Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Мужики, как оно там, когда за 40?

• Автор теми Автор теми Egyensúlyi
  • Дата створення Дата створення
Re: Мужики, как оно там, когда за 40?

Хофф Бенджамен "Дао Винни-Пуха"

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

f0891dd3b07f0e4c15373.webp

Охохонюшки
7156e4fd25ea61bbc.gif
Общался я надысь с нутуральным боевым полковником. Так чуть не порвал меня в тяпки за отношение к этому празднику, как к "мужскому"...
Это - День Советской армии и ВМФ. Впоследствии у нас - День захисника вітчизни.
Так что, всех причастных - ПОЗДРАВЛЯЮ! :)
Я считаю, что те мужчины, которые служили в Советской армии вполне заслужили это поздравление ;)

Петя всю ночь не спал.
вопрос уснуть не давал.

а она вот так жестоко не ответила.
еще несколько часов бессонницы Пете обеспечены :D
Вот ведь удивительная штука - люди. Все читают одно и то же, но всяк видит что-то своё...
Я вот воспринял, что пацан пораньше встал и таки да, чтоб успеть хоть сегодня быть первым. У своей любимой.
90256858344f9169dc428.gif
говорят, для некоторых это прямо пунктик такой. Стать первым, ага

efb361b55e77e5bb5f2.webp

И жить ей оставалось 15 минут, поезд Минск-Киев прибывал по расписанию:D
Да что уж
44c5fb3171e0e24e6.gif
Все мы. Придём. По своему расписанию
"В гости к богу не бывает опозданий"

К слову
:) А не хотите поговорить о боге нашем, Одине?

059e272ca76371d7b8a.webp

45a9b2a9b9e35b22.webp

Оксана Линів
Українська диригентка в списку “100 найвпливовіших жінок України” від видання “Фокус” у 2018 році та входить у рейтинг топ-100 від видання “НВ” (2019).

Два роки поспіль номінована в Австрії статусом “найулюбленіша Штирійка” в категорії “Мистецтво” (2018/2019).
є Почесним амбасадором Львова (2018), нагороджена Орденом за інтелектуальну відвагу від видання “Ї”, а також є переможницею в престижних українських преміях: “Люди Львова” (2017), BOOM Awards 2018, “Люди нового часу” (2017).

У 2017 року Оксана Линів була обрана головною диригенткою Оперноготеатру та філармонійного оркестру Ґраца, Австрія, ставши першою жінкою-головною диригенткою в історії Ґраца.

Оксана Линів співпрацювала як запрошена диригентка з численними оркестрами світу та найвідомішими оперними театрами в Австрії, Німеччині,Чехії, Франції, Швейцарії, Іспанії, Швеції, Естонії, Угорщині, Румунії, Японії та Україні.

Нещодавно з великим успіхом дебютувала з Симфонічним оркестром Дюссельдорфа, Оркестром імені А. Брукнера в Лінці, в Опері Штуттгарту. Дебютувала у Великому оперному театрі «Лісеу» у Барселоні, у Шведській Королівській Опері, Берлінській державній опері та в Theater an der Wien у Відні.

У наступному сезоні 2019/20 заплановані важливі дебюти: з оркестром Державної капели Берліну, Мюнхенським філармонійним оркестром, з оркестром Академії ім. Булєза Даніеля Баренбойма в Берліні. Дебют в Берлінський державній опері з операми “Медея” Л. Керубіні,”Чарівна флейта” В. А. Моцарта.

А також постановка опери “Аїда” Дж. Верді в історичному комплексі Храму Хатшепсут в Луксорі (Єгипет); постановка опер “Дон Карлос” Дж.Верді, М. Вайнберга “Пасажирка” та балету С. Прокоф’єва “Попелюшка” в Оперному театрі Ґраца (Австрія); та постановка опери “Замок герцога Синя Борода” в Баварській державній опері.

Оксана Линів
Українська диригентка в списку “100 найвпливовіших жінок України” від видання “Фокус” у 2018 році та входить у рейтинг топ-100 від видання “НВ” (2019).
:незнаю: всё это чудесно, я только не понимаю, какое она имеет отношение к Украине.
На рубеже 2013-2014го она отряхнула пыль отчизны с ног и работает в Германии. Живёт, как я понимаю, там же. Стал быть, уже и гражданство имеет. Она - этническая украинка, да, но - иммигрант. Её дети ещё будут знать украинский, внуки - нет. Будут считать себя украинцами, возможно, но уже не будут ими.
Есть такая актриса Мила Йовович. Её мать 100% говорила по-украински, но сама она говорит только по-русски и считает себя американкой.
И у неё столько же прав стать во главе этого списка, как и у Лынив. Её гражданство чисто номинальное. Я считаю, иммигранты не должны иметь права вообще оказывать какое-либо влияние на Украину и украинцев. Это не их страна, им здесь не жить. Ни им, ни их детям.

захисників України вітають 14 жовтня вже 7 років.
Вижу. Указ Кучмы в 2014м признан не действующим.
Ну, значит, Праздник 23 февраля относится к тем, кто защищал Украину до 2014го года :)

важливо щоб і вони так вважали))

Мій батько святкує це свято, тому привітала чоловіків, які теж його святкуюсь. Дякую, що віднеслись до цього з розумінням.

Назад
Зверху Знизу