Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
В тебе є рішення проблеми ,як ти можеш допомогти?Кого ти знаєш кто вирішить питання ,хто допоможе?
Даже в Донецке все еще есть кого спасать. И КрымуЯ всё ждал, когда заведут старую пластинку - "все нормальные оттуда уехали" и "некого там спасать". Только сказано это не про Крым и Донецк, а про новоокупированные районы. Это первый шаг к потере этих территорий. Так потом будт поще себя убедить, что не очень то эти регионы нам и нужны. Так не надо.

У мене мама народилася в Кримській області УРСР.
Даже в Донецке все еще есть кого спасать. И Крыму![]()
ВСУ ешё охренеют от количества украинских флагов в Донецке и Луганске, когда туда зайдут.
У мене мама народилася в Кримській області УРСР.
Та вроде на Белогоровке Луганская закнчилась.
В мене - звісно є. Воно було одразу. але ви обрали кловуна, я ні чим не можу допомогти.
Я не за нього голосувал.Но зараз це не до часу.Бо так і до Хмельницького та Віговського прийдем.
Абсолютно здраво,Так це Хмельницький, чи Виговський був у відпустці за 200 днів президенства - більше, ніж на роботі, проєбав діру в бюджеті ще до вторгнення і т.д.?
Реальність в тому, що 6 діб позиції зрівнюють з землею, і поки не піднялось бурління говен в інтернетах - ні якої реакції не було.
Резалт - передові позиції зім'яті, там на краю тепер орки, ті позиції, навіть якщо відбити - вже не позиції. Укріплення "викопали" артилерією. Загинула куча людей, які могли не загинути, якщо б вчасно почали проста шугать артилерію, яка по них працювала.
А ще реальність в тому, що я - не військовий радник ОП, а радник - Арестович, тому ОП буде слухати не мої поради, а його. Так шо, прєд'яви чи є в мене план, містер Фікс - не на ту адресу.
Так це Хмельницький, чи Виговський був у відпустці за 200 днів президенства - більше, ніж на роботі, проєбав діру в бюджеті ще до вторгнення і т.д.?
Реальність в тому, що 6 діб позиції зрівнюють з землею, і поки не піднялось бурління говен в інтернетах - ні якої реакції не було.
Резалт - передові позиції зім'яті, там на краю тепер орки, ті позиції, навіть якщо відбити - вже не позиції. Укріплення "викопали" артилерією. Загинула куча людей, які могли не загинути, якщо б вчасно почали проста шугать артилерію, яка по них працювала.
А ще реальність в тому, що я - не військовий радник ОП, а радник - Арестович, тому ОП буде слухати не мої поради, а його. Так шо, прєд'яви чи є в менеплан, містер Фікс- не на ту адресу.
Тому зараз іншого немає ,як триматись віри в зсу ,припинити мазати брудом і лайном друг друга.Я не знаю повної інформації ,що твориться на фронтах.Та ,що твориться під авдіївкою.Але не думаю ,що хвиля в соцсетях ,має вплив на рішення генштабу.
Охуєнно сохранялі...Арестович сегодня сказал, что типа эти села (Пескм и Весёлое) не нужны, а можем и Авдеевку сдать, если надо - главное армию сохранить....
И вообще какого *** такое происходит? Причины коррупции в армии понятны. Причины настолько хуевой войны на отъебись пока выше моего понимания.6 діб безкарного обстрілу.
І ні хто б не взнав, якби боєць звідти не написав в ФБ і не розтягнули пабліки.
Хороший план. Думаю где-то на окраинах Ужгорода наконец можно будет пустить в бой сохраненную армию.Арестович сегодня сказал, что типа эти села (Пескм и Весёлое) не нужны, а можем и Авдеевку сдать, если надо - главное армию сохранить.
И вообще какого *** такое происходит? Причины коррупции в армии понятны. Причины настолько хуевой войны на отъебись пока выше моего понимания.
И дело не в отсутствии резервов. После общественного резонанса подкрепление ведь нашлось.
Мы отдаем города, чтобы сохранить армию. Но потом, чтобы вернуть города, нам все равно придется потерять какую-то часть армии. Возможно даже большую, чем если бы мы изначально их не отдавалиПо его словам сохранённая армия отберёт города назад. Я не спорю.