Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

На коньках катаемся?

🟢 09:57 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада

На коньках катаемся?

• Нет, зачем?

Голосів: 25 17.4%
  • Нет, но хочу научиться.

Голосів: 16 11.1%
  • Кое-как.

Голосів: 41 28.5%
  • Вполне ничего.

Голосів: 35 24.3%
  • Отлично.

Голосів: 20 13.9%
  • Я профи!

Голосів: 7 4.9%

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    144
  • 🟢 09:57 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
В 10 лет. Во дворе была огромная замерзшая лужа. В одни прекрасный момент упала - и очень сильно ушибла коленку, долгое время думала, что больше не буду кататься. Потом лет с 14 были ролики, а лет в 17 первый раз сходила в Караван. Скажу так: мне больше нравится кататься, когда лед уже немного раскатан и порезан коньками, тогда не так сколько, но проще быстрей разогнаться. ИМХО, идеально гладкая поверхность - это совсем для профи.

кстати на роликах кататься труднее!

На роликах трудней, согласна.

не каждому сужденно научиться..это должно от природы..ты посмотри сколько людей приходят на коток и катаються..возле бортика держась за поручень ..это не втом, что они неумеют кататься..они просто бояться упасть ..тот кто упадет несколько раз на лед ..потом сосредоточиться и постараеться удержаться на ногах..эт очисто психологически! да а точто кататься легко и просто ..так это я согласен ..сам езжу и очень хорошо!
У меня подружка очень боится падать на катке, потому что ей кажется, что кто-то, пока она будет лежать на льду, проедет ей коньком по руке:DНу вот кажется ей так. У меня, как я уже и писала, боязнь падать, потому что коленку сильно ударила. Но на роликах я, в основном, на попу падаю, как и на коньках тоже.

• 🟢 09:57 Відбій тривоги в м. Харків та Харківська територіальна громада.Слідкуйте за подальшими повідомленнями.#м_Харків_та_Харківська_територіальна_громада
доречі, а от мені дуже цікаво - а чого на наших катках у захисті ніхто не їздить? масовий ідіотизм?
я краще влітку штани вдіну та робочі перчатки і поїду стрибати по асфальту без захисту, але на каток, де стрибати я не буду, я без захисту ні ногою. набагато гірше на льоду падати - твердий надто, сцуко :D

1 раз катался в дафи. ну его нафиг. как потом ноги болели...

То ты с ботинками сроднился (вернее, правильно подобрал). Хотя правильно тут писали, что на роликах сложней кататься, чем на коньках.
мне на роликах проще

Как по мне на лед легче падать - он не царапает, как асфальт

кататься на коньках это ЛЕГКО!

То ты с ботинками сроднился (вернее, правильно подобрал). Хотя правильно тут писали, что на роликах сложней кататься, чем на коньках.

Ну, даже не знаю - у меня уже четвёртая пара роликов, были и фитнес и агрессивы :)

Да и падать на асфальт таки больнее

хотябы тем,что на коньках можно просто стоять на месте,а на роликах ты уже будешь кудато катиться...тем,что тормозить на роликах нужно солвсем не так как на коньках....тем что на коньках ты можешь разогнаться очень быстро и ОЧЕНЬ резко остановиться,а на роликах не получится.
кто тебе не даёт защититься для катания на льду?или стеснение берёт своё?есть и щитки и шлемы и наколенники с налокотниками...даже яйца с членом защитить можно....но это уже больше от вратарьской амуниции.

пффф. а чим відрізняються твої хокейні ковзани від ролів? постав ноги не паралельно, щоб не катитися, як ти на ковзанах робиш. ну крім можливості першого штовха носком втопленим у лід, на ролах одним переднім колесом таки не штовхнеся добре.
а так усе одне - і прискорення, і гальмування. те, що по парках не слайдять паралеллю( класичне хокейне/лижне гальмування), а використовують штатне гальмо чи кудись повертають, не значить, що це неможливо. а ще це не має сенсу - ролер має багато місця, повна зупинка необхідна дуже рідко, найчастіше просто зміна напряму руху.

noMkRMPX5mI

Я падать боюсь, поэтому катаюсь медленно или с кем-то за руку.
Еще пьяных на катке боюсь. Хоть и в правилах написано, что пьяные на каток не допускаются, но на самом деле допускаются еще как :(

Да и падать на асфальт таки больнее
чути таке від ролера якось дивно :незнаю:

звичайно якщо не їздити по асфальту на колінках без захисту. будь-яке правильне падіння це приземлення та кубарем. на асфальті піти кубарем за кращого зчіплення асфальта з тобою простіше. льод набагато твердіший за асфальт плюс площа контакту гладкого льоду менша - удар при приземленні на льод більший.

Останнє редагування:
Где, когда, сколько и как вы учились кататься на коньках? И каков результат? Где в Харькове лучше всего учиться кататься?
Асы, поделитесь фишками.

