Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

На кого работают порохоботы?

• Автор теми Автор теми White Rabbit
  • Дата створення Дата створення
Довго розписувати не буду. При ньому Україна входила в 10 світових продавців зброї. Продавали не те, що виробляли, а те що залишилося від СРСР, а це на 1991 рік друга за кількістю броньованої техніки армія Європи.
Зараз тільки зерно продаємо, важко. Дякуємо.

_nc_ohc=0CcCMhSbu1IAX9wi7hl&_nc_ht=scontent-iev1-1.webp

усі патріоти вітають його ж

В річницю війни, Президент Зеленський записує відеозвернення з Гостомеля, поруч з ним Урсула фон дер Ляйєн (ЄС), Джорджія Мелоні (Італія), Джастін Трюдо (Канада), Борис Джонсон (Великобританія), Александер Де Кроо (Бельгія).
В річницю війни, 5-тий президент України-агент кремля порошенко, строчить свій черговий брехливий постік зі свого "Білого дому" в Козино, згадуючи Марафон, якого 24 лютого і близько не було.
-"Годують жданиками"... яка ж мстива пот&ора.
Зовсім скоро ми дізнаємося де насправді того лютого знаходився порошенко, і що він зробив, щоб це 24 лютого настало.
Хтось там пише, мол якщо посадять порошенко, приберуть з ВР тимошенко із зажопом, то в Україні не буде опозиції, бо остануться одні Слуги.
Просто смішно. В Україні вже давно немає ніякої опозиції. Вже років з 20, папєрєднікі мінялись з тими, хто знаходився при владі. І так по колу.
А запесівці на чолі з порошенко, це не просто не опозиція. Це недо&итки часів януковича, ще й кремлівські агенти, які привели війну в Україну, а зараз роблять все, щоб зашкодити Україні перемогти в цій війні.
Порошенко за два роки війни не тільки не поніс заслуженого покарання, він став ще сильніше. Бо збагатився на цій війні, та збільшив свою медійну сферу впливу.
От і маємо Президента Зеленського, який з першої хвилини війни бореться за Перемогу, і п'ятого препиздента-агента кремля, який шкодить не тільки законно обраному Президенту, але й всій Україні, та кожному з нас. Бо колотить країну, та допомагає путіну.
Але фраза - "Я ваш вирок", досі надією теплиться в наших серцях.
Давайте разом дожмем, цього кремлівського покидька!
❌

З вірою в Перемогу, всім вдалого дня!
💪
✌
🇺🇦

avbmqDwIAy-Q5pwpi__BGExqudQ&_nc_ht=scontent-iev1-1.webp

_nc_ohc=knlJ-_1Fqm0AX886qin&_nc_ht=scontent-iev1-1.webp

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Natalia Abramova

13 ч. ·

Сьогодні така дата, що ком стоїть у горлі.
Не хочу я вас тут напружувати своїми емоціями.
Але, понапружую...
Хочу порадуватися за Президента.
Ну нарешті він вдягнений, нам мамам це важливо, без шапки і без броніка! Ну це як завжди, але ж він нарешті в тепленькому! Що радує.
Якщо хтось ще раз мені напише, що він постарів, подивіться на себе в дзеркало..
Ви під час війни що, помолоділи, чи що?
Колись історики напишуть: йшов третій рік повномасштабної четвертої світової війни, Україна трималась!
Весь Світ тремтів від страху, ходив під себе, а Україна трималась!
Президент Зеленський "боневтік" рятував не тільки Україну, але й Всесвіт.
Вже потім найдеться куча "істориків", які будуть аналізувати, завдяки чому, кому, отак трапилось, що якийсь там хлопак з Кривбассу, переміг монстра.
Та отак, бо Кривий Рік-це Україна. Бо Зеленський, показник того, що Україна саме там народила свого визволителя.
Ну так сталося, що українка де пшеницю жала, там і народжувала...
Монстр гитлер, народився в Австрії.
Йому протистояли сильні світу:
Черччиль , по байкам народившись десь в жіночому туалеті, («И дразнили меня "недоносок", хоть и был я нормально доношен»).
Рузвельд-"поле роз" 32-й президент США.
Шарль Деголь президент Франції, десь також там народився.
І, що? Впорались?
Та нєужелі?
Люди, які творят історію, народжуються там, де народились.
Мій Президент, зараз бореться з тим, кого не добили оці всі так званні, пабєдітєлі фашизму.
І коли Римма Владимировна Зеленская народжувала свого первістка, оці всі дядьки стали над нею і сказали: ми не впорались, ми передаємо свою недоперемогу твоєму сину...
І не тільки вони. Над нею стояли всі українські гетьмани, яким так і не вдалося перемогти російське іго.
Знала про це молода Ріма? Звісно, що ні.!
Знав Всесвіт, кого народила ця жінка, звісно що так!
Я вам розповім, як я народжувала свою Настю. Де і народився наш президент .Це роддом, коло КМК, який юлька продала індусам. І пообіцяла що тепер Кривий Ріг, більше ніколи не буде дихати заводским повітрям.
Та канєшно...
Я про свої роди_
...Мені приносили новороджену дитину, і як раз починався викид з заводу, вся палата з мамами починала кашляти, лікарі приносили дітей кормити, я бігла мочити простиню і з під неї кормити дитину, щоб вона не задихнулася.
Оце саме там, і народився Ваш Президент. І тому він такий.
І саме він той, кого вибрав Всесвіт, для того, щоб побороти монстра.
І ще, я вірю в те, що колись у нашого Президента нарешті дійдуть руки і до свого міста....
Бо зараз в мне мерзнуть руки, в місті досі немає хозяїна..... Місяць немає тепла.
Друзі, в мене трапився збій, я не дописала.
Я навіть не думала, що пост пройде.
Ми, народжені х\з знай де, самі найкращі, бо там нам треба було виживати.
Фух...
Все буде Україна!
Все буде Перемога!
💪
✌
🇺🇦

bLQJaZP1uhVQ5RxuWjwtRLHcOH0&_nc_ht=scontent-iev1-1.webp

Україна має зброю, яка вражає ціль на 700 км — Камишін. Відео

Він також поділився колосальними успіхами на фронті, які досягла Армія дронів

Детальніше читайте тут
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
👈

1708870447650.webp

Назад
Зверху Знизу