Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Микс флудилка Tutti Frutti (мова спілкування будь-яка)

• Автор теми Автор теми Sefida
  • Дата створення Дата створення
Ага, жизнерадостное :D

Дякую, шо прибрали :пиво:

PS. В каком-то фильме было - ресторан, пара за столом, у мужчины примерно такого же рода "болячка" под лицом болтается :рл: :D
Муві 43, вроде би. Хью Джемен. Я сам був в ахуі, коли мені це показали.

Вот вам красивого Ха, на запить )

Screenshot_21.webp Screenshot_23.webp Screenshot_22.webp
:клас:я видела днем, но вечером красивее. Еще вдоль Сумской типа розочки в вазе каждые 50м... Возле Оперного десяток больших метеликів різного кольору...
Людей багато. Харків пречудовий.
Добре, що його з весною так прикрасили. Хай люди фоткаються, посміхнуться зайвий раз..

о, прикольно :клас:

кадата одна девочка из гостей, 9 лет от роду, -- ходила активно интересовалась
--а это што?
--дверь на чердак...
--ух ты а можно посмотреть?
-- конечно, там еще прялка стоит, аутентик как в музее :D
-- а микрофон работает?
-- работает
-- ухты (смотрит на дудки)
нуууу, я ей все показал, но говорю на некоторых, видишь, играть -- длины пальцев у тебя еще не хватает...
-- о! а вот например!
даю ей вистл в до, а там идеально рука ложится. красота
-- А МОЖНО ВЫ МНЕ ЕЕ ПОДАРИТЕ?!
:іржач:
-- конешно, бери

как выясниЛОСЬ она уже себе инструментов наскирдовала по взрослому, на каждом пробует играть :)
IMG_20250301_222215.webp

..мала наша на флейті грає, чи на сопілці, кароч квартірнік можна)
Встряну в душевну розмову, з вашого дозволу)
Наш малий, що живе майже все своє маленьке життя у Львові в евакуації, якось почув як сусід грав на якійсь трубі. Може, саксофон...він з двору почув і дуже був заінтригований) Йому сказали, що це на трубі грають.
Не забув) Вранці перед садком стукає тому сусіду в двері і кричить: "Дядько, виходь!Я знаю, що ти дома. Винось трубу..." :)
Ввечері сусід прийшов і грав, малий був щасливий.

Встряну в душевну розмову, з вашого дозволу)
Наш малий, що живе майже все своє маленьке життя у Львові в евакуації, якось почув як сусід грав на якійсь трубі. Може, саксофон...він з двору почув і дуже був заінтригований) Йому сказали, що це на трубі грають.
Не забув) Вранці перед садком стукає тому сусіду в двері і кричить: "Дядько, виходь!Я знаю, що ти дома. Винось трубу..." :)
Ввечері сусід прийшов і грав, малий був щасливий.
А в якому районі? :) Подобається?
Ми у Львові були на каві, мітингу і акулах)

А ще я на якогось львівського хруя-воділу автобуса лишала скаргу, шо він возить як картоху людей) таксіста чуть не побила) ще була на екскурсії ботсадом і на високій горі) з ботсаду привезла насіння якогось унікального дерева, проростила!! але вересень 2023 був жарким, а я лишила його на вікні, і воно під харківським сонцем нечемно здохло(

А в якому районі? :) Подобається?
Ми у Львові були на каві, мітингу і акулах)
Район в центрі, біля Форуму. Подобається тим, що є свій закритий двір, гарна квартира з підвалом - туди вхід з тамбуру (куди іноді спускаються від вибухів), теплі поли.
Гарні сусіди у дворі, зробили разом типу альтанки, там мангал, стіл, стільці, допомагають один одному.
Львів дуже перенаселене місто, хочу сказати, Скільки там машин, які пробки...

) Перефразую:
усе гарно у Харкові, за винятком - океана поруч нема. ... ;)
А як би було добре! По-перше Харків красень-курортник:love:, по-друге океан між нами і здичавілими то мрія

А як би було добре! По-перше Харків красень-курортник:love:, по-друге океан між нами і здичавілими то мрія
Замість мотанки у мене квітучий кроль) чи кріль)
IMG_20250302_164812.webp

Кіт під ноги кинувся, капєц пухнастий) чи це кішка, 3 кольори.
IMG_20250302_164748.webp

IMG_20250302_164724.webp

Назад
Зверху Знизу