Статус: Офлайн
Повідом.: 44571
Повідом.: 44571
Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Зможу.В глаза мне сможешь повторить эти слова?
может и хитрит
Зможу.
в парк Шевченко съедутся.
Правду кажеш. Сьогодні влада усіх бюджетників Харкова та Харківської області примусила завтра та післязавтра вийти на майдани в Харкові (біля оперного театру та біля пам"ятника Шевченко) й стояти там по 7 годин
Во *****аси, не ..викинули таки такого, справжнього гея з черги ..Звертайся до Партії Регіонів, вони мають допомогти такому вірному "члену" як ти...Всю чергу зайняли сокальчани.Ти не знав?
В глаза мне сможешь повторить эти слова?
В мене зустрічна пропозиція-приходь до пам'ятника Бандери в м.Червонограді.Приходи и ты в воскресенье к памятнику Шевченко.
вы не смейтесь. лучше sivanmy подтягивайте
Очки на собственном носу.
вы ошиблись. смиритесь.Тупо упёршись в собственную безграмотность.
Они когда-нибудь работают, певуны эти?
В мене зустрічна пропозиція-приходь до пам'ятника Бандери в м.Червонограді.
В мене зустрічна пропозиція-приходь до пам'ятника Бандери в м.Червонограді.
у меня хорошее зрение. в глаз поручикам попаду.
![]()
стать развитым миром , что бы потом выродиться.
О чём же ещё гепанутым дуплодокам мычать по всему разделу?![]()
Навіщо їм когось викидувати,ти їх повністю задовільняєш,тим більш свій,місцевий,сокальський...Во *****аси, не ..викинули таки такого, справжнього гея з черги ...
опьять вече на майдане будет в воскресенье.
повестку дня знает хоть хто ?
поручик, ах оставьте.Ты уже попала:
То в Червонограді тебе не буде?Слив зОщщитан.
низнаю. мне доклали шо в воскресенье...А в субботу?
У неї немає грошів на милиці. Через це вона не може відлізти від компа. І днює і ночує біля нього. Заробляє собі на милиці. Тільки Гепа не дурний й не сплачує їй більше 15 коп. за пост.Приходи в воскресенье на Евромайдан. Я тебя и чаем угощу из гранчака в мельхиоровом подстаканнике, и по-украински с тобой поговорю.