Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
хз, зараз вигрібли все ***** майже скрізь (я про контінент). у нас завозять партії броні зі штатів,(кераміка, сталь). з того шо можна купити в магазі модного - знайшов тільки в штатах, якщо є там хтось то поки единий реальний варік
ЗІ скинь посилання на ту броню, по опису складно щось сказати, я вже надивився на багато варіантів броні.
Чув дзвiн...
Керамiка держить 3-5 влучань люба. Полiэтилен не держить нiчого.
Цікаво звісно, завлена вага двох плит 6.4кг при цьому жилет не більше 7кгНу ось
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Не знаю, наскільки актуально зараз, в сенсі чи є в наявності.
Цікаво звісно, завлена вага двох плит 6.4кг при цьому жилет не більше 7кгчомусь у нас не звертають увагу на комфорт - мяки вставки під плечі, демфери та вент сітка на груді та спині...зато все в молле прострочили.
Та ти шо.
Та ти шо.
???"Завдяки сприянню пана Абрамовича, (українська та російська – ред.) делегації досягли домовленостей щодо організації гуманітарних коридорів, через яких змогли врятувати більше 400 000 людей.
Крім цього, його зусилля з обміну військовополоненими допомогли звільнити з полону кілька сотень людей. Абрамович продовжує бути глибоко залученим у процес перемовин, а також організації гуманітарної допомоги", - йдеться у листі Арахамії.
Також, у листі голова української групи на перемовинах з Росією підкреслює, що в цілому він оцінює роль Абрамовича як "позитивну". Джерело:⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Ігор Негулевський.
Ну так ясное дело, а высокомолекулярный держит до 3+ не бронебойные держит видел плиты в обзорах из США с указанием стандартаПолiэтилен не держить нiчого.
еще координаты парочки заводов или госпиталя как в Баштанке - и вы оба молодцыНу ось....
Не знаю, наскільки актуально зараз, в сенсі чи є в наявності.
. Хз чи є воно в наявності, бо ціна не захмарна
еще координаты парочки заводов или госпиталя как в Баштанке - и вы оба молодцы![]()
Немцы испытывали 4.7 довольно таки интересный аппарат был. К сожалению технологию хоть и довели более менее, но не срослось.Я про рельс вообще не говорю. Писано-переписано! Ты можешь легко на ютубе найти сравнение бронепробиваемости пули АК-47 и АК-74. Всегда побеждает АК-74. Интересно? Поищи.
Остальное все вода. Когда появлялся патрон 5,56 и чуть позже 5.45 бронежилеты если и были то намного примитивнее. Потому и происходит переход на другие калибры, другой боеприпас. Следом появятся другие бронежилеты и так до бесконечности. Так, что сравнивать сладкое с теплым как то не комильфо. Немцы еще в 1980 испытывали ****** с одноразовым магазином на 100 патронов со сгорающей гильзой калибром 4,2 стреляющий окрыленными стрелами. И что?
Ну да мб но это не точно, мангалы тоже приваривали и шо