Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Мужики, как оно там, когда за 40? - Part 5

• Автор теми Автор теми Sconosciuto
  • Дата створення Дата створення
4AlXKtOaRGo.jpg
;)
Убедительно :)
А теперь то же - по всем. Только с наблюдением вплоть до менопаузы. Ага. Лучше бы, конечно, делать выводы, отследив пару поколений, но - хоть так.
:) Именно поэтому я говорю о том, что никто не гарантирует этим девочкам совсем-совсем ничего.
Соревновательность в нонешних условиях практически всегда - себе во вред. Сам уровень требуемых усилий от тельца.
Потому я предпочитаю подход Калуцких. Ничего не физиологичного. Физкультура, не более.

:рл:...чем тебе счастливые детишки на изящных мамочках помешали?...
лучше б дадон свою политическую фуэту прятал под спойлер!....
:(
:D а я свою хрень могу оставлять напоказ? Ну уж нет. Я - как все. Прятать, так прятать! :угу:
bxz_33.jpg

:D а я свою хрень могу оставлять напоказ? Ну уж нет. Я - как все. Прятать, так прятать! :угу:[
IMG]https://telegraf.com.ua/files/2013/12/bxz_33.jpg[/IMG]

они там все в комментах какие-то странные: количество воды - ГДЕ???:eek:

по этому поводу есть шикарный анекдот из жизни.....могу рассказать....

Тогда откуда у вас такая уверенность, что за 10 лет реально привести экономику Украины к стандартам ЕС ?
может быть за 11, может быть за 9.
Т.е. что для этого есть все необходимые ресурсы?
конечно есть. при хороших учителях, людские ресурсы у нас очень даже.
способные:)
Проведение референдума меня бы убедило.
В стремлении украинского народа к евроинтеграции.
а к чему наш стремится? боюсь та его часть которую вы имеете ввиду точно так же не понимает что делать для того чтобы жить лучше, как и не понимает что такое ассоциированное членство.
я лично - против движения в этом направлении, поскольку полагаю вполне обоснованно: это меня оставит без работы
т.е. та экономическая политика президента вас оставит с работой? вас устраивают принудительные отпуска за свой счет, сокращение ставок при котором часы у вас остаются те же, ежегодное зазывание абитуриентов как негласный приказ ректора?
вас устраивает поведение милиции, рейдерские захваты чужой собственности, убийства мажорами людей и т.п.
если все вас это устраивает - продолжайте сидеть в болоте. я ж не против.
только меня это НЕ устраивает. и я не вижу иных путей для улучшения моего качества жизни кроме как поучиться у соседей.
Подавляющее большинство, повторяющее как мантру "Соглашение с ЕС", понятия не имеют о его содержании и тем более о последствиях его подписания.
вы способны заглянуть в будущее?;)
я уже несколько раз постил этот текст:
Найважливіша тема сьогодення – інтеграція України до міжнародних структур.
Часто запитують – що дає Україні евроінтеграція. Дискусія йде десь так

- В Європі вищий рівень життя
- Так що, ми підпишемо євро інтеграцію і будемо жити як в Європі?

