Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новий виток війни Росії проти України 2022 року

Re: Новый виток войны России против Украины 2022 года

Шото я не понял, лапторы уже не считаются кораблями?
Ну и - 400 рыл радует

Отправляют всё - и каски, и броники, и медикаменты.

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Не запрещают, список того что запрещено вот здесь:

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Ні.
Лише вчора кедосики містом відправляв та при оформленні додатково попередження видали з новими правилами, які забороняють каски та броніки засилати в Україну.

ну там враховується все, в тому числі невеличкі катери, которих останніми днями кілька жахнули біля зміїного.

Шо они там будут делать? Это тупик.

в 2014-му група альпіністів-любителів з Києва перебувала на Алтаї. Коли спустились в місцеву дєрєвєньку, місцеві аборгени, п'яні та беззубі, радісно повідомили їм, що "кримнаш". На запитання,- а нахуя оно вам, ті відповіли,- да как нахуя?! Развівать будєм.
Стосовно можливості і доцільності захоплення і утримання Бессерабії- плани утвєрждєни на вісочайшем уровнє. Солдат нє жалєть!

в 2014-му група альпіністів-любителів з Києва перебувала на Алтаї. Коли спустились в місцеву дєрєвєньку, місцеві аборгени, п'яні та беззубі, радісно повідомили їм, що "кримнаш". На запитання,- а нахуя оно вам, ті відповіли,- да как нахуя?! Развівать будєм.
Стосовно можливості і доцільності захоплення і утримання Бессерабії- плани утвєрждєни на вісочайшем уровнє. Солдат нє жалєть!

Немає ні спільного кордону, як на линирійські новоутворення, так і близкості території, як з Мриком. І то *****ам довелося нашвидкоруч накидати щось подібне до моста аби якось підтримувати на плаву. А Бесарабія заперта між ворожими Україною, Молдовою та Румунією, ніякого коридору туди немає, а Україна, на відмвну від ситуації навколо "Пнр" має повне право топити там всі кораблі, збивати всі літаки та обстрілювати ті території. Шансів вижити там десанту немає.

Бесарабія заперта між ворожими Україною, Молдовою та Румунією, ніякого коридору туди немає

Так в цій схемі Одеса стоїть на першому місці. Ми ж памятаємо як Путен в своїй геніальній промові грозився в Одесі когось знайти покарати.

Він правда здається перестав соромитись як на перших порах, і криє Одесу ракетами як ні в чому не бувало. Видно прийшло розуміння що Одеса теж не хоче його любити.

меня умиляют такие типа тебя, которые умудряются не посмотреть пол собеседника... а ведь он указан.
Я рад за тебя. Перечисли весь список, что тебя ЕЩЕ умиляет?:незнаю:

Я рад за тебя. Перечисли весь список, что тебя ЕЩЕ умиляет?:незнаю:

1. Оскорбления запрещены
9. Флуд, флейм и оффтоп в серьезных темах не желательны

ты это... "берега потерял".

и эта... не нужно спамить админам/модерам в личку, в ответ на автоматическое уведомление о нарушении Вами правил форума.
16. Вопросы, касающиеся форума задавайте в разделе Обратная связь

Ну и - 400 рыл радует

Я так понимаю было два раптора и один катер при погрузке/разгрузке на острове, а сейчас просто кто-то очухался и кидает старые новости.

Немає ні спільного кордону, як на линирійські новоутворення, так і близкості території, як з Мриком. І то *****ам довелося нашвидкоруч накидати щось подібне до моста аби якось підтримувати на плаву. А Бесарабія заперта між ворожими Україною, Молдовою та Румунією, ніякого коридору туди немає, а Україна, на відмвну від ситуації навколо "Пнр" має повне право топити там всі кораблі, збивати всі літаки та обстрілювати ті території. Шансів вижити там десанту немає.

Так то оно так, но зачем тогда *****ы так сильно хотят на змеином закрепиться? Может хотят вертолетный массированный десант в южную часть Одесской области, ну а там уже малые катера подтянуть с десантом.

Назад
Зверху Знизу