Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новая вводная. Залужный.

• Автор теми Автор теми Dynafit
  • Дата створення Дата створення
Мені дивно чути від деяких юзерів такі нервові вкиди та дописи, такі переживання - про ті речі, де вони як кажуть - ні вухом, ні рилом..Та шо ви можете знати? Додумувати, вангувати, витрачати на це життя, а завтра вас можуть запізно витягнути з-під завалів...

Чекайте готового, не нервуйте.
Не допомагайте мерзотникам від політики розхитувати зсередини країну.
Займайтеся справами, допамагайте армії...
Згоден з Вами.Але.Читаємо тему спочатку."Зе звільняє Залужного.Ні -це фейк.Нема оф інформації.В результаті звільнили.Зе призначив Залужного послом.Ні.Це фейк.Нема оф інформації"Ну що ж.Почекаємо.А знати,звісно,ми нічого і не можемо.

Не піддавайтеся на вкиди. Звісно,не так очевидно, коли закінчиться війна, але можна було депресувати два місяці назад, а зараз вже такої зневіри бути не може. Заспокойтеся.
Будемо старатися:пиво:

***** воюют,молодежь в клубах зависает,лучшего боевого генерала во время войны,отправляют послом хрен знает куда
Армию призывную распускают по дембелю, а воюющих 2 года непрерывно - ***!

Сива Куля - это тракторец на минималках, разговаривать бесполезно
Ой, йой) . А ви, Вайкартара, хто тут? Бригадир? :D
Ви найчастіше поводитесь як дешевий троляка в розмові.
Кажіть по суті, а не шукайте конфлікти - щоб було що у вас читати.

У мене словарний запас дай боже, щоб збити з вас пиху, можете не сумніватись.)

У мене словарний запас дай боже, щоб збити з вас пиху, можете не сумніватись.)
Возможно и так, слов вы может и много запомнили, осталась самая малость - разобраться с тем, что они значат и научится складывать из них осмысленные сложные конструкции :D

Дякую, Хтивий за відео. Я приблизно те і казала).

Зараз війна, ситуація важка, і Пристайко хоч і людина з досвідом, одначе досвід зараз треба інший...мабуть, він був би менш ефективним, ніж Залужний - саме в Британії.
На Британію зараз найбільше покладаємось, бо навіть нам на Америку зараз не можна покластися - вона у тайфуні виборів і Трамп скоріш усього знову прийде до влади.
Генералів гарних у нас багато, а своя людина в Британії, ще й така - це дуже важливо в данному випадку. Просто посол і "посол в Британії" - дещо різні речі зараз.
Не робіть поспішних висновків, хлопці.
Про вас вывод уже сделан.

Хтивий провокатор. И вы его хвалите. Поздравляю вас двоих за то, что вам нравится россия. И не пишите на украинском, не позорьте его
***, я напишу специально для вас на русском: прокацапских провокаторов тут я насчитала уже достаточно, так что не надо мне впаривать хню.
Хтивого похвалила конкретно за видео. Докажите по этому видео, что ему нравится россия? Пока я вижу среди хейтеров президента тех, кто рядится под адептов экс-президента, а на самом деле протаскивает все, что подсовывает *****ская деза.

И еще: я вас не трогаю, и вы не говорите мне что мне делать, хорошо? Вы сами мне сказали, что вы не модератор.

А не подахуел ли ты, мужчина? Вы слышите себя?
Вопрос №2: а что вы делаете на украинском форуме? Может, вам за поребрик тогда?
Там и украинский президент не нужен, украинский язык не нужен. Вы русским обходитесь?

Назад
Зверху Знизу