Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Телеграм-канал RSOTM, яким керують приватні військові компанії Wagner, які зараз в Україні, повідомив, що або «буде мобілізація, або ми програємо війну». Вони думають, що їм потрібно 600-800 тисяч людей, щоб перемогти Україну.
Це були ті самі хлопці, які сказали, що «Москва» затонула до того, як про це було публічно повідомлено в іншому місці, і що БПЛА TB2 брали участь у відволіканні корабля, що вчора підтвердила New York Times. 2/
Освободитель попался
шольцомеркельные штазинутые...![]()
Телеграм-канал RSOTM, яким керують приватні військові компанії Wagner, які зараз в Україні, повідомив, що або «буде мобілізація, або ми програємо війну». Вони думають, що їм потрібно 600-800 тисяч людей, щоб перемогти Україну.
Україна стільки ж може мобілізувати.
Ходаковский (это днровский вояка ) пишет
"Группа противника с белым флагом вышла на дорогу, ведущую с моста, где принимали эвакуированных гражданских, вглубь Азовстали - навстречу им выдвинулись российские военные в качестве парламентёров. Первый личный контакт за всё время блокады Мариуполя."
чим ****а буде озброювати таку кількість військ.
Якщо піднапружаться озброять. Пошукають добре на консервації, ще Т-34 на ходу знайдуть.
Освободитель попался
Меня поймали ,заставили ,****** никогда не держал,бомба рядом попала ,я усрался и сдался.
Якщо піднапружаться озброять. Пошукають добре на консервації, ще Т-34 на ходу знайдуть.
Lets gooo
Нехай, в поїзд влізе 1000 людей.Після твіта, який я виклав, став особисто краще розуміти масштаб війни, який нас може чекати.
Хочу помилятися.
Не розумію, чим ****а буде озброювати таку кількість військ. Чи зможуть вони налагодити необхідну військову логістику.
***ло ж повинен розуміти резонанс на рашці на колосальні втрати з боку його армії, яку буде нищити лендлізівська зброя?
Точно, почитал коменты пишут то же самое.Це на полігоні десь.
Сколько нужно мусоров чтобы отловить 600000?