Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Отправляют всё - и каски, и броники, и медикаменты.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Не запрещают, список того что запрещено вот здесь:
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
ну там враховується все, в тому числі невеличкі катери, которих останніми днями кілька жахнули біля зміїного.Шото я не понял, лапторы уже не считаются кораблями?
Шо они там будут делать? Это тупик.
Катер, вертушка с каким то спецназом ... ***** что то важное на этом острове забыла и хотят забрать.
Яке прикре ***********![]()
в 2014-му група альпіністів-любителів з Києва перебувала на Алтаї. Коли спустились в місцеву дєрєвєньку, місцеві аборгени, п'яні та беззубі, радісно повідомили їм, що "кримнаш". На запитання,- а нахуя оно вам, ті відповіли,- да как нахуя?! Развівать будєм.
Стосовно можливості і доцільності захоплення і утримання Бессерабії- плани утвєрждєни на вісочайшем уровнє. Солдат нє жалєть!
меня умиляют такие типа тебя, которые умудряются не посмотреть пол собеседника... а ведь он указан.Ты таки *****.
Бесарабія заперта між ворожими Україною, Молдовою та Румунією, ніякого коридору туди немає
Я рад за тебя. Перечисли весь список, что тебя ЕЩЕ умиляет?меня умиляют такие типа тебя, которые умудряются не посмотреть пол собеседника... а ведь он указан.
Я рад за тебя. Перечисли весь список, что тебя ЕЩЕ умиляет?![]()
Базар завжди із ним.
Ник поменяй. Гапон подойдет в самый раз!
Шото я не понял, лапторы уже не считаются кораблями?
Ну и - 400 рыл радует
Немає ні спільного кордону, як на линирійські новоутворення, так і близкості території, як з Мриком. І то *****ам довелося нашвидкоруч накидати щось подібне до моста аби якось підтримувати на плаву. А Бесарабія заперта між ворожими Україною, Молдовою та Румунією, ніякого коридору туди немає, а Україна, на відмвну від ситуації навколо "Пнр" має повне право топити там всі кораблі, збивати всі літаки та обстрілювати ті території. Шансів вижити там десанту немає.
а чем им так важен о.Змеиный, что с таким упорством там мрут?