Ну не вважаєш за людей, то пішов на *** ***** і довбись у сраку далі, хоч звідки ти(((( Хоча щось мені підказує, що насправді ти просто звичайне ******о ботське, навіть скоріше за все крємлєботське. Що мені підказує? Може те, що ти на жодне питання конкретне відповісти не можеш? Чи тому, що нічого окрім огиди твоя писанитна не викликає? Ну або отой воєнком якому плани по набору горять, з круглою відкормленою пикою. Ти ж сам *****юга розпинався, як тут всі на гражданці гульбасять коли ти воюєш, так я тобі приклад навів конкретний, як я "гуляю", так що то ти, *** обісцяне, тепер мені тут про сльози пишеш? Які 100 тисяч? Ти, ***ть, ніби то з ЗСУ, а не знаєш, що платять до 100 тисяч, а не 100 тисяч і тим хто безпосередньо в зоні бойових дій перебуває, а не всім? Це вже вкотре ти облажався на простих темах. Зі спиною воно. Хто тобді ***ть і де сказав, чортило їбуче, зі спиною ти там проблеми маєш чи з чим, що це тобі право якесь надає людей інших ображати і вказувати їм таким огидним тоном що робити? *****, *****, і пельку стулив в будь якому випадку.