Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новий виток війни Росії проти України 2022 року

Re: Новый виток войны России против Украины 2022 года

:незнаю:

Телеграм-канал RSOTM, яким керують приватні військові компанії Wagner, які зараз в Україні, повідомив, що або «буде мобілізація, або ми програємо війну». Вони думають, що їм потрібно 600-800 тисяч людей, щоб перемогти Україну.

Це були ті самі хлопці, які сказали, що «Москва» затонула до того, як про це було публічно повідомлено в іншому місці, і що БПЛА TB2 брали участь у відволіканні корабля, що вчора підтвердила New York Times. 2/

шольцомеркельные штазинутые...:(

Я сначала думал это современная карикатура и справа это Меркель... Но карикатура 1982-го года!

"Почему столько беспокойства из-за обычной трубы?"

Вкладення

• FRkjdQmWYAAfg7I.webp
    FRkjdQmWYAAfg7I.webp
    98.8 КБ · Перегляди: 499

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Телеграм-канал RSOTM, яким керують приватні військові компанії Wagner, які зараз в Україні, повідомив, що або «буде мобілізація, або ми програємо війну». Вони думають, що їм потрібно 600-800 тисяч людей, щоб перемогти Україну.

Україна стільки ж може мобілізувати.

Україна стільки ж може мобілізувати.

Після твіта, який я виклав, став особисто краще розуміти масштаб війни, який нас може чекати.
Хочу помилятися.

Не розумію, чим ****а буде озброювати таку кількість військ. Чи зможуть вони налагодити необхідну військову логістику.

***ло ж повинен розуміти резонанс на рашці на колосальні втрати з боку його армії, яку буде нищити лендлізівська зброя?

Ходаковский (это днровский вояка ) пишет
"Группа противника с белым флагом вышла на дорогу, ведущую с моста, где принимали эвакуированных гражданских, вглубь Азовстали - навстречу им выдвинулись российские военные в качестве парламентёров. Первый личный контакт за всё время блокады Мариуполя."

чим ****а буде озброювати таку кількість військ.

Якщо піднапружаться озброять. Пошукають добре на консервації, ще Т-34 на ходу знайдуть.

Якщо піднапружаться озброять. Пошукають добре на консервації, ще Т-34 на ходу знайдуть.

Их для парада в Лаосе покупали. Не, ну може ****ы поделятся

Освободитель попался

А куда это его привезли?
А вообще удивляет .У Золкина попалось несколько интервью из ордло пленных,все **** не при чем .Меня поймали ,заставили ,****** никогда не держал,бомба рядом попала ,я усрался и сдался.

Меня поймали ,заставили ,****** никогда не держал,бомба рядом попала ,я усрался и сдался.

Поехалі на ученія, нічего не знали, послішался хлопок, очнулся гіпс.

Lets gooo :клас:

Після твіта, який я виклав, став особисто краще розуміти масштаб війни, який нас може чекати.
Хочу помилятися.

Не розумію, чим ****а буде озброювати таку кількість військ. Чи зможуть вони налагодити необхідну військову логістику.

***ло ж повинен розуміти резонанс на рашці на колосальні втрати з боку його армії, яку буде нищити лендлізівська зброя?
Нехай, в поїзд влізе 1000 людей.
Щоб перевезти 600к треба 600 рейсів.
Якщо ****а зможе зконцентрувати таку кількість потягів - людей перевезуть.
Це єдино разова процедура.
Потім треба зе перевезти їм зі складів потрібний мотлох і зброю.
Це теж єдино разова подія.

А ось потім починається цікаве - починаються регулярні рейси з постачання.
Інакше, всі 600к - будуть ходити пішки й голодні, бо паливо та їжу треба підвозити регулярно.

Про якість такого особового складу я взагалі мовчу. Максимум - срочку служили, десь в гарнізоні, де їх їбали дагські і чеченські діди.

Назад
Зверху Знизу