RiMax сказав(ла):
Вынужден заметить, что переходить "на личности" в нормальном, конструктивном обсуждении ситуации - не слишком корректно... ))) (Большой привет г-ну ИмпериалистЪу!)
Нехай лайно з людини виходить, не заважайте йому. Він у мене в ігнорі, і я його лайно все рівно не бачу.
RiMax сказав(ла):
Тем не менее, хочу задать вопрос г-ну Nickie: отчего "стартовали" вы свою тему на русском языке, а в процессе её обсуждения внезапно перешли на украинский?
Це мій протест до росіян, які у час виборів прийшли на наш форум (не тількі на наш, але й на інші українські), щоб вчити нас уму-розуму, по-їхньому, та виливати на нас негатив, який утворився від недовольства з демократичних процесів в Україні. Ті росіяни, що мають українську кров, не будуть цуратися нашої державної мови. А ті, кому Україна потрібна тільки в корисних цілях (наприклад, російські политичні спамери), отримають мирний опір у такому вигляді, бо вона їх коробить, або зовсім не розуміла.
RiMax сказав(ла):
Моя версия может показаться нелицеприятной, но ещё Цицерон заметил, что для успешной речи следует: "начать просто и доступно любому, продолжить сообразно чаянию большинства, развить идею понятно избранным и завершить призывом к примирению..." Ибо так возможно: "прослыть великим оратором, усладив слух толпы и добившись своего..." )))
1. „для успешной речи”, „прослыть великим оратором” – а хто казав, що це моя ціль? Мені не потрібні „зрітельські симпатіі” та очки до рейтингу.
2. „сообразно чаянию большинства” - більшість аборигенів-форумчан добре розуміють українську, вони лояльні до неї, і я писав для них.
RiMax сказав(ла):
Nickie, скажите честно: Вы сами верите в идеи В. Ющенко
Вірю
RiMax сказав(ла):
Вас не устраивает позиция В. Януковича? Если да. то по какой причине?
Не влаштовує.
- донецькі закрили фірму (через власні структури), де я підробляв, а потім за безцінь скупили її майно, майже на „халяву”. Це не один випадок.
- усіх приватних підпріємців, більшість яких заробляє собі тільки на хліб, середній та малий бізнес 4 рази лякали відміною Єдиного Податку (а ви знаєте, скільки він приносив грошей у казну?), це робилось для безпроблемної „конкуренції„ провладних підприємств.
- „уравниловка” пенсії та її мізер. В абсолютних величинах вона чуточку зросла, але на неї стало неможливо купувати стількі, як і раніш. У мене мати – пенсіонер, і їй незручно висіти на моїй шиї, коли вона є Герой Праці, та проробила усе життя на державу, і не одержала достатньої підтримки від неї
- ріст зовнішніх кредитів, гроші з яких не йшли у розвіток країни, а йшли на зарплатню (проїдання) та ще невідомо куди
- просто нахабна та бандитська поведінка донецьких бізнесменів, які захоплювали (майже відбирали) бізнес у Харкові та других регіонах. Потім на відібраних підприємствах знижали зарплатню робітникам. Дуже схоже на ракову пухлину, що розростається.
- розкрадання бюджетних коштів. Доходило до 10% коштів, що надсилали. Це я особисто спостерігав у медицині та комунальних підприємствах, де працював.
- у недавньому випадку зі мною – цензура політичної думки,
- дуже нечистоплотна поведінка Януковича як політика (у порівнянні з ним, Ющенко – ангел),
- негативний образ, створенний у мене, починаючи з брудних фальсифікацій та закончуючи навушником у лівому вуху на теледебатах (та його неадекватну річ), що підтвержує його інтелектуальну нездатність. Цей образ дебила-бандита (схожого на образ нового руського) утворився в мене від його дій, стиля поводження, жестів, мовного стилю та конструктива у ньому. Віддаю собі звіт, що на цей образ характеристика зовнішніх джерел не дуже вплинула. Самостійно аналізувати та виводити я й сам вмію.
Вже втомився набирати, але перелічив мізер з того, що міг.
Отже, якщо ТАКЕ творилося в Україні, то мені усе рівно – влада не знала, що коїться, чи творила це своїми руками. Така влада не гідна бути нашою владою. І гірше, чим зараз, може бути тільки у ... не можу навіть сказати, де.