Християнин - це юдей плоскоземельник!
Більшість тих, хто називає себе християнами, або не читали біблію взагалі, або читали тільки Новий Заповіт. Дійсно, навіщо напружуватися і читати щось старе і незрозуміле, а тим паче коли воно вже не діє. Почнемо з того, що “християнський” Старий Заповіт насправді є юдейським Танахом. Там тільки заголовки і розділи відрізняються. Так звані “християнські” 10 заповідей насправді є юдейськими, бо вони давалися Мойсеєм, а не Ісусом. Сам Ісус Був юдеєм. Він ходив в синагоги і визнавав юдейських пророків. Від Луки 24:44 Потрібно, щоб виконалось усе, що про Мене в Законі Мойсеєвім, та в Пророків, і в Псалмах написане (так, це той самий Мойсей, що наказував тисячами ******* і гвалтувати жінок та дітей). Від Івана 8:58 Поправді, поправді кажу вам: Перш, ніж був Авраам, Я є (так, це той самий Авраам, що підробляв сутенером). Тобто Ісус — це звичайний юдейський сепаратист, який намагався довести юдеям, що він був напророчений у Танаху.
Якщо ви християнин, то ви автоматично юдей-плоскоземельник. Якщо вам показують рештки динозаврів, або рештки древніх людей, то вас просто дурять, адже землі 6 000 років. Ніхто не жив в печерах і не полював на мамонтів. У Адама і Єви були важливіші справи, адже треба було розмножуватися, та ще й старатися робити це так креативно, щоб люди були різних кольорів і розмовляли на різних мовах. Кожен раз, коли ви бачите якусь тваринку, букашку чи таракашку, то знайте, вона врятована завдяки безрозмірному ковчегу Ноя. Особисто в мене до цього персонажа тільки одне питання - навіщо він взяв на ковчег тих двох клятих комарів?