Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Згоден з Вами.Але.Читаємо тему спочатку."Зе звільняє Залужного.Ні -це фейк.Нема оф інформації.В результаті звільнили.Зе призначив Залужного послом.Ні.Це фейк.Нема оф інформації"Ну що ж.Почекаємо.А знати,звісно,ми нічого і не можемо.Мені дивно чути від деяких юзерів такі нервові вкиди та дописи, такі переживання - про ті речі, де вони як кажуть - ні вухом, ні рилом..Та шо ви можете знати? Додумувати, вангувати, витрачати на це життя, а завтра вас можуть запізно витягнути з-під завалів...
Чекайте готового, не нервуйте.
Не допомагайте мерзотникам від політики розхитувати зсередини країну.
Займайтеся справами, допамагайте армії...
Будемо старатисяНе піддавайтеся на вкиди. Звісно,не так очевидно, коли закінчиться війна, але можна було депресувати два місяці назад, а зараз вже такої зневіри бути не може. Заспокойтеся.
Армию призывную распускают по дембелю, а воюющих 2 года непрерывно - ***!***** воюют,молодежь в клубах зависает,лучшего боевого генерала во время войны,отправляют послом хрен знает куда
Ой, йой) . А ви, Вайкартара, хто тут? Бригадир?Сива Куля - это тракторец на минималках, разговаривать бесполезно
Возможно и так, слов вы может и много запомнили, осталась самая малость - разобраться с тем, что они значат и научится складывать из них осмысленные сложные конструкцииУ мене словарний запас дай боже, щоб збити з вас пиху, можете не сумніватись.)
Про вас вывод уже сделан.Зараз війна, ситуація важка, і Пристайко хоч і людина з досвідом, одначе досвід зараз треба інший...мабуть, він був би менш ефективним, ніж Залужний - саме в Британії.
На Британію зараз найбільше покладаємось, бо навіть нам на Америку зараз не можна покластися - вона у тайфуні виборів і Трамп скоріш усього знову прийде до влади.
Генералів гарних у нас багато, а своя людина в Британії, ще й така - це дуже важливо в данному випадку. Просто посол і "посол в Британії" - дещо різні речі зараз.
Не робіть поспішних висновків, хлопці.
ОбоихРасстрелять?
***, я напишу специально для вас на русском: прокацапских провокаторов тут я насчитала уже достаточно, так что не надо мне впаривать хню.Хтивий провокатор. И вы его хвалите. Поздравляю вас двоих за то, что вам нравится россия. И не пишите на украинском, не позорьте его
Хтивий провокатор. И вы его хвалите. Поздравляю вас двоих за то, что вам нравится россия. И не пишите на украинском, не позорьте его
Нифигасе. Вот это бомбануло. Лечиться надо.Кто топит за Зеленского, тот топит за рф. Так понятно или не доходит?
Это вы, женщина, не слышите, что вам говорят. И женщины не способны логически мыслить. Это известный факт. Ведь они живут эмоциямиА не подахуел ли ты, мужчина? Вы слышите себя?
А вам надо бросить куритьНифигасе. Вот это бомбануло. Лечиться надо.