Mr. Vision
M
Без міцних збройних сил життя Українців постійно у небезпеці із за расіян. Тому спочатку безпека, потім добробут і ніяк не інакше.не нато надважливе, а нормальне життя для українців.
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Без міцних збройних сил життя Українців постійно у небезпеці із за расіян. Тому спочатку безпека, потім добробут і ніяк не інакше.не нато надважливе, а нормальне життя для українців.
Без міцних збройних сил життя Українців постійно у небезпеці із за расіян. Тому спочатку безпека, потім добробут і ніяк не інакше.
твой пост как в лучших традициях совкаБез міцних збройних сил життя Українців постійно у небезпеці із за расіян. Тому спочатку безпека, потім добробут і ніяк не інакше.
Так.Ти розумієш, коли це станеться?
твой пост как в лучших традициях совка![]()
ватоголовые, вашими пердаками уже можно было пол Харькова отопить,
идите в ХТС, может хоть какая польза от вас будет![]()
порівнювати мене з кремлеботом чи совком, серйозно?
Це було актуально у 2014 році, проте зараз вже 2019. Вигадайте щось сучасніше, ну серйозно.
просто интнресно, а низя сделать как в сша, сначала добробут, потом безпека или сделать всё сразу и безпеку и добробут одновременно?Тому спочатку безпека, потім добробут і ніяк не інакше.
Ти історію США взагалі не знаєш.просто интнресно, а низя сделать как в сша, сначала добробут, потом безпека или сделать всё сразу и безпеку и добробут одновременно?![]()
******, хрей, мало того, что ты не знаешь историю украины, так ты ещё не знаешь и истории сшаТи історію США взагалі не знаєш.
В тебе якісь не зрозумілі дитячі фантазії що до того як успішні держави себе будували.
******, хрей, мало того, что ты не знаешь историю украины, так ты ещё не знаешь и истории сша![]()
ты знаешь, судя по твоим постам, складывается впечатление, что таки ты работаешь против петиманіпуляція рівня 2014 року, з тієї самої колоди що я кремлебот і проти Порошенка працюю.
В мене до тебе серйозне питання.ты знаешь
Згоден.
Проте подача заявки на вступ до НАТО буде першим кроком, після якого нам будуть поставлені умови. А в тих умовах якраз і будуть 2-4 пункти твого переліку.
в целом за вступ, но сомневаюсь, что украину туда возьмут.В мене до тебе серйозне питання.
Ти за вступ України в НАТО 2024 року?
просто интнресно, а низя сделать как в сша, сначала добробут, потом безпека или сделать всё сразу и безпеку и добробут одновременно?![]()
в целом за вступ, но сомневаюсь, что украину туда возьмут.
Я поважаю твою точку зору, проте не поділяю.1. Доки до влади не прийде ПС, усе зостанеться як наразі у найкращому випадку! Якщо до влади прийде Юля чи ліва сволота, про Нато можна буде забути, чого ті падли власне й не приховують
2. Як виглядає, ****** козиряє цією темою, щоб забезпечити собі підтримку правих та свідомих, бо до люстрації та ринкових реформ - власне як й до справжньої де-комунізації - він не робить ніц!
в целом за вступ, но сомневаюсь, что украину туда возьмут.
1. Доки до влади не прийде ПС
достаточно, чтобы понимать, что без сильной экономики не будет сильной армии.скіки ото ти маєш рочків, "хатєлка"?