Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Вона не моя.Dozor, а твоя плітбавовоня пам'ятає, що НАБУ і САП створені саме за президентства Порошенка?
А ты юрист, що розумієшся на судах, знаєш статистику та тенденції в наших судах не з пліток на ХФ, а з середовища професіоналів?Вона не моя.
А Петя багато чого робив, особливо, щоб суди були такими, як вони є зараз, да так, щоб ті поодинокі гучні справи відносно своїх (котрі не встигли продати ще й до того як) - розсипувалися , чи тягнулися безкінечно у судах до кінця строку ...
Он не юрист, а ******ый петух типа Петрова/Иванова/гладких, который корчит из себя непонятно что.А ты юрист, що розумієшся на судах, знаєш статистику та тенденції в наших судах не з пліток на ХФ, а з середовища професіоналів?
Ця тема для тебе така ж недосяжна мабуть, як мені пенсія в еквіваленті 1000 доларів.))
Парламентська фракція партії Слуга народу закликала до формування нової «коаліції національної стійкості» у Верховній Раді та відповідного «уряду національної стійкості без партійних квот і кулуарних домовленостей».
Про це йдеться у заяві представників фракції, яку оприлюднив нардеп від Слуги народу Микита Потураєв «у зв’язку з антикорупційним розслідуванням НАБУ і САП».
Херня, это частное мнение нескольких .Арахамия констатировал...Опачки...
У Ларнаці, що на південному сході Кіпру, невідомі особи здійснили спробу викрадення 51-річного громадянина, який, за даними місцевих медіа, у минулому обіймав посаду міністра енергетики України приблизно десять років тому.