50% off Cursor

Мосийчук отстранил Супрун.

• Автор теми Автор теми White Rabbit
  • Дата створення Дата створення
Если ты считаешь, что я не правильно его трактую - говори по сути.
Я кажу не за закон, а про те як реально.
Реально кожна собака у всьому Порошенка звинувачує і за це нічого не отримує.

Я це сказав у відповідь на брехню де ніби то всіх незгодних з Порошенко - саджають по тюрмам.

Выгнали американскую проблядь, разгромившую реформами систему здравоохранения, что очень правильно.
Даже ваты в поликлиниках нет! А вакцинация детишек? Вакцин просто нет от слова НЕТ. В частных поликлиниках о от 300 гнивен до 1000. Откуда у народа такие деньги? .Про инсулин вообще молчу. Даже за деньги не купить. Зато с понтами шизоидам бесплатные лекарства. Гнать, гнать пинками в жопу, а в самолете посадить на кол.

cdaja1.webp

Выгнали американскую проблядь, разгромившую реформами систему здравоохранения, что очень правильно.
Даже ваты в поликлиниках нет! А вакцинация детишек? Вакцин просто нет от слова НЕТ. В частных поликлиниках о от 300 гнивен до 1000. Откуда у народа такие деньги? .Про инсулин вообще молчу. Даже за деньги не купить. Зато с понтами шизоидам бесплатные лекарства. Гнать, гнать пинками в жопу, а в самолете посадить на кол.

Ату Супруншу, даєш Райку Фантомасовну, та ж своя.

может супрун что-то и хотела улучшить,но у нас это не реально. любое благое дело сведётся к коррупции. Частные лаборатории,медцентры и прочая хуета-всё на откатах, под дружные крики о недофинансировании медицины и т.д. в общем-руками супрун сделали ещё больше коррумпированную систему.

Сообщение от dimab
Справедливости ради чиновники(госслужащие, как часть исполнительной ветки власти может и не все поголовно) критиковать власть не имеют права. Они по сути часть власти. Не знаю как на счет личного мнения, но они не имеют права участвовать в митингах и иметь партийную принадлежность.
Может ты какую-то другую критику имел в виду, но это как рядовой критикующий генерала - недопустимо...
Для приклада - послухай Садового (мера Львова) і не пиши дурниць.
А.Садовый не является державним службовцем; для того, чтобы это понять надо читать Законы Украины.

Уляна, все буде добре. Україна з вами. З вами і наш Президент!

5dcbcg.webp

Президент Петро Порошенко заявив, що не має права коментувати судове рішення про тимчасову заборону Уляні Супрун виконувати обов’язки міністра охорони здоров’я, але запевнив її у своїй підтримці.
Про це він сказав під час виступу на щорічному прийнятті компаній-членів Американської торгівельної палати в Україні, повідомляє кореспондент Укрінформу.
“Я хотів висловити свою позицію як Президента стосовно сьогоднішнього судового рішення. Хочу наголосити, що я як Президент коментувати рішення суду за законом не маю права. Хочу наголосити на тому, що пані Супрун має повну підтримку Президента України”, - підкреслив глава держави.

Він також зазначив, що Супрун є громадянкою України відповідно до його указу.

“Хочу наголосити і нагадати, що питання громадянства належить до виключної компетенції Президента України. Я нещодавно мав зустріч із пані Уляною і наголошую: пані Уляна є громадянкою України відповідно до указу, який підписав Президент України Петро Порошенко про надання їй українського громадянства”, - заявив він.

Порошенко додав, що цінує зусилля, докладені, у тому числі, Уляною Супрун разом з урядом і парламентом задля запровадження медичної реформи.

Він також подякував за допомогу в питаннях запровадження сільської медицини.

“Значною мірою успіхи, коли України піднялася зі 153-го місця в рейтингу Doing Business на 71-ше, і ми продовжуємо рухатися далі — це досягнення нашої спільної команди”, - зазначив Президент.

А когда была?

Выгнать Супрун - и сразу вата появится? :D Как просто оказывается))

Ты всегда был пидарасом ватным.

Назад
Зверху Знизу