точного понимания: вечное тереховское "город живет, работает, мусор вывозится ... цветочки сажаются"
как раз о том, что никакой гуманитарной катастрофы в Харькове нет.

Скажите "спасибо" полезным *****ам, разгоняющим про "осталось 150тыс населения" и прочее.
PS. Для точного понимания: по различным оценкам именно 100тыс - это столько осталось населения в Мариуполе, после всего, что с ним сделали орки.

Недопонял. Причём тут они и где в цуповке 150к населения?

Недопонял. Причём тут они и где в цуповке 150к населения?
Прочитайте внимательно, что написано в скрине с риа новости:
гуманитарный коридор ИЗ Харькова.
Разгоняют уже не первый день, что в Харькове почти не осталось людей, провокаторы, от них про 150тыс, у нас, тут.

Будемо сподіватися, що наші військові не будуть ловити гав і Придністров'я буде швидко ліквідовано.

Смотря шо то придністров'я буде робити.
До Одеси 50 км. Там 2 мотострілкові дивізії.
Я не думаю, що метою є захват Молдови - вона накуй не потрібна їм зараз.
Я так вважаю, що вони хочуть їх задіяти на Одеському напрямку.

Прочитайте внимательно, что написано в скрине с риа новости:
гуманитарный коридор ИЗ Харькова.
Разгоняют уже не первый день, что в Харькове почти не осталось людей, провокаторы, от них про 150тыс, у нас, тут.
А, так то *****и для своїх вигадують.
А що *****и роблять, коли відступають з села - це вже перевірено на Слатине - вони при відході розвалюють пів села. Відходять на відстань і розстрілюють його градами.

Якщьо пішли таке разгонять - значить вссялися захвату РЛ і планують втікти до козачки. Звичайно, хотять зруйнувати Цупівку і вигадують якусь ***ню, щьоб відволікати увагу.

А, так то *****и для своїх вигадують.
Когда *****ы выдумывают для своих, они, как правило, еще и заворачивают свою ложь в "да вы посмотрите сами, что харьковчане говорят".
А харьковчане, причем на данный момент находящиеся вне города,
несут прекрасное про "из 48 квартир живут в 4", "осталось 150тыс", например, и т.д. и т.п.
Сложно продать ложь про гуманитарный коридор из живого города, в котором миллион людей.

Смотря шо то придністров'я буде робити.
До Одеси 50 км. Там 2 мотострілкові дивізії.
Я не думаю, що метою є захват Молдови - вона накуй не потрібна їм зараз.
Я так вважаю, що вони хочуть їх задіяти на Одеському напрямку.

послушайте насчет этого :( (уже ближе к концу видео или же во второй его половине скорее)

Наши ****ли Ка-52 с ПТРК. Снова...

Я б взагалі напав першим, бо сидіти і чекати, поки на тебе нападуть - не найкраща ідея, причому окупувати анклав, роззброїти бойовиків і захопити склади, що там є, можна без жодного пострілу.
І Путін передумає нападати.

Мамалижники не дають дозволу, а формально то їхня територія.

Звонять поляки, сміються, кажуть, що РФ ДОЗВОЛИЛА їм ввести війська в Україну по річку Збруч. Одне не зрозуиіло - до *****ів ніхто не звертався і ніяких дозволів не просив.

Звонять поляки, сміються, кажуть, що РФ ДОЗВОЛИЛА їм ввести війська в Україну по річку Збруч. Одне не зрозуиіло - до *****ів ніхто не звертався і ніяких дозволів не просив.

Я так розумію, що мадьярам теж поступила подібна пропозиція від *****ів

Я б взагалі напав першим, бо сидіти і чекати, поки на тебе нападуть - не найкраща ідея, причому окупувати анклав, роззброїти бойовиків і захопити склади, що там є, можна без жодного пострілу.
І Путін передумає нападати.

Там не бойовики, там кадрові частини - штаб і 2 мотопихотні батальони. Цілком ****ованські. Це окремо від самої дірявої армії, що набирають з місцевх строковиків.

Так, там екіп ***овий, бо постачання через Україну, і десь в 15му році щьось у лісі сдохло і ми почали блокувать їхні поставки.

***, это ****ец. ***** из Белгорода пишет о постоянной угрозе повторного???? нападения *****ов.:рл: Напомните - когда было первое нападение *****ов на Белгород? :незнаю:

Він правильно все пише, доречі.
Є такий феномен - *****и чьомусь вважають, що там, де хоч слово є російською - то то їхнє і треба "освобождать".
Прибирати треба ***** всі згадки. Всі сліди совка.

Когда *****ы выдумывают для своих, они, как правило, еще и заворачивают свою ложь в "да вы посмотрите сами, что харьковчане говорят".
А харьковчане, причем на данный момент находящиеся вне города,
несут прекрасное про "из 48 квартир живут в 4", "осталось 150тыс", например, и т.д. и т.п.
Сложно продать ложь про гуманитарный коридор из живого города, в котором миллион людей.

Ну на салтовці - так, а є ще інші райони.
В Харкові не менш 750к залишилось.

Ну на салтовці - так, а є ще інші райони.
В Харкові не менш 750к залишилось.

ХТЗ и НД стоят целенькие.
Только местный бомонд в очередях за гуманитаркой, а так всё как обычно.
Идёшь такой при полном параде и с каской, а на тебя пялятся, будто ты в скафандре

причому окупувати анклав, роззброїти бойовиків і захопити склади, що там є, можна без жодного пострілу.
можна, але без дозволу молдови не можна. може там й були домовленності залаштунками...

Назад
Зверху Знизу