50% off Cursor
  • Автор теми Автор теми Мальдивский принц
  • Дата створення Дата створення
Я симпатизирую Нацкорпусу и "Азову", к ПС я равнодушен
За поребриком новая вводная любить Нацкорпус-очень интересно.
Давно?
Так, у меня в сели на Полтавщине уси на мове размовляють
А шо ж ти не вивчив мову?:)Шелепа не тієї конструкціЇ?

• Це лайк!
Реакції: t850
Брехня - это второе Я порохобота. Порохоботу верить - себя обмануть. Порохобот в дом - достаток из дома. (Народные мудрости). Когда "Азов" на фронте нужен был, порохоботы готовы были ребятам анусы вылизывать, теперь флюгер в другую сторону повернулся, хозяин дал команду порохоботам на "Азов" гавкать. Ну что же за собачья жизнь у этих порохоботиков
Вірно, ти брешеш.
Согласен, но таких профи становится все меньше, а ряды ПС постоянно растут за счет молодежи, которая не видит перспектив при этой власти.
https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=52221150&postcount=2236

А что делать? Никаких позитивных перемен нет и не предвидится, Украина катится в европейское Сомали, сейчас будет прав тот, кто умеет и не боится стрелять.
https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=52221246&postcount=2248

Никакой реформы судов не будет, на местах все равно останутся те же рожи, поэтому честности не ждите. Ждите передела экономики и раздела государства на зоны влияния новых кланов.
https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=52221246&postcount=2248

Уверен, что номер не прошел бы, у власти нет достаточного резерва настоящих профи для борьбы с ПС, поэтому они и ссат их разоружать, ищут компромисс.
https://www.kharkovforum.com/showpost.php?p=52220960&postcount=2212

Шось ти засцяв відповідати за свої слова, "ссат"?:D

За поребриком новая вводная любить Нацкорпус-очень интересно.
Давно?
"топаз дав команду" пару тижнів тому.
А взагалі, це лайно займається підбурюванням постійно. Така у собаки роль.

Його підхід до політичних ситуацій чимось нагадує мій підхід до персон: спершу роздивитися з усіх боків, трішки почекати, а потім робити якісь висновки
Зрозумів.Шо в чотирнадцятоиу робив десь так з лютого по квітень-червень включно.Роздивлявся?
Навіть не розумію, чому це раптом він зібрався тебе банити.
А задай це питання до нього особисто при нагоді.Мені цікаво буде почути відповідь як ти зрозумів.

Та про це й по 5-у каналу навряд чи голосно кричали. Навіть не пам'ятаю вже, звідки саме я про це почув, але про рішення повернути "Азов" на фронт я чув лише з одного ЗМІ. Ну пофіг же піплу, хто там на передку життям ризикує, от коли хтось із високого начальства приїжджає перед камерами попозувати - о, це цікавіше!
Я навіть чув шо саме Порошенко з ними зустрічався після повернення на фронті.
А ще питання маю за кого голосувати будеш,або за кого порекомендував би проголосувати ?

Та про це й по 5-у каналу навряд чи голосно кричали. Навіть не пам'ятаю вже, звідки саме я про це почув, але про рішення повернути "Азов" на фронт я чув лише з одного ЗМІ. Ну пофіг же піплу, хто там на передку життям ризикує, от коли хтось із високого начальства приїжджає перед камерами попозувати - о, це цікавіше!
Розкрию тобі одну таємницю. Нацисти воюють з обох боків, верхівка(та що на виду) нацкорпусу - нацисти. Їм пофіг на якому боці воювати, вони до цього готувались вже давно. А кінцева ціль - захопити владу та встановити свої порядки. От тільки їх постійно хтось використовує. Для верхівки гроші не пахнуть. Вони так само успішно корчать з себе патріотів України, як і сранорашки. І суспільство це хаває, тому що не у кожного є бажання воювати. Назі ж, цього прагнуть. Вони там не Україну захищають, а банально хочуть влади та грошей, у них своя ідеологія: бий хачів, рятуй расєю.
Це дозволяє кацапогандонам поливати брудом й інших захисників.
Зараз ситуація стабілізувалась, є сильна боєздатна армія і ця корисна на певному етапі шваль вже не потрібна країні - така у назі доля, бути використаними та викинутими на смітник, на будь-якому боці.

