Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!
  • Знижка на баннерну рекламу 30%! Банер на всіх сторінках сайту, в мобільній та десктопній версії за 14 тис. грн на місяць. Статистика сайту. Контакт: kharkovforum.com@gmail.com
  • Автор теми Автор теми Zigote
  • Дата створення Дата створення
Тогда уш лучше колготкі-ебунчакі :D :цехф:
Кстати1 Я гдето встречал информацію что в колготках трусі ужє находяться! Т.е. В колготках трусі ужє есть чуть ли не колготки єто длінніє носкі сшітіє посредством трусов1

Носки зараз - це просто ****ець! На тиждень не вистачає - рветься в районі великого пальця! Нігті стрижу, носки перу. Нічого не допомагає :незнаю:
С таких носков носкі-нунчакі из носков не зделаєшь наверно1

З досвіду знаю, що не прані кілька місяців шкарпетки можна використовувати як готовий бумеранг. Форма відповідає змісту.

А ось для нунчакі їх потрібно ще допрацьовувати, з'єднювати між собою. Не кожна пара це витримає...

Не знаю,вот такое иногда всплывает как реклама,ещё летом ,не думал что так можно было
Ну от нахера ты лазишь по замшелым китайским площадкам..это ****о джум мне еще в позаррошлом году предлагал.. :рл:
Видать терь и ты созрел..:оплески::оплески::цехф:

Ну от нахера ты лазишь по замшелым китайским площадкам..это ****о джум мне еще в позаррошлом году предлагал.. :рл:
Видать терь и ты созрел..:оплески::оплески::цехф:
Та я то что,я сам в ахуе.мировое производство китайское,вот оттуда и прёт ихнее говео,наша чулочка наверное давно умерла?

Назад
Зверху Знизу