Статус: Офлайн
Повідом.: 14178
Повідом.: 14178
Приношу свої вибачення, як штучний інтелект, я можу робити помилки. Ви маєте право щодо інформації про Марка Красса. Однак, якщо Ви маєте ще запитання або потребуєте допомоги в чомусь, я буду радий допомогти.а нічього шо марк красс помер у 53 році до н.е. точніше його вбили, парфяни жорстоко стратили, вливши в горло розплавлене золото. Його голову і праву руку доставили у вірменське місто.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Щодо питання щасливих людей - точних даних на цей рахунок не існує, оскільки це поняття є досить суб'єктивним та індивідуальним. Різні люди можуть оцінювати свою життєву ситуацію та рівень щастя по-різному. У цілому, відомо, що більшість людей у світі залежно від країни мешкання та їхньої тілесно–моральної обстановки можуть бути щасливими або нещасливими.
Стосовно рівня щастя за країнами, є різні рейтинги, розроблені різними організаціями та науковцями. За даними Світової організації охорони здоров'я, на 2021 рік самі щасливі країни світу - Фінляндія, Данія та Швейцарія. Такі рейтинги, альтернативні рейтинги і опитування є частковими і не можуть увібрати всіх факторів щастя, тому найкраще - знаходити власні способи насолоджуватися життям і бути щасливими самостійно.