Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Не оформляют паспорт в Харькове. Неужели это тупик?

• Автор теми Автор теми VOLAT
  • Дата створення Дата створення
Конечно, гражданин Украины с украинским паспортом, который получил в своё время без вопросов.
Вначале гоняли выпускников по всему Союзу, а потом палки в колеса ставили при возвращении на родину.

Правильно считаете.
И правильно, что все касаемо России - дискриминируется 😜
Тут є нюанс.
Наші довбодятли тим, хто народився в часи СРСР на території, яка зараз в РФ - ставлять місце народження "м. Рязань, РФ".
На моє питання показати на карті за 1970-ті роки РФ - похмуро мямлять "нам так сказалі пісать".
Але, я, *****, не народився в РФ. Коли я народився - ні якої РФ не існувало.

Для тех кто в городе зарегистрирован, такая справка доступна через портал e-kharkiv

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Витяг про місце проживання також є в Дія (в довідках та витягах)

Не, пенсионные реестры одно время пытались сверять, чтоб исключать дубли. Но то такое...
Если тетка всю жизнь прожила и прорабтала в Украине, а потом поехала в рашу жить, то она писала в ПФ, куда отправить ее пенсионное дело.
И в раше ей назначали пенсию по советскому стажу и их закону. Минималка выходила.

Дія не допомогла :(
Там реєстрація з моменту видачі паспорта.
Це означаэ, що ЦНАП теж не допоможе.

Треба топати до ЖСК - шукати там ту саму "форму А"

Думаю в ЦНАПі вам зможуть сказати куди точно звертатися та за якою формою, або у них може бути доступ до старих реєстрів. Почніть звідти. НЕ кидайтеся на всі боки

Дия в телефоне, а ЦНАП в помещении. Там скажут, что делать.

• Це лайк!
Реакції: E.N
Тема загнала мене в ступор: виявляється, паспорт громадянина України не підтверджує громадянство України власника паспорта.
Це ти ще в Ізраїлі не жив.
Я теж не жила, але прочитала десь.
Там люди з союзу скаржаться, що й через 30 років можна піймвтись на невеличкій брехні та залишитись без громадянства.

Там люди з союзу скаржаться, що й через 30 років можна піймвтись на невеличкій брехні та залишитись без громадянства.
Це не стосується ****жених громадян, а тільки тих, хто надавав запит на громадянство.

"Невеличка брехня" - це підробка документів про єврейське коріння?)

Сегодня ходил оформлять загранпаспорт. Записывался онлайн ночью за 2 недели. На удивление с первой попытки, правда выбора особого не было. Сегодня пришел народа тоже особо не было - один человек передо мной. Заказывал оформление за 20 дней,сказали что реально будет дольше. Ждемс
Стоимость такой услуги 958 грн.

Сегодня ходил оформлять загранпаспорт. Записывался онлайн ночью за 2 недели. На удивление с первой попытки, правда выбора особого не было. Сегодня пришел народа тоже особо не было - один человек передо мной. Заказывал оформление за 20 дней,сказали что реально будет дольше. Ждемс
Стоимость такой услуги 958 грн.
Реально вышло за 26 дней

Подскажите, пожалуйста, какие документы нужны и где осуществляется оплата? В специальном терминале?
Я оплачивал онлайн, после того как получил номер там же на сайте, потом просто распечатал квитанцию. Из документов только паспорт и код. Фото делают на месте

Останнє редагування:
Апну тему, підкажіть хто в темі на вересень 2025, питання де швидше оформлювати загран: ДМС, ЦНАП, ДП Док(але його наче нема в Ха), що з чергами, все ще 2 неділі чи є бігунки і через них можна і тд.

Ажиотажа нет.
В Цнапе не обязательно своего района.
В ДМС не знаю.
Сроки по желанию и деньгам.
Обычное оформление 2 недели.
Знакомые оформлялись зимой.
Кто хотел, получил и даже уехал.

Назад
Зверху Знизу