Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Думаю, что операторам надоело снимать, поскольку вынос *****ни стал обычной рутиной. А за байрактары не переживай сильно. Их уже десятками подгоняют. До войны всего 6 штук на вооружении было.
И ты его пьёшь?Доречі, вже більше 100 років спирт в промисловості отримують гідратацією етилену, який в свою чергу отримують переважно піролізом деяких фракцій нафти.
И ты его пьёшь?
А чому тоді спирт для біопалива роблять з зерна? Я за це дізнався зовсім недавно, коли почалася уся ця катавасія з вивезенням зерна з України. Що цікаво, самі найвищі показники для отримання біоетанолу має кукурудза- 430 літрів з тони зерна.
З цим взагалі не треба щось робити, оккупантов треба гнатиЦе зрозуміло. Але що з цим робити?
Все простіше, взагалі приховують де використовують Байрактари, щоб ****кі РЕБів туди не нагонялиДумаешь скрывают удачные операции?Чтобы сильно моральный дух не поднимать?
удмурт
![]()
Такое чувство, что хава нагилу сейчас вдарят
![]()
Схоже на те, що екіпаж залишився у танку, "гробових" родичам не буде.
А чому тоді спирт для біопалива роблять з зерна? Я за це дізнався зовсім недавно, коли почалася уся ця катавасія з вивезенням зерна з України. Що цікаво, самі найвищі показники для отримання біоетанолу має кукурудза- 430 літрів з тони зерна.
Не, ну правда же охуенно!
Так я не про это. Я о том, почему на водку спирт делают из нефти (якобы), а для заправки авто биоэтанол делают из зерна (органики). Как-то нелогично выходит.
Главное дадут ли беспилотники иранцы путлеру или нет...Об этом пока молчат,но я думаю из-за них ***ло туда и ездилоСмотрю итоговые выступления по Тегерану- кто в лес кто по дрова. Все про Сирию- а как раз там у всей компашки интересы врастопырку. У пуйла оставить как есть, у аятолл- забрать у пуйла, у султана сложнее.
Главное дадут ли беспилотники иранцы путлеру или нет...Об этом пока молчат,но я думаю из-за них ***ло туда и ездило