Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Ноутбуки-гівно

• Автор теми Автор теми gemix
  • Дата створення Дата створення
а нафига печатной машинке проц Core Ultra 7 ??!

вже писав, комп'ютерні ігри не потрібні, тому ця "друкарська машинка" успішно впорається з 99% завдань для ноутбука

На пример, чтобы работать с большими таблицами или базам данных.
ну не знаю... заплатить почти в 2 раза больше на ноут, но иметь младший, но нового поколения проц, я хз стоит ли оно того в итоге для требуемых задач

10К гривень за 16Гб оперативної пам'яті?!!!
вище писав є модель ноутбука
Lenovo ThinkPad E16 Gen 2 (21MA002YRA) ціна 49,5К грн
Lenovo ThinkPad E16 Gen 2 (21MBS45Q00) ціна 59,5К грн
це однакові ноутбуки, різниця в першому 16Гб в другому 32Гб оперативки DDR5-5600
розмір SSD в другому більший, але їм можна знехтувати бо SSD не нестільки коштовний.

и вообще ,возьми себе на проце Ryzen там и видуха встроеная ничего будет,а за такие деньги лучше можно взять ноут

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

За 35 можна взяти HP Victus 16 з нормальним екраном, відяшкою + там буде проц замість інтела.
якщо НР такий гарний, то чому гарантія в нього 12 місяців, а гарантія ThinkPad втричі більше 36 місяців. щодо відео вже писав, комп'ютерні ігри не потрібні, хто буде платити за окреме відео? може ви будете платити? добре, купуйте мені ноутбук. у мене після 24.02.2022 фінансовий стан не дозволяє себе відчувати комфортно, кількість грошей зменшується, додались витрати на донати ЗСУ, натомість свої звичайні витрати зведено до мінімума, лише необхідне, їжа, комунальні, побутові товари, за ці майже три роки з одягу куплено лише шкарпетки труси футболки, ніяких інших покупок немає. у мого оточення також фінансовий стан після 24.02.2022 не покращився, те що могли собі дозволити в 2021 році (якщо згадати 2005-2008 рік це взагалі сумно) залишається в приємних спогадах.

якщо НР такий гарний, то чому гарантія в нього 12 місяців, а гарантія ThinkPad втричі більше 36 місяців. щодо відео вже писав, комп'ютерні ігри не потрібні, хто буде платити за окреме відео? може ви будете платити? добре, купуйте мені ноутбук. у мене після 24.02.2022 фінансовий стан не дозволяє себе відчувати комфортно, кількість грошей зменшується, додались витрати на донати ЗСУ, натомість свої звичайні витрати зведено до мінімума, лише необхідне, їжа, комунальні, побутові товари, за ці майже три роки з одягу куплено лише шкарпетки труси футболки, ніяких інших покупок немає. у мого оточення також фінансовий стан після 24.02.2022 не покращився, те що могли собі дозволити в 2021 році (якщо згадати 2005-2008 рік це взагалі сумно) залишається в приємних спогадах.
И при этом надо потратить 60 кило грн на ноут....

И при этом надо потратить 60 кило грн на ноут....
не 60, а 50К гривень. і це буде ноутбук який надійно буде працювати, який якісно зроблений виробником, який гарантовано пропрацює роками.

взагалі що за розмови, 50К гривень для ноутбука це забагато чи що? як орієнтир нормальний ноут коштував $1000 це було завжди

В магазині тобі за 2-3 тисячі з радістю гарантію розширять до 3 років, ще й страхування зроблять, на випадок пройобаного/розйобаного ноута. Лєново жодних трирічних гарантій нікому не дає, це теж місцева ініціатива.

не 60, а 50К гривень. і це буде ноутбук який надійно буде працювати, який якісно зроблений виробником, який гарантовано пропрацює роками.

взагалі що за розмови, 50К гривень для ноутбука це забагато чи що? як орієнтир нормальний ноут коштував $1000 це було завжди
Нынешняя техника, особенно Леново, одноразовая. А Леново так вообще дорогая в ремонте

• Це лайк!
Реакції: DLES
ви ще святкуєте Новий рік чи шо? які місцеві гарантії?
все офіційно - в великих мережах (Комфі Фокстрот Розетка) є якісні ноутбуки де виробником встановлено гарантія 36 місяців

можливо я помиляюсь, тоді перегляну свої висновки. потрібно з'ясувати що там за гарантії чи 3 роки чи 1 рік + 2 роки. інформацію брав з офіційних сайтів, ось наприклад

m1gHre8.jpeg

T670uB7.jpeg

Назад
Зверху Знизу