Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Не можу заспокоїтись від грудей заміжньої

🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район

vitaLion

Привіт!
Статус: Offline
Повідом.: 11
  • 🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Як мені заспокоїтись і не ревнувати заміжніх дівчат, у яких шикарні груди. Я до таких дівчат підходжу, вони відмовляють, показуючи обручку, а в мене потім цілий коктейль емоцій, сексуальне збудження, ревність і розпач від того, що мені вони не доступні.

Ось щойно якраз підтвердження, побачив дівчину в компанії подруг, у неї неймовірно сексуальний бюст, десь четвертого розміру, вона не високого зросту, компактна, тому її груди особливо ефектно виглядають. Я підійшов до них знайомитись, і вона відразу ж відповіла, що вже 6 років заміжня і показала обручку, навіть інстаграм навідріз відмовилась дати. І що мені робити? Вона мій типаж, я отримав неймовірне збудження від її форм, вона з подругами пішла, а її форми не виходять в мене з голови, як мені заспокоїтись?

В мене роздратування, що вона дісталась не мені, і на додачу заздрість її чоловіку, що він має доступ до цих грудей, а я ні.

Мене хіба одне може заспокоїти, думка, що там груди не такі вже й привабливі, якщо зняти ліфчик або що з віком вони втратять свою форму, але ж у багатьох вони і зберігають форму, і якщо її чоловік не кинув, то значить форми там класні, а він отримує кайф, лапаючи їх.

Отже, що створює вулкан в мені і подразнює мозок. Те, що вона відмовила мені, що я дуже збуджений від її форм, її груди великі, недосиупність цих грудей, їх може трогати тільки її чоловік, їх споглядати може тільки її чоловік, в мене до нього заздрість, і водночас ревність, розпач, що таку не можу знайти. Тому мені цікаво, хто ще подібне переживає і як виходить з цього стану, поділіться способами заспокоєння? Спорт не допомагає, вже пробував, дрочка теж.

• 🟡 15:48 Відбій тривоги в Харківський район.Зверніть увагу, тривога ще триває у:- Харківський район#Харківський_район
Ну от таке життя несправедливе, хтось по яхтах, а комусь атб. Але є підозра, що коли ТС буде їхати на Майбаху хоча б, то вже через годину в нього буде повний салон тих дівчат і навіть з 5 і 6 розміром, і тоді він зрозуміє, яка то все була хуйня - дрочка на чужих жінок.

если майбаха нет и не предвидится то передёрни и забудь

Як мені заспокоїтись і не ревнувати заміжніх дівчат, у яких шикарні груди. Я до таких дівчат підходжу, вони відмовляють, показуючи обручку, а в мене потім цілий коктейль емоцій, сексуальне збудження, ревність і розпач від того, що мені вони не доступні.

Ось щойно якраз підтвердження, побачив дівчину в компанії подруг, у неї неймовірно сексуальний бюст, десь четвертого розміру, вона не високого зросту, компактна, тому її груди особливо ефектно виглядають. Я підійшов до них знайомитись, і вона відразу ж відповіла, що вже 6 років заміжня і показала обручку, навіть інстаграм навідріз відмовилась дати. І що мені робити? Вона мій типаж, я отримав неймовірне збудження від її форм, вона з подругами пішла, а її форми не виходять в мене з голови, як мені заспокоїтись?

В мене роздратування, що вона дісталась не мені, і на додачу заздрість її чоловіку, що він має доступ до цих грудей, а я ні.

Мене хіба одне може заспокоїти, думка, що там груди не такі вже й привабливі, якщо зняти ліфчик або що з віком вони втратять свою форму, але ж у багатьох вони і зберігають форму, і якщо її чоловік не кинув, то значить форми там класні, а він отримує кайф, лапаючи їх.

Отже, що створює вулкан в мені і подразнює мозок. Те, що вона відмовила мені, що я дуже збуджений від її форм, її груди великі, недосиупність цих грудей, їх може трогати тільки її чоловік, їх споглядати може тільки її чоловік, в мене до нього заздрість, і водночас ревність, розпач, що таку не можу знайти. Тому мені цікаво, хто ще подібне переживає і як виходить з цього стану, поділіться способами заспокоєння? Спорт не допомагає, вже пробував, дрочка теж.
...спробуй одружитися на 3му розмірі, потім вони виростуть до твого улюбленого 4го

...спробуй одружитися на 3му розмірі, потім вони виростуть до твого улюбленого 4го
Яким чином вони виростуть? У цієї дівчини нема дітей, щоб вона кормила, вона призналась

Яким чином вони виростуть? У цієї дівчини нема дітей, щоб вона кормила, вона призналась
цицьки - то жирова тканина. годуй її кукурудзяной кашей з майонезом- буде тобі і груди і жопа

Выбери себе подругу и сделаете ей грудь какого хочешь размера, главное бабки, а там все сделают и будут такие как ты уже тебе завидовать

Выбери себе подругу и сделаете ей грудь какого хочешь размера, главное бабки, а там все сделают и будут такие как ты уже тебе завидовать
Ну ты же понимаешь, что искусственная грудь выглядит как пластиковая? У нее натуральная грудь

на таких дрочишь??
1702975774371.jpeg

public.jpg

кашпировский такое лечит, за деньги

Ну шо вы так бывают и упругие сиськи
Бля все равно все приедается, короче надо искать свое родное
ты на шо это намекаешь проказник???? сиськи не такие, надо искать свое родное. тут тока два варианта или :банан: или :love3: (м+м)

Причем тут Майбах 🤣🤣🤣 когда в ржавом ланосе тебе будет сосать чужая жена да ещё и вдвоем со своей подружкой,тогда ты поймёшь что деньги вообще ничего не меняют,0 умноженый на 1 000 000 000 все равно 0 ,нет, купить прасту за деньги можно,но она все равно не даст даже близко тех эмоций что нужны настоящему мужчине ....
Я всє жє прєдпочту, штобі у мєня в Майбахє сосала моя жєна, нєжєлі в ржавом ланосє чужая, а ві можєтє наєбнуть пару пєрошков с картошкой і пєчєнкой в єлєктрічкє і чувствовать сєбя гєркулєсом, я жє нє протів)

Не совсем понял вашу мысль,по поводу пирожков и электрички,а факт есть факт,девушки любят мужчин,красивых,ухоженных,целеустремлённых и самоуверенных,деньги так же как и Майбах - вообще не являются залогом,успешности у девушек,а что касается меня то мы вместе с женой встречаемся с любовницами,да и сейчас я обеспечен,но раньше когда не было денег и ездили мы на ведре,проблем соблазнить кого то не было,вообще)
Красивых, ухоженных и на ржавых ланосах, я вас понял. Ну удачи вам с женой и любовницами!

Назад
Зверху Знизу