Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Новая почта. Отзывы

• Автор теми Автор теми ksolnyshko
  • Дата створення Дата створення
Дiдух, ну а шо? НП решила обнаглеть и сэкономить на курьерах, тупо присвоив бабло за оплаченную но не предоставленную услугу курьерской доставки? А нефиг.

Новий квест з нп.
Посилка за середину жовтня. Продаван почав наярювати, тож прийшлось розбиратись. 1.11 по треку я відмовився від доставки курь'єром, щоб забрати сам - ситуація описана вище. Смс не отримував. Так як я не забрав її, то через місяць 1.12 я автоматом від неї відмовився та її ніби відправляють назад. Зараз по номеру накладної на головній сортувальній станції в києві.
Подзвонив. Додзвонився з 4 разу - тупо зникає зв'язок або чекаєш-чекаєш-зайобуєшся та зкидаєш сам. Кажуть в одесі зараз, розберуться та подзвонять.

Заєбла ця нп, якщо чесно. Половина посилок з проблемами.
Тут я не всі описую, а лише такі, де є що писати.

tifo, а у меня новое видео про НПИ
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

НОВАЯ ПОЧТА - БАНАЛЬНЫЕ МОШЕННИКИ!
Сегодня отправляю палету с грузом, реальный объем - 0.5 м. Новая почта решила посчитать 1.5 куба обрешетки. Всю жизнь считали по фактическому объему, но вот нет, сегодня так считают. Горячая линия решила что все ок. Вот 3 года было в полуметре молметра, а седня новая почта наебала геометрию и в полметре стало полтора. Кроме как бандитами и ворами их назвать сложно. Воры, бандиты и мошенники, какое государство такие и перевозчики.

Завжди пелети рахували, не вигадуй.
І якщо тобі щастило з добрими вантажниками на твоєму відділенні, то радій.

Завжди пелети рахували, не вигадуй.
І якщо тобі щастило з добрими вантажниками на твоєму відділенні, то радій.

А вот и ***. Всегда мне расчитывали правильно обрешетку, по фактическому объему, причем решал пару раз через горячую линию. Как вообще услуга обрешетки связана с палетой? Оббивают груз определенного объема. А если лохам считали, ну так лохам нравится быть лохами, есть конкретный объем, с *** его стали привязывать к размеру палеты? Это и есть банальный грабеж и наебалово. Больше палеты на нп не вожу, мистэкспрес мне роднее.

Отож скінчилась нова епопея з новою поштою. І знову окрім дрібного шахрайства з економією на кур'єрах, що зробило можливим виникнення сабжевої ситуації, пред'явити нічого. І ця дріб'язковість стала першопричиною великих втрат часу: моїх, китайця, нп.

Нагадаю. Вони самовільно змінили статус посилки ніби я відмовився від адресної доставки. Потім їх система глюкнула та повідомлення про посилку я не отримав, жодного, відповідно й не забрав її. Коли забирав інші, про цю мені не казали. Через місяць вона почала їхати назад до китайця. Ще через тиждень китаєць почав наярювати та я почав розбиратись. Посилка була на головній базі в києві. Витратив не менше години, щоб додзвонитись до нп - кілька разів протягом пари днів. Відправили в відділення писати заяву на повернення. Потім 10 днів тиші, ще пів години дзвонив, але не додзвонився. Сьогодні притарабанили. У відділення.
З китайцем ще час втрачав на балачки.
Нормально посилку б доставили першого листопада.

новая почта не напоминает о хранящихся посылках устно, тышо тифо, сам должен знать или проси менеджера посмотреть, но не по телефону канечно

Да мені пох насправді. Я більше єбстись як цього разу не буду. Хай китайці єбуться, чим більше буде проблем з цим сф парселом, тим скоріше вони на нього заб'ють. А ні - ну хай втрачають.

Поудаляла в закладках все товары, отправление которых обещают через парсел. Кто-то ещё отправляет новой почтой? Чтоб тоже занести их в "игнор". Явно новая почта в этом плане в подмётки не годится укрпочте.
Будем голосовать рублём против перевозчиков, нарушающих права потребителей.

Не только SF eParcel сотрудничает с НП.
В моем списке посылок с 13декабря застрявших в Киеве, также значится: AliExpress Standard Shipping.
А ранее был негативный опыт сотрудничества с НП от SF Express

AliExpress Standard Shipping = чим захочуть - тим відправлять.

AliExpress Standard Shipping = чим захочуть - тим відправлять.

Пора создать реестр тех международных доставщиков, которые передают доставку ****оновой почте.
Насколько я понял это:
SF eParcel
SF Express
AliExpress Standard Shipping

сцуко тоже застрял AliExpress Standard Shipping в киеве. не смотрел раньше никогда на перевозчика - все четко было. планировал получить посылку до НГ, видимо зря(

Проанализировав свои попадалова с доставкой через Новую почту, к списку добавлю еще пару доставщиков которые сотрудничают с этой говёной конторой:
China Post Ordinary Small Packet Plus и SF Economic

В итоге вырисовывается след. список доставщиков которых следует избегать, ввиду их сотрудничества с ****оНовой почтой:
SF eParcel
SF Express
SF Economic
AliExpress Standard Shipping
China Post Ordinary Small Packet Plus

З.Ы. Если кому есть, чем дополнить этот список неудачников - милости просим.
Думаю инфа будет мегополезной, тем кто совершает международные интернет покупки.

China Post Ordinary Small Packet Plus - попал по ошибке. Нужно удалить.

Останнє редагування:
SF eParcel
SF Express
SF Economic
Эти могут попасть и на УКрПочту и на НПИ.

Шлют чем угодно, не угадать.

China Post Ordinary Small Packet Plus
Если действительно этим, то на УкрПочту.

А вот уже несколько заказов, отправленные неким J-NET уходят на ми-ист. Что, по сравнению с НПИ гораздо приятнее.

P.S. Я думаю, всем покупающим на Али будет полезно:
Кстати, на
, где кроме али есть ещё девять сотен магазинов, даже наши, украинские, в том числе и розетка, и есть вывод без комиссий на гривневую карту привата или другого украинского банка, по Lety-коду "2XNEWYEAR" двойной кешбек до 31-12-2016, 23:59:59. А по летикоду "ZOTOV2016" вывод от 1 рубля до 01-01-2017, 03:00:00.

Сцк, учитывая "расторопность и ответственность" ****оновой почты, новость воспринимается как издевательство :відстій:
"Нова пошта" представляє послугу експрес-доставки з Китаю в Україну, розроблену у співпраці з найбільшим китайським логістичним оператором SF Express
Про це повідомляє прес-служба компанії.

Українським покупцям доступна доставка товарів з найбільших китайських онлайн-Ali Express, Gearbest, Everybuying, JD.com і інші.

Доставка буде здійснюватися за рахунок відправника (продавця). Скористатися нею можуть клієнти, які вибирають безкоштовну доставку SF Express і SF eParcel серед інших опцій при оформленні замовлення.

Це дозволить покупцям відслідковувати посилку на всіх етапах її доставки, а також зменшить терміни доставки до 2 тижнів.

Ну насправді їх проблема лише в абсолютному єбланстві - вони самі собі вигадують дрібні проблеми, які потім розростаються до великих.

Ну насправді їх проблема лише в абсолютному єбланстві - вони самі собі вигадують дрібні проблеми, які потім розростаються до великих.

Воно то так,але в мене таке відчуття що нова пошта спробувала відкусити свій шматок від міжнародної доставки, але шматок виявився настільки великий, що вона вдавилася. А тут ще й традиційні передноворічні поштові завали і затори.

Назад
Зверху Знизу