Конечно, там цена одной видеокарты половина стоимости ноутаваш Asus на хотлайні 66К грн ціна
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Конечно, там цена одной видеокарты половина стоимости ноутаваш Asus на хотлайні 66К грн ціна
Тебе, наскільки я пам'ятаю, цікавила справжня гарантія.ASUS VivoBook 16 X1605VAP (X1605VAP-MB019) ціна 38К грн
О, це попереднє покоління мого FA617.Така модель - лайно?
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Типу це не ти тут гівнял хуліпакард, коли я його запропонував до розгляду. Чи вас там за екраном багато?тут дописувачі все називають лайном. в темі пишуть Asus гівно, Lenovo гівно, все погане.
Це і є його оптимальний сценарій використання. Головне - не забувати час від часу продувати охолодження, на ньому там зекономили і краще не допускати перегріву.Я його і брав в основному для дому (практично - для однієї гри ☺️). Формфактор ноута - чисто заради зручності перевезення.
Пилосошу час від часу 🙂.Це і є його оптимальний сценарій використання. Головне - не забувати час від часу продувати охолодження, на ньому там зекономили і краще не допускати перегріву.
У мене FA617 вже півтора роки, його трохи попєрдоліло, але ще рік-два попрацює.
мене цікавить якісний ноутбук який надійно буде працювати рокамиТебе, наскільки я пам'ятаю, цікавила справжня гарантія.
Типу це не ти тут гівнял хуліпакард, коли я його запропонував до розгляду.
Тут люди на 10-ти летних сидятНу не знаю, что там у кого гавно, а мне сын сбросил свой рабочий DELL трехлетний. Норм. тачка.
Бгг, дело не в магазине, но тебе сложно понять понимаюАга, надо брать в самом дорогом магазине, а ещё лучше - у цыганей на Благбазе!
Чтобы Asus хорошо работал, любой, от материнки до ноута, нефиг брать его по самой низкой бюджетной цене.
Шо первые, шо вторые работают десятилетиями
Asus - да. Дорого и частые поломки
одні кажуть все гівно, інші кажуть купуй за 100500 К грошей і все нормально. що запропонуєте? потрібен ноутбук не за всі гроші світу: без відео з Intel Core 7 150U (або новішим) пам'ять 16 (або 32) нормальним IPS 16" екраном (або 15") головний критерій вибору - надійній і якісний, бренд не важливийAsus, ще й Vivobook - лайно собаче.
МакБук?одні кажуть все гівно, інші кажуть купуй за 100500 К грошей і все нормально. що запропонуєте? потрібен ноутбук не за всі гроші світу: без відео з Intel Core 7 150U (або новішим) пам'ять 16 (або 32) нормальним IPS 16" екраном (або 15") головний критерій вибору - надійній і якісний, бренд не важливий
Я би теж хотів жити вічномене цікавить якісний ноутбук який надійно буде працювати роками
15" Air в США з акціями знижками ціна $1100~$1300, у нас в Україні його ціна $1700 (73К гривень)МакБук?
Можно не новый...15" Air в США з акціями знижками ціна $1100~$1300, у нас в Україні його ціна $1700 (73К гривень)
Вони налог окремо на касі платять, бо в кожному штаті він різний15" Air в США з акціями знижками ціна $1100~$1300
Якщо очі на базарі купляти, то норм.300кд·м2 колірна гамма 45%NTSC частота 60Гц
За що така ціна? 60 тис. за звичайний ноут, VA, 512 Гб SSDце шо?