Я при Сталине не жил, дорогова Леонида Ильича чуток помню, начало 90тых хорошо помню, ****ец 1997 отлично помню, потом потихоньку пошло в гору, к 2010 ваше хорошо стало, и так до 2013 и начала киевского майдана...
Или станешь спорить что щас большинство населения Украины стало жить лучше чем ДО того как? Давай по пунктам и цифрам, без политики, ******ы и прочего мусора.
"А давай без "давай", ©
То, як вже впрягся, починай доводити як "щас большинство населения Украины стало жить лучше".
Як ти там пропонував? - "... по пунктам и цифрам, без политики, ******ы и прочего мусора".
До речі. Досить показове фомулювання - "без ... ******ы и прочего мусора".

Отже, цивілізована та розвинена Європа для тебе, це сміття. А майже концтабірне існування на межі виживання і постійної боротьби за власне життя у сталінські часи срср-щини, добре змащене пропагандою авторитарного режиму, це самий смак.
У нас таких саме сусідів, як ти, що аж сцуть окропом, славлячи кривавого диктатора, ненабагато менше, ніж 140 мільйонів.
Чи ти й сам з цього натовпу скажених *****ів?
Жити в Україні, це ж ще зовсім не значить - бути українцем.
Якщо для тебе настільки важливим і цінним є все, що зробив йосип кривавий, чому ж не казати прямо?
Мовляв - "Та, ***ня все, що тоді було: і голодомори, і ********* людей, і насильницьке переселеня народів та їх визнання ворогами. Все ***ня. Головне, що срср отримало ядерну зброю та виграло війну. Хоч навіть і за надзвичайно високої ціни. А люди.. Що люди? Наші баби ще понароджують. А натомість срср був таким нев’їбенно могутнім, що його жахалися всі вороги!!"
Кажи відверто - ти, так само, як і головпадло ***лостанщини, вважаєш сталіна "ефективним менеджером", хай навіть його управління трималося на безлічі втрат людських ресурсів, бо ціна життя завжди була вкрай низькою?
Не соромся. Ти вже й так понаписував, як казали в ті часи, що тобі так подобаються, "на 20 лет строгого режима без права переписки".
Тож, тепер вже нема чого стримуватися. Кажи як є.