Научилась кататься ещё в школе, и неплохо получалось.

Потом долго не каталась, но два года назад пошла на каток. Попробовала, вроде начала вспоминать, как оно...решила. что всё, уже смогу быстро ездить, разогналась и зацепилась зубцами конька о бугорок на льду...вообщем, полёт получился нормальный. Была серьёзная травма плеча, но сейчас всё равно тянет покататься. :)

Фишка для тех, кто хочет научиться - не ищите там, где дешевый лёд. Ищите, где качественный, там и учитесь. ;)

Я падать боюсь, поэтому катаюсь медленно или с кем-то за руку.
Еще пьяных на катке боюсь. Хоть и в правилах написано, что пьяные на каток не допускаются, но на самом деле допускаются еще как :(

поэтому хоккеистов учат правильно падать и группироваться.
и рекомендую начинающим маленький курс контролируемых падений пройти.уйдет страх и будете безбоязненноо осваиватьнауку катания.и падения)

Пьяный то ещё ладно - он где-нибудь возле бортика плетётся, а вот пьяный хоккеист - вот это сурово :)

ну в данном видео я не вижу БЫСТРОЙ скорости.....данным способом тормозить не получится с БОЛЬШОЙ скорости!
да и тормозной путь сздесь горраздо длиннее чем на коньках!
ну і техніка далеко не ідеальна - 3 лвл всього :)
сперечатися що до того, на чому ж можна швидче прискоритися чи загальмувати, сенсу не бачу. можливо ковзани й кращі, але треба виходити з необхідності - у хокеї це потрібно, у їзді по вільному місту - у набагато меншій мірі. загалом же хокейні ковзани та інлайн роли дуже-дуже схожі, тут сперечатися тупо.

попробуй на роликах так остановиться.
ну таки ефективніше, згоден - резинові колеса ролів у асфальт не врізаються. але я вище написав вже - загалом же одне й те саме по суті.

вот я и говорю что на коньках легШе!
але це не легше - щоб так гальмувати треба вчитися. нуби так не гальмують, так само як і нуби на ролах не слайдять

взагалі на ролах окрема дісциплина є - слайди, де або красиво гальмують слайдами, або роблять це якомога швидче чи навпаки набагато довше на мокрому асфальті ;)

нас учили и не только так!

піди на каток глянь як там катають, а потім у парк горького, як там ролять - буде одне й те саме - їх ніхто не вчив, вони самі якось навчилися для спокійної їзди. ще раз намагаюся думку довести - загалом роли та ковзани дуже схожі, дуже-дуже; казати, що щось краще чи гірше або складніше - не вірно.

поэтому хоккеистов учат правильно падать и группироваться.
и рекомендую начинающим маленький курс контролируемых падений пройти.уйдет страх и будете безбоязненноо осваиватьнауку катания.и падения)

що до падінь
коли довго катаю без падінь, починаю боятися падати та обов'язково не дуже добре падаю. після падінь же катаю повністю вільно, повністю контролюю падіння та виходжу з них без ніяких ушкоджень взагалі

Где, когда, сколько и как вы учились кататься на коньках? И каков результат? Где в Харькове лучше всего учиться кататься?
Асы, поделитесь фишками.

Сначала во дворе каток заливали.
За сезон уже сносно научился стоять на коньках.
Потом с полгода ходил на хоккей в ДС.
В Харькове лучше всего учится на любом катке, но желательно утром - народу мало.
Тебе ж не профф. катание нужно, да?

Пьяный то ещё ладно - он где-нибудь возле бортика плетётся, а вот пьяный хоккеист - вот это сурово :)

Мне, наверное, на катке из пьяных только хоккеисты и встречались :D
Один на моих глазах долетался - навернулся так, что со льда медработники уводили. Это было года три назад на катке в Караване.

а я вот считаю что на роликах,что на коньках нужно ездить не спокойно,а с разгонами сильными и с резкими торможениями!
нужно дать нагрузку вестибулярному аппарату!
нужно чтоб ноги вечером болели!
тогда какойто толк будет! а спокойно ездить...я на машине езжу спокойно =)

ну роллери у місті катають слалом у товпі, спиною уперед, стрибають через перешкоди, задом, з розворотами у повітрі, по сходах їздять - і все це не на ідеальному льоді - думаю, теж вестибулярний апаратик працює. не всі звичайно - більшість по парках на фітнес ролах, але ж і на катці більшість фітнес катають, а не хокей.

я от досі катаю на ролах - не можу з вільної вулиці з купою перешкод на маленький п'ятачок "ідеального льоду" перейти. хоча школа ролерська даром не пройшла - два рази цього сезону на ковзанах катався, один раз з яких стрибав через дівчину раком на льоду. об'їзджати було нікуди, лише стрибати у висоту за бортик :D
хоча якщо б за метр зупинився, можливо було і не стрибати, але все ж думаю, такому вчитися треба не менше, ніж я стрибати вчився

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу