Статус: Офлайн
Повідом.: 322
Повідом.: 322
Міліція і народ (БФ)
- ОБОВ'ЯЗКОВО ознайомитись для голосування по першим семи пунктам для об'єктивності
серед населення стрімко падає (якщо ще є куди падати) імідж професії міліціонера/силовика та повага до її представників. зростає ж страх та ненавсить. навряд чи його (імідж) можна буде підняти якимось чином, окрім шляху, обраного паном саакашвіллі у грузії.
що ж залишається членам недорозвинутого громадянського суспільства у поліцейській державі? лише боротьба із системою або ж хитрість та спритність для уникнення "зустірчей" із так званими правоохоронцями.
за лінками вище можна знайти чудові приклади "мєнтовського бєспрєдєлу" (перший же лінк надихнув на створення топіка). відтак ставлю на голосування питання, які дадуть певну картинку ставлення форумців до силових структур та до боротьби із ними.
питання стосується практично всіх нормальних громадян, адже жертвою так званих правоохоронців може стати кожен. тим паче у харкові - міліцейській столиці україни
тема об'єднує нас всіх, тому давайте без флуду і політичного лайна на тему мов, кольорів, режимів, бандер та гітлерсталінів.
З.І.
особисто стикався у харкові з чотирма характерними для нашої міліції випадками, які сидять мені в пам'яті:
1. мене зупинило два п'яних курсанта якось мусорського вузу для провірки документів (один із них із макєєвки - спасібо житєлям донбасса...
). документи були - все обійшлось. відразу не допетрав, що слід було їх затримати якимось чином і настукати на козлів. потім довго себе мучив
хороша мысля приходит опосля
2. патруль ДАІ стояв припаркувавшись на пішоходному переході. реально створив аварійну ситуацію. я зробив зауваження - не усунули порушення (а зобов'язані були!). я сфоткав, накатав скаргу Швидкому (головний мусор-даєць у ХО). нічого. порушення закону і з його боку. наразі часу особливо нема подавти в прокуратуру
3. пограбували, чи щось украли у якогсь гепо/допиного родича, який живе на перехресті сумська/маяковського. я просто проходив мимо. мусорів та всяких їхніх шишок куууча. наче теракт який. спецназ. сам гепа був!
так би за порядком слідкували, а не лизали зади "отцам города"
4. в день матчу україни з уругваєм в саду шевченка було море мусорів. я гуляв там із сином. в якись момент пройшов повз нас псіхуватий полубомж, вимахуючи канцелярським ножем, і щось бурмотавши "щяс тібя дастану". певне хворий, то несуттєво. підійшли до парочки мусорів, повідомили, шо людина хвора, може когось пирнути. ті почесали рєпу, відморозились, і всьо. у них, мол, пріказ ахранять порядок ат фанав
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
серед населення стрімко падає (якщо ще є куди падати) імідж професії міліціонера/силовика та повага до її представників. зростає ж страх та ненавсить. навряд чи його (імідж) можна буде підняти якимось чином, окрім шляху, обраного паном саакашвіллі у грузії.
що ж залишається членам недорозвинутого громадянського суспільства у поліцейській державі? лише боротьба із системою або ж хитрість та спритність для уникнення "зустірчей" із так званими правоохоронцями.
за лінками вище можна знайти чудові приклади "мєнтовського бєспрєдєлу" (перший же лінк надихнув на створення топіка). відтак ставлю на голосування питання, які дадуть певну картинку ставлення форумців до силових структур та до боротьби із ними.
питання стосується практично всіх нормальних громадян, адже жертвою так званих правоохоронців може стати кожен. тим паче у харкові - міліцейській столиці україни
тема об'єднує нас всіх, тому давайте без флуду і політичного лайна на тему мов, кольорів, режимів, бандер та гітлерсталінів.
З.І.
особисто стикався у харкові з чотирма характерними для нашої міліції випадками, які сидять мені в пам'яті:
1. мене зупинило два п'яних курсанта якось мусорського вузу для провірки документів (один із них із макєєвки - спасібо житєлям донбасса...
). документи були - все обійшлось. відразу не допетрав, що слід було їх затримати якимось чином і настукати на козлів. потім довго себе мучив
хороша мысля приходит опосля2. патруль ДАІ стояв припаркувавшись на пішоходному переході. реально створив аварійну ситуацію. я зробив зауваження - не усунули порушення (а зобов'язані були!). я сфоткав, накатав скаргу Швидкому (головний мусор-даєць у ХО). нічого. порушення закону і з його боку. наразі часу особливо нема подавти в прокуратуру
3. пограбували, чи щось украли у якогсь гепо/допиного родича, який живе на перехресті сумська/маяковського. я просто проходив мимо. мусорів та всяких їхніх шишок куууча. наче теракт який. спецназ. сам гепа був!
так би за порядком слідкували, а не лизали зади "отцам города"4. в день матчу україни з уругваєм в саду шевченка було море мусорів. я гуляв там із сином. в якись момент пройшов повз нас псіхуватий полубомж, вимахуючи канцелярським ножем, і щось бурмотавши "щяс тібя дастану". певне хворий, то несуттєво. підійшли до парочки мусорів, повідомили, шо людина хвора, може когось пирнути. ті почесали рєпу, відморозились, і всьо. у них, мол, пріказ ахранять порядок ат фанав
Останнє редагування: