Тут могла бути ваша реклама

Міліція і народ (БФ)

• Автор теми Автор теми joc13
  • Дата створення Дата створення

Ваше ставлення до силових струткур загалом і до описаного в темі випадку зокрема

• Кількість людей, що взяли участь в опитувані
    33
Статус: Офлайн
Повідом.: 322
Міліція і народ (БФ)

⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
- ОБОВ'ЯЗКОВО ознайомитись для голосування по першим семи пунктам для об'єктивності

серед населення стрімко падає (якщо ще є куди падати) імідж професії міліціонера/силовика та повага до її представників. зростає ж страх та ненавсить. навряд чи його (імідж) можна буде підняти якимось чином, окрім шляху, обраного паном саакашвіллі у грузії.

що ж залишається членам недорозвинутого громадянського суспільства у поліцейській державі? лише боротьба із системою або ж хитрість та спритність для уникнення "зустірчей" із так званими правоохоронцями.

за лінками вище можна знайти чудові приклади "мєнтовського бєспрєдєлу" (перший же лінк надихнув на створення топіка). відтак ставлю на голосування питання, які дадуть певну картинку ставлення форумців до силових структур та до боротьби із ними.

питання стосується практично всіх нормальних громадян, адже жертвою так званих правоохоронців може стати кожен. тим паче у харкові - міліцейській столиці україни

тема об'єднує нас всіх, тому давайте без флуду і політичного лайна на тему мов, кольорів, режимів, бандер та гітлерсталінів.

З.І.
особисто стикався у харкові з чотирма характерними для нашої міліції випадками, які сидять мені в пам'яті:
1. мене зупинило два п'яних курсанта якось мусорського вузу для провірки документів (один із них із макєєвки - спасібо житєлям донбасса... :)). документи були - все обійшлось. відразу не допетрав, що слід було їх затримати якимось чином і настукати на козлів. потім довго себе мучив :( хороша мысля приходит опосля
2. патруль ДАІ стояв припаркувавшись на пішоходному переході. реально створив аварійну ситуацію. я зробив зауваження - не усунули порушення (а зобов'язані були!). я сфоткав, накатав скаргу Швидкому (головний мусор-даєць у ХО). нічого. порушення закону і з його боку. наразі часу особливо нема подавти в прокуратуру
3. пограбували, чи щось украли у якогсь гепо/допиного родича, який живе на перехресті сумська/маяковського. я просто проходив мимо. мусорів та всяких їхніх шишок куууча. наче теракт який. спецназ. сам гепа був! :yahoo: так би за порядком слідкували, а не лизали зади "отцам города"
4. в день матчу україни з уругваєм в саду шевченка було море мусорів. я гуляв там із сином. в якись момент пройшов повз нас псіхуватий полубомж, вимахуючи канцелярським ножем, і щось бурмотавши "щяс тібя дастану". певне хворий, то несуттєво. підійшли до парочки мусорів, повідомили, шо людина хвора, може когось пирнути. ті почесали рєпу, відморозились, і всьо. у них, мол, пріказ ахранять порядок ат фанав

Останнє редагування:
Нынешняя милиция - враг народа.

Дураки и дороги-это наибольшие враги, это классика..:D

А может эту тему открыл представитель ОПГ для дискредитации остатков милиции.. ХЗ..

И по теме: я не могу ничего сказать об этом случае с убийством майора ибо знаю только слухи в СМИ. хз.....

КО :)

Дураки и дороги-это наибольшие враги, это классика..:D

А может эту тему открыл представитель ОПГ для дискредитации остатков милиции.. ХЗ..

И по теме: я не могу ничего сказать об этом случае с убийством майора ибо знаю только слухи в СМИ. хз.....

якщо 90% міліції/СБУ/прокуратури - виродки, то решта 10% дескридитовані по самі вуха і без моєї теми, якими б порядними вони не були :(

Останнє редагування:

Это толпа гнусных пидарюг, уебков с садистскими наклонностями.

Когда где-нибудь валят мусора, реально радует :клас:

Милиция это и есть крупнейшая ОПГ. Обращаться к ним себе дороже - сам виноват будешь.

Я, как человек военный, ненавижу эту мразь в погонах.

Вот голубые и искореняют вас, и плодят гнусных пидарюг-мусоров. Им нужен классический аппарат подавления недовольства.

Журналистам верить нельзя. Менты наши - в большинстве своем хуже бандитов, но и в селах население такое - что мрак и ужас. Никаких выводов из изложенной истории сделать не могу - кто прав кто виноват. Содействовать в меру сил легальному противодействию коррупции и беспределу - готов.

Вот голубые и искореняют вас, и плодят гнусных пидарюг-мусоров. Им нужен классический аппарат подавления недовольства.
Не, ну то понятно, офицера из ВС можно уволить, при том легко, другие сами уйдут, видя весь этот маразм потешных полков. Но навыки-то остануться.

Журналистам верить нельзя. Менты наши - в большинстве своем хуже бандитов, но и в селах население такое - что мрак и ужас. Никаких выводов из изложенной истории сделать не могу - кто прав кто виноват. Содействовать в меру сил легальному противодействию коррупции и беспределу - готов.
Да ладно тут сельчан поливать грязищем. Уебков везде хватает, но почему-то процент их выше в городе.

Интересно имидж какой профессии в Украине стримко не пададает ))
Нужно еще несколько голосовалок : медицина и народ, образование и народ, вояки (ага уже отписались) и народ, торговля и народ, СМИ и народ, суды и народ, др. варианты.
Что бы понять, что народ в Украине вообще никого не любит ))

• Це лайк!
Реакції: DimB
Милиция, как банально не звучит - это срез общества.

Если это так, то надо мочить всех без разбору.

На самом деле это "сливки", которые в нормальных странах сливают в тюрьмы.

Милиция, как банально не звучит - это срез общества.

Та не. В срез попадает всё, а в ментуре вполне себе искуственная сепарация. Там нормальные не задерживаются со времён Бандурки..

Если это так, то надо мочить всех без разбору.
Нет, всех мочить не надо. Работать некому будет. В том числе и в милиции.
Но вести комплексную работу необходимо, да.

Та не. В срез попадает всё, а в ментуре вполне себе искуственная сепарация. Там нормальные не задерживаются со времён Бандурки..
Нормальные - интересное слово.
Что для меня нормально - для тебя может быть не очень.
Правильное слово - порядочные. Но и порядочные в милиции есть. Значительно меньше, чем было, и значительно меньше, чем хотелось бы, но - есть.

Правильное слово - порядочные. Но и порядочные в милиции есть. Значительно меньше, чем было, и значительно меньше, чем хотелось бы, но - есть.

Это в "нашей раше", что ли :іржач:

Интересно имидж какой профессии в Украине стримко не пададает ))
Нужно еще несколько голосовалок : медицина и народ, образование и народ, вояки (ага уже отписались) и народ, торговля и народ, СМИ и народ, суды и народ, др. варианты.
Что бы понять, что народ в Украине вообще никого не любит ))

ну, представники інших професій не мють технічної можливості махати і погрожувати пістолетами, заковувати в наручники, а також затримувати в камерх. і більшість інших професій підпадає під "природній" відбір: поганий лікар - до нього не підеш, поганий вуз - там не вчитимешся.

ну, представники інших професій не мють технічної можливості махати і погрожувати пістолетами, заковувати в наручники, а також затримувати в камерх. і більшість інших професій підпадає під "природній" відбір: поганий лікар - до нього не підеш, поганий вуз - там не вчитимешся.
Дурочка включать только не нужно, а то, так солидно начали "загоны самообороны" и вся хурма )
Иметь возможность выбирать хорошего врача и получать качественное образование в Украине, по степени сложности = возможности беседовать с "органами" как с милыми людьми в форме.
нужно быть, или человеком "в теме", или иметь достаточно средств для этого.

Но это даже не важно, я не об этом.
А вот такой сабжевой демагогии, как в этой теме. Создать аналогичную "болезненную" тему, ну например про врачей-палачей, приезжих, банкиров (не важно), и народонаселение будет тут дружно, объясняться в ненависти ним. Технология довольно проста, и направленна на решение совсем других целей, нежели решение обсуждаемых вопросов.

Убил мента - очистил общество.
Эту "мысль" можно продолжить:
Убил продавца спекулянта и ограбил магазин - сэкономил деньги
хулиж бгг )))

Сложно рассуждать, не имея полной и достоверной информации. Но в любом случае я считаю, что человек, каким бы, и кем бы он ни был, не заслуживал смерти. А Запорожец и себе жизнь сломал, и своим близким.

Назад
Зверху Знизу