Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Микс флудилка Tutti Frutti (мова спілкування будь-яка)

• Автор теми Автор теми Sefida
  • Дата створення Дата створення
Не ложите трубку ещё секунд 40 пожалуйста, сейчас, минуточку, я щас запеленгую :D

:D Стандарт: - вашей дочке зять не нужен? (с) )))))
Однажды мы студенческой толпой ехали на свадьбу в Таращу (" в Таращі хлопці найкращі"), з автостанції йшли по вулиці на підборах, в красивих сукнях та з зачісками... тіточки, що сиділи біля своїх парканів, з цікавістю дивились, а ми інколи кричали їм: " НевістОк не треба?")
як давно це було...

Однажды мы студенческой толпой ехали на свадьбу в Таращу (" в Таращі хлопці найкращі"), з автостанції йшли по вулиці на підборах, в красивих сукнях та з зачісками... тіточки, що сиділи біля своїх парканів, з цікавістю дивились, а ми інколи кричали їм: " НевістОк не треба?")
як давно це було...
Прошу прощения, что влажу в вашу беседу, но время неумолимо - только яркие до сдавливания в груди флэшбэки... В смысле, шо за дела - я же позавчера закончил школу, а вчера институт, а сегодня полная эйфория и спокойствие от происходящего ****еца вокруг)

какая еще эйфория, какое спокойствие...нет ни того, ни другого.

Я - в Ха, адресат съеденных уже наверное слоек - нет.
Не переживайте - мы в курсе (тем более мы их все сожрали и взяли в заложники этого человека и требуем ещё слоек?) Кто знает? :D

Screenshot_266.png

Це прапори підрозділів, шо захищають Ха область.

Останнє редагування:
IMG_20250303_020726.webp
Від завтра піст, єбланить мабуть не буду, а зараз покидаю ще) одна з улюблених фоток Харкова в 2024
А це просто гарне)
IMG_20250303_014622.webp

А мне кошка принесла в подарок расчленёнку. Ща брызгаю перекисью ковровое покрытие.

Жаль, не сообразил фото сделать. Для милых дам🐸

А мне кошка принесла в подарок расчленёнку. Ща брызгаю перекисью ковровое покрытие.

Жаль, не сообразил фото сделать. Для милых дам🐸
Мій кіт з ночі викладав роздушену крису чи мишу на стежці до туалету, щоб точно мимо не пройшли) а побачили і похвалили)

а нам мишу на дачну веранду, коли ми обідаємо там - так щоб гарно бачили..."Ви їсте, то і я тут їсти буду".
Розказувати смішно, в реальності - не дуже

Мій кіт з ночі викладав роздушену крису чи мишу на стежці до туалету, щоб точно мимо не пройшли) а побачили і похвалили)
У нас також такий котик був. Під сходи приносив все що за ніч наловив.
Ох мати з ранку кричала))))

а нам мишу на дачну веранду, коли ми обідаємо там - так щоб гарно бачили..."Ви їсте, то і я тут їсти буду".
Розказувати смішно, в реальності - не дуже
Головне щоб було кому взяти лопату та викинути ту мишу. А от коли нікому крім тебе, то, брр)

Головне щоб було кому взяти лопату та викинути ту мишу. А от коли нікому крім тебе, то, брр)
та кішка з'їдала ж, ще й з долівки (плитка) злизувала) капець).
Зараз вона не в нас останні роки, так мишей на дачі стільки, страшне...клейові килимки ловлять.
Мабуть, ще лисиць та їжачків стало менше через війну, раз так миші розплодились. Залазять десь через дах, бо нема дірок біля плинтусів. Як вони піднімаються по цегляній стіні - не можу уявити.

Останнє редагування:
Назад
Зверху Знизу