Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Надважливе! Референдум 2024 року про вступ України до НАТО

• Автор теми Автор теми Mr. Vision
  • Дата створення Дата створення

Чи підтримуєте ви вступ України до НАТО

• Так, я підтримую вступ України до НАТО

Голосів: 246 83.7%
  • Ні, я проти вступу України до НАТО

Голосів: 43 14.6%
  • Ярусскій!

Голосів: 5 1.7%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    294
Без міцних збройних сил життя Українців постійно у небезпеці із за расіян. Тому спочатку безпека, потім добробут і ніяк не інакше.

Ти розумієш, коли це станеться? Не раніше, як за 8 років. За цей час можливе будь що. з боку рашки зокрема

ватоголовые, вашими пердаками уже можно было пол Харькова отопить,
идите в ХТС, может хоть какая польза от вас будет :D

Ти розумієш, коли це станеться?
Так.
Це вже сталося.
Петро Порошенко як і обіцяв - відновив армію.
На сьогодні ЗСУ входять в десятку найміцніших арімій Європи.
Сподіваюсь він продовжить розбудову і наступні п'ять років.

Паралельно відбувається переход на НАТО стандарт у озброєнні. Вже відбувається.
Все нове та модернізоване озброєння виробляється згідно стандартів НАТО - тому що Україна в НАТО при Порошенкові буде.

Звісно сама по собі армія України не здатна протистояти ядерному гопніку росії.
Саме тому Україна має бути в НАТО. Бо лише США, Туреччина та НАТО достатньо міцні щоб гопнік не стрибав проти них.

порівнювати мене з кремлеботом чи совком, серйозно?
Це було актуально у 2014 році, проте зараз вже 2019. Вигадайте щось сучасніше, ну серйозно.
Тому спочатку безпека, потім добробут і ніяк не інакше.
просто интнресно, а низя сделать как в сша, сначала добробут, потом безпека или сделать всё сразу и безпеку и добробут одновременно?:D

просто интнресно, а низя сделать как в сша, сначала добробут, потом безпека или сделать всё сразу и безпеку и добробут одновременно?:D
Ти історію США взагалі не знаєш.
В тебе якісь не зрозумілі дитячі фантазії що до того як успішні держави себе будували.

Ти історію США взагалі не знаєш.
В тебе якісь не зрозумілі дитячі фантазії що до того як успішні держави себе будували.
******, хрей, мало того, что ты не знаешь историю украины, так ты ещё не знаешь и истории сша:D

маніпуляція рівня 2014 року, з тієї самої колоди що я кремлебот і проти Порошенка працюю.
ты знаешь, судя по твоим постам, складывается впечатление, что таки ты работаешь против пети:)

Згоден.
Проте подача заявки на вступ до НАТО буде першим кроком, після якого нам будуть поставлені умови. А в тих умовах якраз і будуть 2-4 пункти твого переліку.

1. Доки до влади не прийде ПС, усе зостанеться як наразі у найкращому випадку! Якщо до влади прийде Юля чи ліва сволота, про Нато можна буде забути, чого ті падли власне й не приховують

2. Як виглядає, ****** козиряє цією темою, щоб забезпечити собі підтримку правих та свідомих, бо до люстрації та ринкових реформ - власне як й до справжньої де-комунізації - він не робить ніц!

скіки ото ти маєш рочків, "хатєлка"?

1. Доки до влади не прийде ПС, усе зостанеться як наразі у найкращому випадку! Якщо до влади прийде Юля чи ліва сволота, про Нато можна буде забути, чого ті падли власне й не приховують

2. Як виглядає, ****** козиряє цією темою, щоб забезпечити собі підтримку правих та свідомих, бо до люстрації та ринкових реформ - власне як й до справжньої де-комунізації - він не робить ніц!
Я поважаю твою точку зору, проте не поділяю.

в целом за вступ, но сомневаюсь, что украину туда возьмут.

Не проїби 31 березня і візьмуть.
Нас там чекають. Головне "дорости" до можливості вступу, і ДОВЕСТИ що ми справді туди бажаємо потрапити.

Назад
Зверху Знизу