А, ну я так і поняв. Націоналіст - це той, кому 80+ або хто вже від старості помер. Всі, хто молодий і активний - це враг народа й агент кремля.
Націоналіст, це той хто не расист.
Раптово, так?
2007 року, в період його діяльності в організації «Патріот України», написав програмну статтю «Український расовий соціал-націоналізм», у якій відкидав демократію та лібералізм, виступав за перетворення України на імперію та закликав до «расового очищення» української нації. В подальшому відомою стала його цитата з цієї статті, що «Історична місія нашої Nації, в це переломне сторіччя, очолити і повести за собою Білі народи всього світу в останній хрестовий похід за своє існування. Похід проти очолюваного семітами недолюдства»[23]. Тим не менш, влітку 2015 року в ефірі Громадського телебачення на запитання чи дистанціює він себе від свого минулого й чи змінив погляди, Білецький заперечив своє авторство і заявив, що цей текст сфабрикований російськими спецслужбами[24]. На думку дослідника ультраправих рухів В'ячеслава Ліхачова Андрій Білецький намагається відбілити своє минуле, з цією метою були знищенні інтернет-архіви сайтів «Патріоту України» і СНА, але загалом Білецький не «еволюціонував», а мімікрує[25].

В інтерв'ю 2010 року стверджував, що виступає за конфедерацію України та Росії з центром у Києві[26].
Білецький - нацист, а не націоналіст.

Різниця в ідеології. Простіше: протекціонізм = націоналісти, агресія та расизм = нацисти.

Великих таємниць ти мені не розкрив. Так сталося, що мене цікавлять нацики, антифа й неоязичники, причому давно, вже більше десятка років за ними стежу. Тому про Білецького (і його двіж) я міг би навіть більше всякої хуйні пригадати, ніж порохоботи пригадують. Але тим не менше, ти відстаєш від життя. Верхівка нацкорпусу - не нацисти. У них вистачило мізків еволюціонувати. І це для мене - вирішальний фактор. Стару собаку важко навчити новим фокусам, а от нацики ще достатньо молоді й тому вчаться прямо по ходу процеса. Це радує. Це дає мені привід довіряти українським нацикам. Та навіть із російськими нациками не все так однозначно погано, але то вже інша тема, не хочу писати багато букофф.
Еволюціонували в тітушок? еволючленували...
Як цей "ссат" Варрен?
Що ти вбіса верзеш?

Хто? я? скажем так: у силових розбірках участі не брав (за що мені буде соромно до кінця життя), а на рівні "язиком попиздіти" з самого початку пояснював знайомим ватникам, чому Янукович приречений і чому РФ повторить шлях СРСР
Ну і як багатьох переконав?
Тут не треба було роздивлятися, тут історія нічого нового не вигадала. Це все ми вже проходили.
Історія вона жіночка примхлива і вирогідність того шо на наших теренах існувала би новососія був в той час вельми високою..Кожений саме в цей час робив свій вибір.Бо від цього вибора напряму залежила шо "вигадає" історія.
На канапі воно ж зручніше.І тепліше, і приємніше у всіх відношеннях.:)

А, ну про це я й кажу. Помилятися може кожен, не кожен здатний на своїх помилках учитися. Білецький уже показав, що здатний.
В останні тижні особливо :рл:
тітухан=пітухан

Давай простіше, для зовсім дурних:
чого ці дебіли хочуть від президента такого, чого він ще не зробив. В ОСТАННІ ТИЖНІ ПЕРЕД ВИБОРАМИ, коли його президентський строк майже скінчився.
Не почув жодного чіткого формулювання, тільки: владу народу, землю селянам, заводи пролетаріям - таж популістська маячня що й у інших очкоротиків.

