Интригующий пост )))
не очень интригующий, если учитывать, что пишет один из многочисленных клонов спинозы.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Интригующий пост )))
Договор арендыЗдравствуйте! киньте пожалуйста рыбу договора аренды
не очень интригующий, если учитывать, что пишет один из многочисленных клонов спинозы.
Интриги-расследования))Заїзджайте до мене, гугліть-Алексій Попов, я публічна особистість, ви можете зі мною особисто поспілкуватися в моєму офісі, а офіс, якщо так це можна назвати Спінози, поруч з моїм.
Тому модератори мене й називали його Клоном, хоча ми і поруч не стояли ніколи.
В особистих все з'ясували.
Раджу мрдераторам його разблокувати і познайомитися особисто, якщо, звісно, він піде на зустріч.
На цей коментар я у нього брав дозволення, так , що особисті дані я не порушував.
Натякну, на Я починається на ий закінчується, але не Олександр.![]()
Интриги-расследования))
По гуглу Алексей Попов Харьков: выдает летчика-бывшего ген.директора гос.завода.
вопрос к вам: любите летать и государственную службу?![]()
Понятно!Харьков Проконсул гуглите.
На харьков-форумі не вітаються безоплатні реклами колєг, тому я ніколи себе тут і не рекламував, а навіщо?
Але мені в особисті, від якогось Слрбожанчанина приходило-"Ти клон Спінози?".
Я зацікавився, хто такий Спіноза, але він був завжди заблокований, потім заблокували мене.
Я більш року тут не з'являвся бо це якось для мене принизливо , але в особисті скрін , що я Клон зкинув Спинозі, а він відгукнувся.
Я написав це для того, що модерація дозволяє якось їснувати тут не адекватам, а гарних людей банить.
І , що саме цікаве, ми тутай не дуже гості, нам тут немає чого робити.
Це так, привілегія-можу тут щось написати, але то таке, як блвгодійність.
Що тоді думати про Алексія?
О тож.
І , що саме цікаве, ми тутай не дуже гості, нам тут немає чого робити.
Це так, привілегія-можу тут щось написати, але то таке, як блвгодійність.
Що тоді думати про Алексія?
О тож.
Заїзджайте до мене, гугліть-Алексій Попов, я публічна особистість, ви можете зі мною особисто поспілкуватися в моєму офісі
....На цей коментар я у нього брав дозволення, так , що особисті дані я не порушував.
Натякну, на Я починається на ий закінчується, але не Олександр.![]()
Харьков Проконсул гуглите.
Тезками оказались.
Подскажите пожалуйста, может вопрос не в тему, хочу докопаться до истины.
Хочу купить квартиру в новострое. Звоню в разные ЖК, типа ЖС1 и ЖС2 говорят все квартиры раскуплены. Дом только на котловане, а уже все раскуплено. Как понять? Как успеть? Где купить?
Перекупы задирают цены в + 5-7 тыс $ , пусть продают дальше
"Крона" и еще несколько АН. Но... они не волшебники, они продают квартиры от застройщика. Если у застройщика квартир нет, то и у АН они тоже из ниоткуда не появятся.Есть агенства, которые от застройщика без наценки продают. Вышеупомянутый "Проконсул" вроде из таких. Пусть специалисты поправят или еще таких назовут. Если даже и у них в интересующих домах не будет, то тогда наверно нигде
"Крона" и еще несколько АН. Но... они не волшебники, они продают квартиры от застройщика. Если у застройщика квартир нет, то и у АН они тоже из ниоткуда не появятся.