В цьому магазині раніше неодноразово проводив купівлю різних товарів (остання була в 2013). Тому довіра до магазину була.
01 жовтня 2018 було зроблено замовлення на жорсткий диск Жесткий диск Seagate 3.5 2TB (ST2000DM006) код товару: 1294548 вартістю із знижкою 1936,00 грн,. Хотів зробити оплату карточкою Visa, але щось не працювало (тепер от думаю... попереджало.. не плати

), тому при зверненні в службу підтримки отримав відповідь, що оплатити можна і на рахунок, реквізити отримаю в СМС на мобільний телефон. Після отримання реквізитів в СМС повідомленні від MOBILLUCK (ФОП Сідоров Є.В. , ОКПО 3629906471, ПАТ Альфа-Банк, рахунок 26005025897301, МФО 300346), було здійснено предоплату із свого рахунку через систему і-банкінг по вказаних реквізитах. Також було надіслано копію платіжного документа на скриньку buh @ mobilluck.ua , яка також вказувалася в СМС повідомленні.
02 жовтня 2018 року отримав СМС повідомлення від MOBILLUCK про те, що сума в розмірі 1936, 00 грн в оплату за товар поступила до інтернет-магазину. Оскільки термін поставки товару регламентувався на сайті до 5 днів, то став чекати. 03 жовтня 2018 року отримав ще одну СМС від MOBILLUCK про те, що замовлений товар в процесі відправки. В спілкуванні із службою підтримки взнав, що відправку товару здійснять 3-4 жовтня. Але відправку так і не було здійснено. При моїх зверненнях в службу підтримки дата відправки відкладалася на інші числа по різних причинах, при чому на самому сайті цього інтернет-магазину даний товар надалі перебував доступний для замовлення іншим покупцям. За час затримки відправки замовлення ціна товару на сайті стала меньшою до 100 грн. В спілкуванні із службою підтримки звернув увагу на різницю в ціні і 16 жовтня мені повідомили, що 117 грн буде повернено на карточку в Приватбанку. Оскільки особиста карточка Приватбанку в мене відсутня, то повернення було здійснено 18 жовтня 2018 року на пенсійну карточку Приватбанку моєї матері і ціна замовленого товару була змінена до 1819,00 грн із знижкою. Але сам товар станом на це число так і не був відправлений. Після постійного перенесення відправки замовленого товару 24 жовтня 2018 року я звернувся в службу підтримки із вимогою відмінити замовлення і повернути кошти в сумі 1819,00 грн. Оскільки в користувацькій угоді на сайті банку вказано, що повернення коштів відбувається не пізніше ніж через 7 днів, то мені вказали, що кошти повернуться до 31 жовтня 2018 року. Але до вказаної дати кошти так і не повернули, та при моєму зверненні в службу підтримки я взнав, що дата повернення без всяких причин перенесена на 08 листопада 2018 року. В телефонному спілкуванні за номером вказаним на сайті (044) 323-03-34 мені також не пояснили причину перенесення дати повернення коштів на інше число. Але і до 08 листопада 2018 року повернення не було здійснено і так само без всяких причин перенесено вже на 14 листопада 2018 року. На даний час я не маю ніякої гарантії, що сума, яку я здійснив як предоплату за товар, буде повернена в новий оголошений мені термін.