Ні, так не буває. Треба 1 раз прояснити для себе – нас ніде годувати не будуть. Ні в Європі, ні в Росії. Інтеграція - це можливості, яких не має в ізольованій Україні.
Інтеграція до Європи ці можливості дає.
Інтеграція до Євразійського простору прибирає.
З цього треба виходити.
Коли кажуть «Європа – це не ковбаса, а цінності» багато хто посміхається.
Але насправді так вийшло, що деякі європейські країни у 15-16ст. виробили для себе нові цінності. І тільки у 18ст. в результаті у цих країнах рівень життя значно перевищили рівень у інших країнах, які ці цінності не сприйняли.
Іншим країнам такий рівень життя сподобався, вони також його схотіли. І заходились копіювати назви інститутів, тексти законів. Заводили собі президентів, парламенти, конституції. І нічого не виходило. Переймали технічні рішення. Але вони не мали власного розвитку.
Виявилося, що як це не смішно багатьом, цінності лежать в основі добробуту.
Бо «цінності» це лише звучить абстрактно. На практиці це дуже конкретні речі Ми всі живемо в неякісному житлі за погане обслуговування якого беруть великі гроші. черги та хабарі чекають будь-кого, хто потребує державних послуг – в ЖЕКах, в паспортних столах, в поліклініці, в ісполкомі чи інспекції В Європі так не живуть. І саме тому в них заможніше життя.
Так нам достатньо підписати договір про Асоціацію? питають одні. Навіщо нам приєднуватись до Європи, чому ми не можемо самі налагодити достойне життя в Україні, питають інші. Це ж образливо для України?
Насправді, образливо жити за середньовічними правилами. Вчитися в того, хто вміє краще ніколи не образливо. Україна вже 22 роки будує самостійне життя, а виходить за гіршими радянськими зразками. І це не дивно. В старі часи майстер вчив учня в процесі спільної роботи. Учень допомагав і вчився сам. Сьогодні аспірант приймає участь в дослідах професора і сам отримує кваліфікацію. Найкраще вчаться не з книжок, а на практиці.
1 приклад. Скільки казали, що інститут прописки – це радянський рудимент, що придумав Сталін для контролю населення. Що у світі є реєстрація за місцем проживання. і немає прописки. Давай і в нас так зробимо. Зробили. Назвали реєстрацією. А за процедурою – та сама прописка.
За що не візьмемось навіть в останній рік – кадастри нерухомості, технічна інвентаризація – все намагались зробити зручнішими, а зробили більш обтяжливими. Бо наші керівники не бачили іншого порядку, ніж той, що був в СРСР. Нажаль, більшість населення також не жили в Європі навіть короткого часу. І також не бачили інших порядків. Тому і відношення до такого урядування поблажливе.
Безкарність, безвідповідальність, хабарництво чиновників. Невимогливість громадян. Немає ані стимулів, ані знань, щоб самим вийти з цього принизливого становища.
Перші європейські країни створювали своє сьогоднішнє благополуччя сторіччями. Нам за допомогою європейських країн може вистачити десятка років.
Це можливість працювати разом з європейцями, переймати їх стандарти не лише на папері, а й разом застосовувати на практиці. Це можливість для багатьох побачити як живуть і працюють в Європі, це повсякденний тиск на наших урядовців з боку європейців, які будуть співпрацювати з Україною.
Якщо захочемо скористатися нагодою. Тому і кажемо – договір – це можливість якою треба скористатись.
Основне заперечення харків’ян, яке доводилось чути – наша машинобудівна продукція в Європі не потрібна, а росія її купує. Підпишемо асоціацію – припинить покупати. Де ж ми будемо працювати?
В цьому треба розібратись – де тут правла, а де міф.
За статистикою на машинобудівних підприємствах Харкова працює 68т.працівників. У 1990р. працювало десь разів в 10 більше. Чому? Та саме тому, що з тих пір росія припинила купувати українську продукцію. І тому що сама скорочували випуск зброї та застарілих образців. І тому, що випускала аналогічну продукцію самостійно. І тому, що вигідніше було купувати більш якісну європейську продукцію чи більш дешеву китайську. Цей процес почався з початку 1990-х коли ніхто не згадував про асоціацію з ЄС, а призвіща Ющенка чи Януковича знали тільки їх близькі. Тобто це об’єктивний процес не пов’язаний, насправді, з політикою. Там де співробітництво економічно обґрунтовано, воно продовжиться. Там, де воно ґрунтується на особистих (іноді корупційних) зв’язках, там рано чи пізно воно припиниться – приходять нові люди, які не знали що було за СРСР, в них свої постачальники. Більшість наших постачальників вже замінили. Когось замінять через 5років, когось через 10. Я розумію тих, хто за цей час вийде на пенсію і каже – «дайте доробити, а там робить що хочете». Лише підкреслюю – така політика не має перспектив. Рано чи пізніше в нас залишаться тільки ті підприємства, чию продукцію купує Європа. Тільки таку продукцію погодиться купувати і росія.
Тому в середньостроковій перспективі шлях в Європу – це також шлях і до Росії

Дадон! большое тебе человеческое спасибо...... за то шо под спойлер спрятал...
не за что:) я ценю здоровье нации, потомства, его мало и поэтому стараюсь не разбрасываться:D

В Грузи при лояльном правительстве и большим деньгам нечто такое было сделано, но сейчас идёт откат и там.
потому что часть общества не готова к переменам. там такой же процесс как и у нас.
Сравнив их с теми, кто пришёл им на смену. Ага
qBeV5omZjAA.jpg

..я не вижу иных путей для улучшения моего качества жизни кроме как поучиться у соседей...
А я вижу больше направлений, чем направо и налево :)
...могу рассказать....
Ага. Давай. В перерыв между подходами
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.

А что, милсдари, не поотжиматься ли нам? От пола. Для сугреву, и так - мускултуру себе забульбенить. Зело приятную да прельстивую.
я только что пробежался:)
не столько холодно сколько скользко. чрезвычайно.

А я вижу больше направлений, чем направо и налево
т.е. все таки изобретать колесо и велосипед?:D

"кто пришел на смену?)))))"
А. Вы о евреях...
Ну, евреев-то у нас отчего не любили. За кумовство. Но при их ... особенностях менталитета, сие не особо вредило делу в целом.
Нынче ж я вижу местничество, возведённое в правило, только с таким непрофессионализмом, что оно ломает все абсолютно мало-мальски работающие структуры.
Собственно, полагаю, дело было не столько в тех евреях, сколько в эффективных способах контроля за чиновниками. Тогда и сейчас.
:) Просто, евреев я знаю немало. Дружу кой с кем...

т.е. все таки изобретать колесо и велосипед?:D
Скорее - не лепить чужой велосипед в свою телегу.

Сказочные домики у воды, это к Дадону
тада.
вторая фотка по-моему Черногория

он тебя не про текст дискуссии спрашивает, а про текст соглашения.
человек написал достаточно букв чтобы я понял его позицию.
чтобы он понял мою - еще раз тыкнул текст:) более добавить нечего.
D4gL1_IgI-I.jpg

Скорее - не лепить чужой велосипед в свою телегу.
никто и не собирается этого делать.
но 2+3=4 было справедливо и 100лет назад, и 500.
нынешние люди опасающиеся чего-то все время задают вопрос: а правда ли что сумма 4? может все таки 5 или 3?:D

а чем, чем ЭТО будет?:rolleyes:...программой кандидата от новоявленной партии?...или детальным анализом крупного специалиста в области вступления в куда-либо?;)

)

:) да, соглашусь. В любом случае так или иначе все сведется к обосновыванию позиции.

может быть за 11, может быть за 9.
конечно есть. при хороших учителях, людские ресурсы у нас очень даже.
способные:)

ну да. "У нас замечательные дети ...".
Я не про людские ресурсы - а про материальные. Потому как при отсутствии материальных ресурсов , людские, которые чего-то стоят, тоже не останутся - в условиях свободы перемещений переместятся куда-то западнее.
Ну и материальные ресурсы, необходимые для того, чтобы наша промышленность стала конкурентноспособной в условиях ЕС. Либо, если это невозможно - планы, куда трудоустраивать уволившихся и т.п.

а к чему наш стремится? боюсь та его часть которую вы имеете ввиду точно так же не понимает что делать для того чтобы жить лучше, как и не понимает что такое ассоциированное членство.
т.е. та экономическая политика президента вас оставит с работой? вас устраивают принудительные отпуска за свой счет, сокращение ставок при котором часы у вас остаются те же, ежегодное зазывание абитуриентов как негласный приказ ректора?
вас устраивает поведение милиции, рейдерские захваты чужой собственности, убийства мажорами людей и т.п.
если все вас это устраивает - продолжайте сидеть в болоте. я ж не против.
только меня это НЕ устраивает. и я не вижу иных путей для улучшения моего качества жизни кроме как поучиться у соседей.
вы способны заглянуть в будущее?;)

Я считаю, что будущее необходимо планировать и просчитывать. А не просто надеяться, что подружившись с соседом, решишь свои проблемы.

