Наркоманы долго не живут. Никто еще не видел 50 летнего наркомана.
Какой возраст ваших?
102 уже предлагали? или тс хочет чтоб его проблемой озаботился кто-то другой?
Пальці у нього всі на місці?
Якшо без пальців, то дуже навіть ймовірно шо так.
Не розумію бажання донести на сусіда.
То шо, пофіг наркоман він чи ні, головне шоб посадили? І пофіг за шо?
Ні.а ацитилированный опий (ШИРКА) не из ацетоном перегоняется?
Вопрос к форумчанам, как "изгнать дыбилов"?
Треба з ними поговорити.главное чтоб не воняло, спать спокойно и жить безопасно. А методы для этого ищу пока что законные.
Сценический накркоман, не настоящий. Хотя лично его не знаю, кто это в очках Джона Леннона?Та ты шо...
https://icdn.********/images/0000/0272/000002720679/pic_1358888971.jpg
сколько ему лет? - 66 и шо? просто он богатый и не задрачивает своей хуйней
окружающих его соседей (ибо далеко живут)
Сценический накркоман, не настоящий. Хотя лично его не знаю, кто это в очках Джона Леннона?
Кажуть шо наркомани помирають не так від самих наркотиків, як від домішків.Сценический накркоман, не настоящий.
Треба з ними поговорити.
Конкретно поговорити. Прямо сказати, ви або перестаньте, або піду на вас в міліцію скаржитись.
Якшо вони шось незаконне роблять (не важно шо) то скоріш за все злякаються.
А якшо якісь художники, ацетоновими фарбами картини малюють, то їм пофіг, і нічого їм не зробиш.
Ти знаєш шо таке одна доза?чушь. безмозглая чушь
никакие разговоры не спасут
наркоманы (а это именно они, и таки сами себе умеют варить ханку) никогда не признаются, даже если застать непосредственно за процессом, все равно будут отрицать и изворачиваться
недавно была тема, тоже подумывал ТС, что там нарки-соседи, тоже про ацетон писал - так его зафукали...мол - ацетон не порок и вообще - при чем тут ацетон к наркамАцетон - самое то.
Треба з ними поговорити.
Конкретно поговорити. Прямо сказати, ви або перестаньте, або піду на вас в міліцію скаржитись.
И?но никто не открывал двери, даже в тот момент, когда воняло ацетоном.
Ти знаєш шо таке одна доза?
Я тобі скажу. То 20-100 міліграм.
Розумієш? Ні?
Поясню більше якшо не розумієш.
Одного грама вистарчить на 10-50 доз.
10 грам то дико дофіга.
100 грам на все життя вистарчить.
А тепер подумай, нашо наркоману кожен день по трохи варити?
Чому не зварить 10 грам як запас на пару років?
Якшо варить кожен день, то шо він з такою кількістю робить?
ответ очевиденТи знаєш шо таке одна доза?
Я тобі скажу. То 20-100 міліграм.
Розумієш? Ні?
Поясню більше якшо не розумієш.
Одного грама вистарчить на 10-50 доз.
10 грам то дико дофіга.
100 грам на все життя вистарчить.
А тепер подумай, нашо наркоману кожен день по трохи варити?
Чому не зварить 10 грам як запас на пару років?
Якшо варить кожен день, то шо він з такою кількістю робить?
Тоді зовсім тупий наркоман.читаючи тебе, я розумію, що ти не уявляєш що верзеш
висновок такий: або тобі це вигідно з якихось причин, або ти дурень, патякаючий про те, що не знає
щоб отримати дозу на 2-3 дні, наркоману потрібно випарити близько півлітра розчиннику з кілограмом маку
а якщо він ще й повинен підігрівати когось окрім себе, то цей процес стає постійним і регулярним
і щоб наварити запас на 10 років, як тобі приснилося, потрібно виварками деклька діб виварювати розчинник
Тоді зовсім тупий наркоман.
Розчинник як випаровується так і конденсується.
Якшо воно йому справді треба, то міг би зібрати конструкцію з двох пляшок і шланга.
Розчинник з однієї пляшки випаровується, а в іншій конденсується.
А ше можна велосипедний насос переробити під відкачування, відкачати повітря з цієї системи, тоді процес піде дуже швидко.
Я не знав шо наркомани такі тупі бувають. Якшо вони справді кожен день випаровують по півлітрі розинника, то смердіти буде дуже сильно.
Навіть страшно сильно.
Якшо воно справді так, значить наркоман-ідіот.
Ніякий хімік-любитель не буде просто так розчинник випаровувати. Обовязково шось придумає шоб конденсувати випари.
Біда оточуючих в тому, шо смердить ацетоном.Звісно, що тупий. Інакше не став би взагалі таким займатися, ставлячи в небеспеку своє здоров'я, життя, та свободу.
І біда оточучих у тому, що цю проблему можна вінищити лише разом з наркоманом. І не з самим наркоманом треба розмовляти, бо це все одно, що розмовляти зі стіною, навіть гірше, бо стіна тобі проблем не вчинить. А треба говрити з його рідними, та не просто розмовляти, а тиснути, щоб приймали негайні міри, та добровільно чи насильно відправляли його на лікування, або кудись у ліс, щоб не заважав нормальним мешканцям.
Колективний галас треба здіймати, виносити це за межі юрисдикції дільничого міліціонера, а в деяких випадках навіть за межі юрисдикції міськго відділу по боротьбі з наркотиками, бо саме там кришують весь цей непотріб.