Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Микс флудилка Tutti Frutti (мова спілкування будь-яка)

• Автор теми Автор теми Sefida
  • Дата створення Дата створення
А як би було добре! По-перше Харків красень-курортник:love:, по-друге океан між нами і здичавілими то мрія
Точно.
*****йо завжди були генетично іншими, з їх вірою в "царя-батюшку" та дикими традиціїями найперші з которих - життя в бруді, нездатність до праці та вживання всього, що горить.

А як би було добре! По-перше Харків красень-курортник:love:, по-друге океан між нами і здичавілими то мрія
Не між нами, а замість здичавілих!
1740928545287.webp

Вишивка красива, то на думочку піде чи на стіну?

Творчість відволікає, та тільке не мене (
Я колись вишивала інколи, і швейна машинка ще настроєна на машинну вишивку, а не шиття, та зараз руки "не стоять" ні на вишивання, ні на малювання... я нічого не хочу, нічого не можу. Я чекаю. Дуже тягнеться час. Все моє життя в чеканні..і відволікаюсь то на форум, то на читання..але теж не все іде. Хіба що тупо детективи. Ну таке.

Найкраще у нас інтегрувалась найменша, в 3 роки у неї в садочку вже хлопець є)
:) Можете провести цікаве спостереження, буде трохи кумедно, алеееее... ;)
Справа у тім, шо вона в вас зараз в такому віці, шо без вивертів буде просто калькувати ваші стосунки з чоловіком. :)
Маєте можливість майже подивитись на себе з боку. )

Найкраще у нас інтегрувалась найменша, в 3 роки у неї в садочку вже хлопець є)
Моя в садок не ходила. То ж мабуть тому, десь у 4 роки, на питання, чого вона така задумлива, видала с експресивною жестикуляцією : "Мамо, я зовсім не уявляю, де мені шукати собі чоловіка!"
:D

Моя в садок не ходила. То ж мабуть тому, десь у 4 роки, на питання, чого вона така задумлива, видала с експресивною жестикуляцією : "Мамо, я зовсім не уявляю, де мені шукати собі чоловіка!"
:D
А зараз вже уявляє? ))

Меня єта Туті Фруті заводит1

Назад
Зверху Знизу