Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новий виток війни Росії проти України 2022 року

Re: Новый виток войны России против Украины 2022 года

Думаю, что операторам надоело снимать, поскольку вынос *****ни стал обычной рутиной. А за байрактары не переживай сильно. Их уже десятками подгоняют. До войны всего 6 штук на вооружении было.

12:україна:

Доречі, вже більше 100 років спирт в промисловості отримують гідратацією етилену, який в свою чергу отримують переважно піролізом деяких фракцій нафти.
И ты его пьёшь?

всі його п'ють. Весь алкоголь виробляється так.
Виключення - коли напій за визначенням повинен вироблятись перегонкою. Кон'як, наприклад, з винного спирту - перегнаної виноградної браги, - а інакше то кон'як. Віскі, текіла, пиво,...
А водка та будь-яке палево кон'ячне тощо - все з нафти вважай.

А чому тоді спирт для біопалива роблять з зерна? Я за це дізнався зовсім недавно, коли почалася уся ця катавасія з вивезенням зерна з України. Що цікаво, самі найвищі показники для отримання біоетанолу має кукурудза- 430 літрів з тони зерна.

ну как бы побуду адмиралом и напомню шо топливо все таки БИО из угля БИО не получится:D

удмурт:D

332129a628c092f6f.webp

Думаешь скрывают удачные операции?Чтобы сильно моральный дух не поднимать?
Все простіше, взагалі приховують де використовують Байрактари, щоб ****кі РЕБів туди не нагоняли

Такое чувство, что хава нагилу сейчас вдарят
:пятниця:

это я скриншот с видоса сделал, там из телеги ссылку нельзя перетянуть

А чому тоді спирт для біопалива роблять з зерна? Я за це дізнався зовсім недавно, коли почалася уся ця катавасія з вивезенням зерна з України. Що цікаво, самі найвищі показники для отримання біоетанолу має кукурудза- 430 літрів з тони зерна.

бо "халявна" сировина
ніхто з нормальної не робить. Є відходи, є некондиція

Не, ну правда же охуенно!

За кровиночку - за сына,
Получил Ладу Калину.
Мы попросим у гаранта,
За второго Ладу Гранту :D...

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Так я не про это. Я о том, почему на водку спирт делают из нефти (якобы), а для заправки авто биоэтанол делают из зерна (органики). Как-то нелогично выходит.

Все логично БИО это типо возобновляемый ресурс типа экологично. Все от хайпа "зеленой" проблемы идет. Есть хайп на топливе делают для изберателя программы нет хайпа по поводу спирта значит нет программы

Смотрю итоговые выступления по Тегерану- кто в лес кто по дрова. Все про Сирию- а как раз там у всей компашки интересы врастопырку. У пуйла оставить как есть, у аятолл- забрать у пуйла, у султана сложнее.

Смотрю итоговые выступления по Тегерану- кто в лес кто по дрова. Все про Сирию- а как раз там у всей компашки интересы врастопырку. У пуйла оставить как есть, у аятолл- забрать у пуйла, у султана сложнее.
Главное дадут ли беспилотники иранцы путлеру или нет...Об этом пока молчат,но я думаю из-за них ***ло туда и ездило

Главное дадут ли беспилотники иранцы путлеру или нет...Об этом пока молчат,но я думаю из-за них ***ло туда и ездило

У них их как бы и для себя сильно не до хера.

Назад
Зверху Знизу