Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
ну так, військовому на війні більше ж немає чим зайнятися. давайте його подалі відправимо. послом. аби бубочкє "рейтинги" не псував, та не заважав дєрьмакам поступово зливати державу...
Так, це політичне вигнання.ну так, військовому на війні більше ж немає чим зайнятися. давайте його подалі відправимо. послом. аби бубочкє "рейтинги" не псував, та не заважав дєрьмакам поступово зливати державу...
місяць тому смарагдові хом"ячки всіх засміювали за подібний гипотетичний перебіг подій. а воно, бач, як виявилося. на мій погляд, це дуже підриває довіру 1% до д"ерьмаків.Так, це політичне вигнання.
Это хуже. Это изгнание человека, который пользовался в армии авторитетом.Так, це політичне вигнання.
Эх, ***, мне бы такую ссылку.Ссылка....
майбутній гауляйтер малої русіИнтересно, кто надоумил.
***ло через дЕрмака! Ну а больше некомуИнтересно, кто надоумил.
видно что Залужный расстроился, прям ехать не хочет.Эх, ***, мне бы такую ссылку.
Отдохнёт, здоровье поправит. Никто ***** не будет сверху, почему стоим на месте, а не бодрыми маршами деоккупируем Крым!видно что Залужный расстроился, прям ехать не хочет.
а у зесперміїв свято сьогодні, радощі! суко, які ж ви жалюгідні уйобки! любе лайно готове жерти, аби з дупи хриплого божка...видно что Залужный расстроился, прям ехать не хочет.
я смотрю прям коричневая гидота получила команду от ***ла опять зраду разгонять.а у зесперміїв свято сьогодні, радощі! суко, які ж ви жалюгідні уйобки!
те ж саме, ти, уйобище, булькало і місяць назад... те ж саме будеш торохтіти і наприкінці весни... а "перемог" від гидоти при владі щось не видно... зараз твоя партнерка вшивая ще мемасіків підвезе, а ти й надалі дрочитимеш про "петю"... *****ий шлак...я смотрю прям коричневая гидота получила команду от ***ла опять зраду разгонять.
******ы шоколадные 30 лет страну разворовывали для ***ла, а теперь ждут перемог...те ж саме, ти, уйобище, булькало і місяць назад... те ж саме будеш торохтіти і наприкінці весни... а "перемог" від гидоти при владі щось не видно...