Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
Гэта падобна першакрасавіцкі апдэйт ад варгейма.это у тебя или мод или 1е апреля
У мяне проста кампутар слабы быў, гульня падтармажвае нават на мінімальнай графіцы. Цяпер800 боев - и 37 процентов попаданий.
Все днища так говорят.Ды і наогул, Я гуляю не дзеля статыстыкі, а дзеля забавы.
Мне пофіг, што яны кажуць. Я сапраўды гуляю не дзеля статыстыкі, а дзеля забавы, таму ніколі не гляджу на вынікі.Все днища так говорят.
Ради развлечения играй в постал. Из-за таких, как ты, и сливы постоянныеМне пофіг, што яны кажуць. Я сапраўды гуляю не дзеля статыстыкі, а дзеля забавы, таму ніколі не гляджу на вынікі.

Уважаемые игроки, 1 апреля в 4:00 (МСК) без остановки игровых серверов было выпущено специальное обновление, в рамках которого в игру возвращена собака.
Обратите внимание: данное обновление устанавливается в автоматическом режиме только через игровой лончер. Размер обновления — 15 МБ.
Мне танкі больш падабаюцца. І пофіг на слівы, гэта не мае праблемы. Я адна нічога не вырашаю у камандзе.Ради развлечения играй в постал. Из-за таких, как ты, и сливы постоянные
Хтосьці ўжо бачыў сабаку? Я акрамя як будкі ў ангары не бачыла сабак у гульні.вот же оно, долгожданное
яна не ў ангары а ў сяле былаХтосьці ўжо бачыў сабаку? Я акрамя як будкі ў ангары не бачыла сабак у гульні.
И когда таких долбаёбов в команде пятеро, слив 100%Я адна нічога не вырашаю у камандзе.

яна не ў ангары а ў сяле была

Тундра гэта дзе?в тундре акцию запилили в честь первого апреля)))) все игроки теперь летают на розовых пони)))) летаю ржу))

.Уважаемые игроки, 1 апреля в 4:00 (МСК) без остановки игровых серверов было выпущено специальное обновление, в рамках которого в игру возвращена собака.
Обратите внимание: данное обновление устанавливается в автоматическом режиме только через игровой лончер. Размер обновления — 15 МБ

***ха, у мяне аднаго тут многія фразы на не рускай (падобна на Беларусі)?
вось напрыклад
тыпу 1 красавіка?

Тундра гэта дзе?
Псевдо... транс к стати ))))***********

Фу, у цябе што, форум белага колеру? Гэта ж не кавайно!хз, у мяне ўсё нармальна