я уже несколько раз постил этот текст:
Найважливіша тема сьогодення – інтеграція України до міжнародних структур.
Часто запитують – що дає Україні евроінтеграція. Дискусія йде десь так

- В Європі вищий рівень життя
- Так що, ми підпишемо євро інтеграцію і будемо жити як в Європі?

Ні, так не буває. Треба 1 раз прояснити для себе – нас ніде годувати не будуть. Ні в Європі, ні в Росії. Інтеграція - це можливості, яких не має в ізольованій Україні.
Інтеграція до Європи ці можливості дає.
Інтеграція до Євразійського простору прибирає.
З цього треба виходити.
Коли кажуть «Європа – це не ковбаса, а цінності» багато хто посміхається.
Але насправді так вийшло, що деякі європейські країни у 15-16ст. виробили для себе нові цінності. І тільки у 18ст. в результаті у цих країнах рівень життя значно перевищили рівень у інших країнах, які ці цінності не сприйняли.
Іншим країнам такий рівень життя сподобався, вони також його схотіли. І заходились копіювати назви інститутів, тексти законів. Заводили собі президентів, парламенти, конституції. І нічого не виходило. Переймали технічні рішення. Але вони не мали власного розвитку.
Виявилося, що як це не смішно багатьом, цінності лежать в основі добробуту.
Бо «цінності» це лише звучить абстрактно. На практиці це дуже конкретні речі Ми всі живемо в неякісному житлі за погане обслуговування якого беруть великі гроші. черги та хабарі чекають будь-кого, хто потребує державних послуг – в ЖЕКах, в паспортних столах, в поліклініці, в ісполкомі чи інспекції В Європі так не живуть. І саме тому в них заможніше життя.
Так нам достатньо підписати договір про Асоціацію? питають одні. Навіщо нам приєднуватись до Європи, чому ми не можемо самі налагодити достойне життя в Україні, питають інші. Це ж образливо для України?
Насправді, образливо жити за середньовічними правилами. Вчитися в того, хто вміє краще ніколи не образливо. Україна вже 22 роки будує самостійне життя, а виходить за гіршими радянськими зразками. І це не дивно. В старі часи майстер вчив учня в процесі спільної роботи. Учень допомагав і вчився сам. Сьогодні аспірант приймає участь в дослідах професора і сам отримує кваліфікацію. Найкраще вчаться не з книжок, а на практиці.
1 приклад. Скільки казали, що інститут прописки – це радянський рудимент, що придумав Сталін для контролю населення. Що у світі є реєстрація за місцем проживання. і немає прописки. Давай і в нас так зробимо. Зробили. Назвали реєстрацією. А за процедурою – та сама прописка.
За що не візьмемось навіть в останній рік – кадастри нерухомості, технічна інвентаризація – все намагались зробити зручнішими, а зробили більш обтяжливими. Бо наші керівники не бачили іншого порядку, ніж той, що був в СРСР. Нажаль, більшість населення також не жили в Європі навіть короткого часу. І також не бачили інших порядків. Тому і відношення до такого урядування поблажливе.
Безкарність, безвідповідальність, хабарництво чиновників. Невимогливість громадян. Немає ані стимулів, ані знань, щоб самим вийти з цього принизливого становища.
Перші європейські країни створювали своє сьогоднішнє благополуччя сторіччями. Нам за допомогою європейських країн може вистачити десятка років.
Це можливість працювати разом з європейцями, переймати їх стандарти не лише на папері, а й разом застосовувати на практиці. Це можливість для багатьох побачити як живуть і працюють в Європі, це повсякденний тиск на наших урядовців з боку європейців, які будуть співпрацювати з Україною.
Якщо захочемо скористатися нагодою. Тому і кажемо – договір – це можливість якою треба скористатись.
Основне заперечення харків’ян, яке доводилось чути – наша машинобудівна продукція в Європі не потрібна, а росія її купує. Підпишемо асоціацію – припинить покупати. Де ж ми будемо працювати?
В цьому треба розібратись – де тут правла, а де міф.
За статистикою на машинобудівних підприємствах Харкова працює 68т.працівників. У 1990р. працювало десь разів в 10 більше. Чому? Та саме тому, що з тих пір росія припинила купувати українську продукцію. І тому що сама скорочували випуск зброї та застарілих образців. І тому, що випускала аналогічну продукцію самостійно. І тому, що вигідніше було купувати більш якісну європейську продукцію чи більш дешеву китайську. Цей процес почався з початку 1990-х коли ніхто не згадував про асоціацію з ЄС, а призвіща Ющенка чи Януковича знали тільки їх близькі. Тобто це об’єктивний процес не пов’язаний, насправді, з політикою. Там де співробітництво економічно обґрунтовано, воно продовжиться. Там, де воно ґрунтується на особистих (іноді корупційних) зв’язках, там рано чи пізно воно припиниться – приходять нові люди, які не знали що було за СРСР, в них свої постачальники. Більшість наших постачальників вже замінили. Когось замінять через 5років, когось через 10. Я розумію тих, хто за цей час вийде на пенсію і каже – «дайте доробити, а там робить що хочете». Лише підкреслюю – така політика не має перспектив. Рано чи пізніше в нас залишаться тільки ті підприємства, чию продукцію купує Європа. Тільки таку продукцію погодиться купувати і росія.
Тому в середньостроковій перспективі шлях в Європу – це також шлях і до Росії

