Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новий виток війни Росії проти України 2022 року

Re: Новый виток войны России против Украины 2022 года

Сказать что Amnesty International ***** *** путена это сделать им комплимент...

В тебе є рішення проблеми ,як ти можеш допомогти?Кого ти знаєш кто вирішить питання ,хто допоможе?

В мене - звісно є. Воно було одразу. але ви обрали кловуна, я ні чим не можу допомогти.

Я всё ждал, когда заведут старую пластинку - "все нормальные оттуда уехали" и "некого там спасать". Только сказано это не про Крым и Донецк, а про новоокупированные районы. Это первый шаг к потере этих территорий. Так потом будт поще себя убедить, что не очень то эти регионы нам и нужны. Так не надо.
Даже в Донецке все еще есть кого спасать. И Крыму :україна:

Даже в Донецке все еще есть кого спасать. И Крыму :україна:

Там запас сланцевого газу на тищу років.У Криму-море.
Ну і народу трохи, звичайно.
У Криму ще й багато житла набудували, буде де переселенців та військових розселити.

ВСУ ешё охренеют от количества украинских флагов в Донецке и Луганске, когда туда зайдут.

Так, місцеві завжди "за того, хто виграє"... бо ті, що активно співпрцювали з *****ами - дриснуть за *****ами (якщо ті їх раніше не утилізують на штурмі Авдіївки).
Скільки там взагалі населення залишилось?

В мене - звісно є. Воно було одразу. але ви обрали кловуна, я ні чим не можу допомогти.

Я не за нього голосувал.Но зараз це не до часу.Бо так і до Хмельницького та Віговського прийдем.

Я не за нього голосувал.Но зараз це не до часу.Бо так і до Хмельницького та Віговського прийдем.

Так це Хмельницький, чи Виговський був у відпустці за 200 днів президенства - більше, ніж на роботі, проєбав діру в бюджеті ще до вторгнення і т.д.?

Реальність в тому, що 6 діб позиції зрівнюють з землею, і поки не піднялось бурління говен в інтернетах - ні якої реакції не було.
Резалт - передові позиції зім'яті, там на краю тепер орки, ті позиції, навіть якщо відбити - вже не позиції. Укріплення "викопали" артилерією. Загинула куча людей, які могли не загинути, якщо б вчасно почали проста шугать артилерію, яка по них працювала.

А ще реальність в тому, що я - не військовий радник ОП, а радник - Арестович, тому ОП буде слухати не мої поради, а його. Так шо, прєд'яви чи є в мене план, містер Фікс - не на ту адресу.

Так це Хмельницький, чи Виговський був у відпустці за 200 днів президенства - більше, ніж на роботі, проєбав діру в бюджеті ще до вторгнення і т.д.?

Реальність в тому, що 6 діб позиції зрівнюють з землею, і поки не піднялось бурління говен в інтернетах - ні якої реакції не було.
Резалт - передові позиції зім'яті, там на краю тепер орки, ті позиції, навіть якщо відбити - вже не позиції. Укріплення "викопали" артилерією. Загинула куча людей, які могли не загинути, якщо б вчасно почали проста шугать артилерію, яка по них працювала.

А ще реальність в тому, що я - не військовий радник ОП, а радник - Арестович, тому ОП буде слухати не мої поради, а його. Так шо, прєд'яви чи є в мене план, містер Фікс - не на ту адресу.
Абсолютно здраво,

Тому зараз іншого немає ,як триматись віри в зсу ,припинити мазати брудом і лайном друг друга.Я не знаю повної інформації ,що твориться на фронтах.Та ,що твориться під авдіївкою.Але не думаю ,що хвиля в соцсетях ,має вплив на рішення генштабу.

Тому зараз іншого немає ,як триматись віри в зсу ,припинити мазати брудом і лайном друг друга.Я не знаю повної інформації ,що твориться на фронтах.Та ,що твориться під авдіївкою.Але не думаю ,що хвиля в соцсетях ,має вплив на рішення генштабу.

Та я вірю в ЗСУ, але жити тупою вірою то дурна справа.
Якби не резонанс - я навіть не знаю до якого ****еця дійшло би.
Суспільство не може в повному складі радити, але може спостерігати і за любої підозри на допу - підіймати гвалт, ****ити посадовців і вимагати щоб ті працювали.
6.
6 діб безкарного обстрілу.
І ні хто б не взнав, якби боєць звідти не написав в ФБ і не розтягнули пабліки.

А мазати брудом політиків - то таке... там на старому новий не дуже взагалі видно. Щоб був ефект - мазать брудом треба щось чисте.

Арестович сегодня сказал, что типа эти села (Пескм и Весёлое) не нужны, а можем и Авдеевку сдать, если надо - главное армию сохранить....
Охуєнно сохранялі...

6 діб безкарного обстрілу.
І ні хто б не взнав, якби боєць звідти не написав в ФБ і не розтягнули пабліки.
И вообще какого *** такое происходит? Причины коррупции в армии понятны. Причины настолько хуевой войны на отъебись пока выше моего понимания.
И дело не в отсутствии резервов. После общественного резонанса подкрепление ведь нашлось.

Арестович сегодня сказал, что типа эти села (Пескм и Весёлое) не нужны, а можем и Авдеевку сдать, если надо - главное армию сохранить.
Хороший план. Думаю где-то на окраинах Ужгорода наконец можно будет пустить в бой сохраненную армию.

И вообще какого *** такое происходит? Причины коррупции в армии понятны. Причины настолько хуевой войны на отъебись пока выше моего понимания.
И дело не в отсутствии резервов. После общественного резонанса подкрепление ведь нашлось.

А вона не будь-де на від'єбись.
Будь-яка ***ня породжується або тупістю, або безкарністю.

"Судьбоносний" наказ "освободіть Юг України" )а потім ще один - всю звільнити... типу, без бубочки непонятно було, чи звільняти чи ні, а тепер понятно - бо є наказ главкома) - привів в дію бірократичну машину, бо це єбать якого рівня наказ.

І усі по ****ували на Херсон.
За виконанням наказу такого високого рангу - зазвичай керівництво починає робити відверту ***ню, бо такі накази вносять одразу багато факторів, які нгативно впливають на процес.

По перше - завдяки такому явному, я б сказав - демонстративному декларуванню своїх намірів, в *****ів за шевелились залишки ізвілін, і вони поняли, що якщо щось кудись стягнули - то десь це відтягнули.
По друге - таке масове пересування військ то є дуже важкий процес чисто адміністративно.

Результатом стало "виполніть і пєрєвиполніть", арту забрали звідти, звідки не треба було її забирать. Командування - зайобане. А *****и дізналися, що на Пісках нема артилерії підтримки і скористалися цим.

А пацани на передку - вони ж героїчні, вони звикли мовчки, зціпивши зуби - виконувати завдяння і не скиглити.
ну і до героічили...

Потрібні зовнішні спостерігачи. Цивільні. Не завжди воєнна машина бачить коли в неї десь горить ****. Вона може бути занадто заклопотана і не помітити.

По его словам сохранённая армия отберёт города назад. Я не спорю.
Мы отдаем города, чтобы сохранить армию. Но потом, чтобы вернуть города, нам все равно придется потерять какую-то часть армии. Возможно даже большую, чем если бы мы изначально их не отдавали :confused:

Назад
Зверху Знизу