Але тим не менше, ти відстаєш від життя. Верхівка нацкорпусу - не нацисти. У них вистачило мізків еволюціонувати. І це для мене - вирішальний фактор.
Вбачаєш політичні перспективи у НК?Які самі? З задоволенням вислухавав би твої висновки,або думки з цього приводу.

До початку виборів я казав, що вибиратиму між Савченко й Білецьким. Ніхто з них не балотувався, а до Кошулинського в мене є певні претензії, скажем так...
З гадею все зрозуміло - воно збиралось розстрілювати ВР та влаштовувати переворот.
білецький - відвертий назі, який збирає проплачених тітуханів
Кошулинський - націоналіст, отже він тебе не влаштовує.

З тобою все зрозуміло, ти дійсно козлярська консерва, тому що твій вибір - якомога тяжчі наслідки для України. Нав'язати не вийде, сраку розірвеш від натуги.

В мене до тебе те ж саме питання
До початку виборів я казав, що вибиратиму між Савченко й Білецьким. Ніхто з них не балотувався, а до Кошулинського в мене є певні претензії, скажем так...
Тоді я почав орієнтуватися на антикорупціонерів, типу того ж Бігуса. Бігус у плітику не поліз, залишився займатися своєю справою, що теж кагбе непогано, але вибір від того не покращився. Зате в політику поліз Гнап. Ну як поліз... спробував полізти. Як тільки я вирішив голосувати за Гнапа, він тут же знявся на користь Гриценка.
Кароче, в мене зараз когнітивний дисонанс, і єдине, що я точно знаю - треба йти на вибори хоча би для того, щоб політологи побачили "запит на нові обличчя", є така красива фраза. Мабуть, за Гриценка й голосуватиму.
А ти що скажеш?
Зрозуміло.
А я вважаю що для України з багатьох причин було вельми правильним цьогорічні президентські вибори в один тур.Коней на переправі не міняють.Якщо коротко.Тим більше шо нема на кого.Ну і шо саме головне вібір на користь ПАПа-це максимум вибір на 5 років.Інші темні лошадки-в два рази більший термін.
А довірити владу на 10 років я впевнений з цьогорічного списка нема кому.

Щось ти довго методички перебираєш, тобі ж грошей не дадуть.
В останні тижні особливо
тітухан=пітухан

Давай простіше, для зовсім дурних:
чого ці дебіли хочуть від президента такого, чого він ще не зробив. В ОСТАННІ ТИЖНІ ПЕРЕД ВИБОРАМИ, коли його президентський строк майже скінчився.
Не почув жодного чіткого формулювання, тільки: владу народу, землю селянам, заводи пролетаріям - таж популістська маячня що й у інших очкоротиків.
З гадею все зрозуміло - воно збиралось розстрілювати ВР та влаштовувати переворот.
білецький - відвертий назі, який збирає проплачених тітуханів
Кошулинський - націоналіст, отже він тебе не влаштовує.

З тобою все зрозуміло, ти дійсно козлярська консерва, тому що твій вибір - якомога тяжчі наслідки для України. Нав'язати не вийде, сраку розірвеш від натуги.

Можеш займатися самонайобкою скільки завгодно, але попереджаю одразу: це небезпечна справа. Рано чи пізно в тебе на дорозі стоятиме стовп, а ти сам собі почнеш брехати, що це яма, і спробуєш перестрибнути.

Ватники все просрали саме через те, що замість реальної оцінки ситуації брехали на кожному кроці і зрештою обдурили самі себе. Порохоботи явно повторюють усі їхні помилки.
Яка самонайобка, у мене до тебе конкретні запитання, а ти свій чи путінський *уй жуєш замість відповіді.

Назад
Зверху Знизу