не за что:) я ценю здоровье нации, потомства, его мало и поэтому стараюсь не разбрасываться:D

В тексте опять-таки отсутствует любая конкретика и анализ условий, предлагаемых Украине. В частности в экономической сфере. В том числе ограничения в сфере производства, квотирование и прочее. Одни лишь общие фразы что все будет зашибись ...

Ну, евреев-то у нас отчего не любили. За кумовство.
кстати сия черта не только у них была возведена в ранг обязательных при жизни. кулуарное шушуканье присуще византийской политике которая пришла на Русь вместе с крещением, при Владимире.

Одни лишь общие фразы что все будет зашибись ...
если вы усмотрели только эти фразы - мне нечего более добавить.
а анализировать результаты чужого опыта накопленного столетиями в политической жизни - парламентаризма, в экономической - либеральной модели экономики, конечно можно, но это равносильно тому чем занимаются нынешние госслужащие в министерстве образование, а именно переписывают советские учебники по всем предметам и выдают за свои.

кстати сия черта не только у них была возведена в ранг обязательных при жизни. кулуарное шушуканье присуще византийской политике которая пришла на Русь вместе с крещением, при Владимире
Угу. Крещение. :) А до крещения что было? Русь была? Не было. Вообще ничего не было - постоянно грызущиеся князьки. Объединять надо идеей. Всегда - насильно, разумеется. Потому что любая новая идея - чуждая.
Объединение, оно к лучшему. Наверное, любое. Одна беда - не для объединяющихся - для потомков :)

мне будет интересно мнение этого человека по вопроса вступления в Евросоюз, Таможенный союз

Останнє редагування:
:) Просто, евреев я знаю немало. Дружу кой с кем...
подавляющее большинство тех, кто глобально поучаствовал в "лепке" моих мировоззрений, в становлении - евреи.....ну, так получилось.....

сама недавно поняла это, проанализировав:rolleyes:

Останнє редагування:
мне будет интересно мнение этого человека по вопроса вступления в Евросоюз, Таможенный союз

А я вижу больше направлений, чем направо и налево
8S_SVWyHPZk.jpg

:) да, соглашусь. В любом случае так или иначе все сведется к обосновыванию позиции.

меня терзают смутные сомнения, что я где-то вас видела - в Главном или в Политике....:rolleyes:...и вроде бы даже дискутировала...

нет, я не то чтобы против высказывания позиций и даже обоснования их...

просто мы тут уже старые пердуны на лавочке пашти что год семки плюем....уже вдоль и поперек срисовали, кто и что напишет в следующем комменте...;)

и еще...

в контексте того, что кто-то сегодня, вот прямо сейчас, свои позиции озвучивает там, на улицах, на майданах - мы тут, "на диванах", смотримся вообще как-то условно и неубедительно....согласитесь....:rolleyes:

Назад
Зверху Знизу