Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Мужики, как оно там, когда за 40?

• Автор теми Автор теми Egyensúlyi
  • Дата створення Дата створення
сколько же вы сменили "нарывающихся"

Не так уж и много. :D

02aa66e8d827f25e74a8e.gif

...вокруг меня были сплошные геологи,...
:) та бачу я. Шо научил вас кто-то пить спирт.
А я вам так скажу. Если к нему добавить глюкозы и аскорбинки - вовсе не помешает.
Считайте это - алаверды от врачей геологам.

Ну и - праздникже ж.
Дэнь народжэння Ивана Яковыча Франка
Литературный гений, социалист, радикал... к слову, полагаю, он себя русином считал - по матери.
"Я убежден, что экономическое положение народа — это главное основание всей его жизни, развития и прогресса. Когда экономическое состояние плохое, то говорить о прогрессе, науке — пустая болтовня"
И - моё любименькое :)
Позвольте поперед усього дати вам одну раду, раду грубо досвідного чоловіка. Коли будете женитися, борони вас Боже брати блондинку! Се найнебезпечніший, найфальшивіший і найбільше егоїстичний ґатунок жіночого звіра. Блондинка в душі холодна, без темпераменту, без огню, сама не гріє, але хоче, щоб її гріти, склонна до меланхолії, котра в домашнім житті смакує так само, як скисле молоко. Вона любить бавитися, але тілько бавитися, а властиво, щоб ви бавили її. Сама ж пасивна, інертна, і коли думає про що, то тілько про те, як би допекти вам, зробити вам прикрість, а ніколи про те, як би зробити приємність вам і собі. Вона склонна більше до сліз, ніж до сміху, не тямить добра, яке ви зробили їй, але чудово тямить усе зло і навіть плекає його в своїй душі, як огородник ярину: з маленького, як зерно, факту в неї виростає здоровий гарбуз, величезний буряк, і вона ніколи не втомиться кидати вам ним на голову. Вона чекає тілько нагоди, коли ви в добрім настрою, щоб затроїти вам його; вона, як той ворог у засідці, вибирає для атаки хвилю, коли ви найменше того надієтеся. Коли ви, голодні і втомлені, сідаєте до обіду, вона своїми докорами відбере вам апетит; коли ви збираєтесь до якогось важного діла, до праці, що вимагає скуплення духу, вона накинеться на вас за найпустішу дрібницю, своїми словами отуманить вашу голову, своїми сльозами переверне вашу душу і зробить вас на три дні нездібним до праці. І не забувайте ніколи: у неї тілько шкура тонка, м’яка і прозірчаста, але нерви грубі і тупі. Вона тут плаче і, мовляв, розривається, а там піде до кухні і преспокійно балакає з кухаркою про міські новини, тим часом коли ви обезсилені і розстроєні на цілий день і спомин того дня будете носити в душі довгі роки.

af78a7c91992de58b.webp

Пост в защиту блондинок

e2b530f825a427c48.webp

606dd7e8d93113e36a55b8b.webp

PLAYBOY для женатых мужчин - каждый месяц на обложке одна и та же женщина

cb72dcbfc3dd08b7f1.webp

У ніч на 27 серпня у Києві сталася надзвичайна подія - невідомі силоміць заштовхали в машину чоловіка та вивезли в невідомому напрямку.
Потерпілий чинив опір і кричав, проте викрадачі виявилися сильнішими. Злочин потрапив на камеру випадкових свідків.
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

Правильно, что сопротивлялся. Скорее всего уже мёртвый. Не поговорить его этак вот пригласили, 100%. А если бы ножом их резал, наверняка бы потом сел. Но тогда им бы пришлось там его и валить. Быстро и сравнительно безболезненно. И их бы скорее всего нашли, бо наследили бы.
А главное: вот у таких ублюдков, на подходе к следующей жертве, поджилки бы тряслись.
В общем, напрасно пацан нож не носил. Оч напрасно.

52f2de317faaa82a20d6.webp

Опять жена орет за стенкой,
Чего, спроси ее, орет?
Под **** дать бы ей коленкой,
Чтоб место знала наперед,

Чтоб поняла всю беспредметность
Своих претензий и обид
Да не велит политкорректность,
Корректность, мать ее, полит. (Иртеньев)

:) та бачу я. Шо научил вас кто-то пить спирт.
А я вам так скажу. Если к нему добавить глюкозы и аскорбинки - вовсе не помешает.
Считайте это - алаверды от врачей геологам.

За два последних года пил заводскую водку только несколько считанных раз - на днюхах друзей и рыбалках.

Глюкозу не использую. Аскорбинку - тоже.
Сахар, уксус и лимонная кислота. :збентежений: Ну и вода. 96% меня как-то не прёт... точнее - прёт не по-децки: я - лунатик. Я потом чудить начинаю.

1902f2ca5eac0209.webp

Вчера в лесу на закате.
Лето 2020 заканчивается.

Попрыгунья стрекоза лето красное пропела. Оглянуться не успела... (с)​

Но на снимке, как я понимаю, мужик :D

За два последних года пил заводскую водку только несколько считанных раз - на днюхах друзей и рыбалках.

Глюкозу не использую. Аскорбинку - тоже.
Сахар, уксус и лимонная кислота. :збентежений: Ну и вода. 96% меня как-то не прёт... точнее - прёт не по-децки: я - лунатик. Я потом чудить начинаю.
:) та то я шутю так
Сам-то уже давно кроме жониного домашнего вина ничо не пил

344f0ebb8d367a1fb00c53.webp

64cd250e90ef0b88d5a1cf5.webp

Назад
Зверху Знизу