Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Ноутбуки-гівно

• Автор теми Автор теми gemix
  • Дата створення Дата створення
ASUS VivoBook 16 X1605VAP (X1605VAP-MB019) ціна 38К грн
Тебе, наскільки я пам'ятаю, цікавила справжня гарантія.
Відкрий ютуб і вбий Asus warranty scam.

Така модель - лайно?

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
О, це попереднє покоління мого FA617.
Механічно він зроблений дуже погано. Експлуатацію в польових умовах не витримає. А залізо за свої гроші непогане. І клавіатура прикольна, приємно набирати текст.

А нє, стоп. Це те ж саме покоління, що і мій FA617. Тільки платформа там - десктопна. Для автономії він не призначений, бо процесор жере 15+ Вт завжди. Це тупо заміна стаціонарного ПК.

тут дописувачі все називають лайном. в темі пишуть Asus гівно, Lenovo гівно, все погане.
Типу це не ти тут гівнял хуліпакард, коли я його запропонував до розгляду. Чи вас там за екраном багато?

Останнє редагування:
Я його і брав в основному для дому (практично - для однієї гри ☺️). Формфактор ноута - чисто заради зручності перевезення.
Юзаю рідко (зрозуміло, чому), вже майже рік - поки все норм.

Я його і брав в основному для дому (практично - для однієї гри ☺️). Формфактор ноута - чисто заради зручності перевезення.
Це і є його оптимальний сценарій використання. Головне - не забувати час від часу продувати охолодження, на ньому там зекономили і краще не допускати перегріву.
У мене FA617 вже півтора роки, його трохи попєрдоліло, але ще рік-два попрацює.

Це і є його оптимальний сценарій використання. Головне - не забувати час від часу продувати охолодження, на ньому там зекономили і краще не допускати перегріву.
У мене FA617 вже півтора роки, його трохи попєрдоліло, але ще рік-два попрацює.
Пилосошу час від часу 🙂.
А ще одразу купив до нього охолоджуючу підставку, бо ще з першого Far Cry (вбивці заліза на той час 😈) пам'ятаю, як вирубався комп від перегріву.
Ну і миша та ігрова клава, для комфортності ☺️.

Тебе, наскільки я пам'ятаю, цікавила справжня гарантія.

Типу це не ти тут гівнял хуліпакард, коли я його запропонував до розгляду.
мене цікавить якісний ноутбук який надійно буде працювати роками
чіп Intel Core 7 150U (або Intel Core Ultra 7 або подібні новіші) пам'ять 16 (або 32) без відео
якщо хтось візметься це влаштувати без гарантії, то можна без гарантії яле з кого (у випадку проблем) потім запитувати

вище пишуть Asus TUF Gaming A16 FA607PI за 66К грн це нормальний (гарний) ноутбук і в ньому половина ціни за відео ще й процесор дешевший ніж Intel, так якщо 66К це норм якого дідька я не можу знайти за 40К нормальний (гарний) без відео?

ваш запропонований НР віктус мені навіщо? серед НР подивився наприклад
HP 15-fd1077ua (B23D4EA) ціна 34К грн це поганий на мою думку
Екран 15.6" IPS (1920x1080) FHD, матовий / Intel Core 7 150U (1.8 - 5.4 ГГц) / RAM 16 ГБ / SSD 1 ТБ / Intel Graphics / без ОД / Wi-Fi / Bluetooth / веб-камера / DOS / 1.59 кг / чорний
HP ProBook 460 G11 (8Z674AV_V2) (8Z679AV_V1) ціна 45К грн це ноутбук який?
Екран 16" IPS (1920x1200) WUXGA, матовий / Intel Core Ultra 7 155U (1.7 - 4.8 ГГц) / RAM 16 ГБ / SSD 512 ГБ / Intel Arc Graphics / без ОД / LAN / Wi-Fi / Bluetooth / веб-камера / DOS / 1.74 кг / сріблястий

Останнє редагування:
Ну не знаю, что там у кого гавно, а мне сын сбросил свой рабочий DELL трехлетний. Норм. тачка. Себе новый оформил, ваще ракета.
"Просто Вы не умеете их готовить.."

Таких у меня тоже есть, штуки четыре. На одном, Lenovo, жена иногда онлайн работает. Там винда семерка стоит. Остальные три просто так лежат. Выкинуть жаль, а так они рабочие, но древние. На одном, тоже Dell, если аккум заменить, то тоже можно погонять немного. Тоже с семеркой виндой. Но это чисто для серфинга, да и еще чего написать/почитать. На большее не тянут.
Да и не надо мне больше, в мои то 63 годика.

Чтобы Asus хорошо работал, любой, от материнки до ноута, нефиг брать его по самой низкой бюджетной цене.
Шо первые, шо вторые работают десятилетиями
Asus - да. Дорого и частые поломки
Asus, ще й Vivobook - лайно собаче.
одні кажуть все гівно, інші кажуть купуй за 100500 К грошей і все нормально. що запропонуєте? потрібен ноутбук не за всі гроші світу: без відео з Intel Core 7 150U (або новішим) пам'ять 16 (або 32) нормальним IPS 16" екраном (або 15") головний критерій вибору - надійній і якісний, бренд не важливий

одні кажуть все гівно, інші кажуть купуй за 100500 К грошей і все нормально. що запропонуєте? потрібен ноутбук не за всі гроші світу: без відео з Intel Core 7 150U (або новішим) пам'ять 16 (або 32) нормальним IPS 16" екраном (або 15") головний критерій вибору - надійній і якісний, бренд не важливий
МакБук?

це шо?

ASUS ExpertBook B3 B3604CVA

Екран 16" (1920x1200) яскравість 300кд·м2 колірна гамма 45%NTSC частота 60Гц / Intel Core 7 150U / RAM 32 ГБ / SSD 512 ГБ / Intel Iris Xe Graphics / LAN / Wi-Fi / Bluetooth / веб-камера / Windows 11 Pro / 2.02 кг / ємність 50 Вт·год / зарядка USB Type-C

300кд·м2 колірна гамма 45%NTSC частота 60Гц
Якщо очі на базарі купляти, то норм.
Мій Асус А16, до речі, всьо. Півтора роки експлуатації, петлі екрану пішли по ****і. В ремонт.

А Делл М6800 10 років такої самої роботи витримав бездоганно.

За що така ціна? 60 тис. за звичайний ноут, VA, 512 Гб SSD

- 512 Гб SSD, IPS матриця, NVIDIA GeForce RTX 2050
27 тис. гривень

Lenovo? Так ASUS лайно. У мене ASUS :)

Останнє редагування:
два ноутбука, який краще на вашу думку

ASUS ExpertBook P5 P5405CSA (P5405CSA-NZ0434X)
60Кгрн

MSI PRE 16 AI+ EVO CU7-258V Gray (B2VMG-056UA)
80Кгрн

Назад
Зверху Знизу