Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Научный атеизм.

137807322fcc5db27ad3d8b5.webp
Таким вот образом христианство дошло до Джуно. Пускай спасибо им скажет!

Таким вот образом христианство дошло до Джуно. Пускай спасибо им скажет!
Жуно не их благодарить надо а Вову Красный Солнцедар. Не люби он жужку впотреблять, бегал бы щас дето Жуно с поясом шахида впоперек пуза.

Християнин - це юдей плоскоземельник!

Більшість тих, хто називає себе християнами, або не читали біблію взагалі, або читали тільки Новий Заповіт. Дійсно, навіщо напружуватися і читати щось старе і незрозуміле, а тим паче коли воно вже не діє. Почнемо з того, що “християнський” Старий Заповіт насправді є юдейським Танахом. Там тільки заголовки і розділи відрізняються. Так звані “християнські” 10 заповідей насправді є юдейськими, бо вони давалися Мойсеєм, а не Ісусом. Сам Ісус Був юдеєм. Він ходив в синагоги і визнавав юдейських пророків. Від Луки 24:44 Потрібно, щоб виконалось усе, що про Мене в Законі Мойсеєвім, та в Пророків, і в Псалмах написане (так, це той самий Мойсей, що наказував тисячами ******* і гвалтувати жінок та дітей). Від Івана 8:58 Поправді, поправді кажу вам: Перш, ніж був Авраам, Я є (так, це той самий Авраам, що підробляв сутенером). Тобто Ісус — це звичайний юдейський сепаратист, який намагався довести юдеям, що він був напророчений у Танаху.
Якщо ви християнин, то ви автоматично юдей-плоскоземельник. Якщо вам показують рештки динозаврів, або рештки древніх людей, то вас просто дурять, адже землі 6 000 років. Ніхто не жив в печерах і не полював на мамонтів. У Адама і Єви були важливіші справи, адже треба було розмножуватися, та ще й старатися робити це так креативно, щоб люди були різних кольорів і розмовляли на різних мовах. Кожен раз, коли ви бачите якусь тваринку, букашку чи таракашку, то знайте, вона врятована завдяки безрозмірному ковчегу Ноя. Особисто в мене до цього персонажа тільки одне питання - навіщо він взяв на ковчег тих двох клятих комарів?

Особисто в мене до цього персонажа тільки одне питання - навіщо він взяв на ковчег тих двох клятих комарів?[/SIZE]

Комаров никто не брал. Просто взяли коробочку мотыля для рыбалки. А комары сами уже вылупились со временем. :незнаю:

Назад
Зверху Знизу