13 ч. ·
Сьогодні така дата, що ком стоїть у горлі.
Не хочу я вас тут напружувати своїми емоціями.
Але, понапружую...
Хочу порадуватися за Президента.
Ну нарешті він вдягнений, нам мамам це важливо, без шапки і без броніка! Ну це як завжди, але ж він нарешті в тепленькому! Що радує.
Якщо хтось ще раз мені напише, що він постарів, подивіться на себе в дзеркало..
Ви під час війни що, помолоділи, чи що?
Колись історики напишуть: йшов третій рік повномасштабної четвертої світової війни, Україна трималась!
Весь Світ тремтів від страху, ходив під себе, а Україна трималась!
Президент Зеленський "боневтік" рятував не тільки Україну, але й Всесвіт.
Вже потім найдеться куча "істориків", які будуть аналізувати, завдяки чому, кому, отак трапилось, що якийсь там хлопак з Кривбассу, переміг монстра.
Та отак, бо Кривий Рік-це Україна. Бо Зеленський, показник того, що Україна саме там народила свого визволителя.
Ну так сталося, що українка де пшеницю жала, там і народжувала...
Монстр гитлер, народився в Австрії.
Йому протистояли сильні світу:
Черччиль , по байкам народившись десь в жіночому туалеті, («И дразнили меня "недоносок", хоть и был я нормально доношен»).
Рузвельд-"поле роз" 32-й президент США.
Шарль Деголь президент Франції, десь також там народився.
І, що? Впорались?
Та нєужелі?
Люди, які творят історію, народжуються там, де народились.
Мій Президент, зараз бореться з тим, кого не добили оці всі так званні, пабєдітєлі фашизму.
І коли Римма Владимировна Зеленская народжувала свого первістка, оці всі дядьки стали над нею і сказали: ми не впорались, ми передаємо свою недоперемогу твоєму сину...
І не тільки вони. Над нею стояли всі українські гетьмани, яким так і не вдалося перемогти російське іго.
Знала про це молода Ріма? Звісно, що ні.!
Знав Всесвіт, кого народила ця жінка, звісно що так!
Я вам розповім, як я народжувала свою Настю. Де і народився наш президент .Це роддом, коло КМК, який юлька продала індусам. І пообіцяла що тепер Кривий Ріг, більше ніколи не буде дихати заводским повітрям.
Та канєшно...
Я про свої роди_
...Мені приносили новороджену дитину, і як раз починався викид з заводу, вся палата з мамами починала кашляти, лікарі приносили дітей кормити, я бігла мочити простиню і з під неї кормити дитину, щоб вона не задихнулася.
Оце саме там, і народився Ваш Президент. І тому він такий.
І саме він той, кого вибрав Всесвіт, для того, щоб побороти монстра.
І ще, я вірю в те, що колись у нашого Президента нарешті дійдуть руки і до свого міста....
Бо зараз в мне мерзнуть руки, в місті досі немає хозяїна..... Місяць немає тепла.
Друзі, в мене трапився збій, я не дописала.
Я навіть не думала, що пост пройде.
Ми, народжені х\з знай де, самі найкращі, бо там нам треба було виживати.
Фух...
Все буде Україна!
Все буде Перемога!