Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новая вводная. Залужный.

• Автор теми Автор теми Dynafit
  • Дата створення Дата створення
, я спираюся на думку людей, які мене оточують.
а кто тебя окружает, люди с больной психикой? мы же не знаем твоего окружения, может вы там в сатану верите и бегаете в поисках покемона.

може запилиш голосувалку? чи засцяв?
голосовалки клонов больше не проводят.Тебя признали почетным пожизненно.
но ты так и не ответил Залужный ты написал умный украинец, а ты выходит дурной со своим окружением?

мы же не знаем твоего окружения,
проте ми напевне впевнені у твоєму оточенні: вшивий та його клони і куля з лайна. і вони дуже добре тебе характеризують, як доречі і твої щоденні висери, про хуї, ****, содомію та шоколад... :D

но ты так и не ответил Залужный ты написал умный украинец, а ты выходит дурной со своим окружением?
я також розумний українець, бо також осторонь зеленого лайна. а що там з тебе виходить - то не моя проблема, а твого оточення. моє не скаржиться на мене, а цінує.

я також розумний українець, бо також осторонь зеленого лайна. а що там з тебе виходить - то не моя проблема, а твого оточення. моє не скаржиться на мене, а цінує.
Почему же тогда два умных украинца, а говорят противоположные вещи, значит кто то один *****.Если Залужный не *****, то получается ***** ты?

залужний визнав мене? схоже ти сам заплутався у своєму вербальному проносі, *********. :D
ты ж сам написал что он умный украинец,
так, я це написав. ти це будеш оскаржувати? таке на сьогодні в тебе завдання?

Почему же тогда два умных украинца, а говорят противоположные вещи, значит кто то один *****.
***дорусу не зрозуміти цього. а ***** завжди відомо хто: ***** і бєло-*****. :D так і сказках завжди: хитрий українець, та іван-***** (ну і бєло-***** туди ж)

так, я це написав. ти це будеш оскаржувати? таке на сьогодні в тебе завдання?
ты говоришь противоположное тому что говорит Залужный, получается что кто то из вас врет или дурачек, вот и пытаемся выяснить кто.

ы говоришь противоположное тому что говорит Залужный,
де я це кажу?
получается что кто то из вас врет или дурачек,
так а може все простіше і брешеш ти? або просто ******? все ж що трапляється, проходить через призму твого сприйняття. ну а призма логічного сприйняття подій "довбойоба року" не потребує додаткового пояснення.

Назад
Зверху Знизу