50% off Cursor
  • Автор теми Автор теми Мальдивский принц
  • Дата створення Дата створення
Не заморочувався такими співпадіннями. Кажуть, що мем "зрада", який так люблять порохоботи, теж вкинутий із-за поребрика
Не притягуй до мертвого вислюка вуха.Мем зрада був ше в 13.

Але мене це хвилюватиме не в першу чергу, не в другу й навіть не у третю.
І співпадіння не бентежать навіть коли вони звучать з вуст радника Ху@ла.Зрозуміло.:)

По-друге, покажи мені пальцем, де я агітую голосувати за ЗЕ. Якщо я казав, що це кращий вибір, ніж Пєтя, то з таким самим успіхом ти можеш вважати, що я за всіх кандидатів підряд агітую. Бо багато з них були б меншим злом, ніж Пєтя
Показую:
По-перше, я з ним точно не на одній хвилі. По-друге, ЗЕ до останнього моменту навіть не збирався йти у президенти й тому програму написати не встиг, і всі його пропозиції - це з розряду "шо перше в голову взбрело". Але одна цікава пропозиція в нього є: радикальне кадрове оновлення. Це може виявитись ефективним методом боротьби з корупцією. Хоча тут бабка надвоє вилами по воді писала. Але в будь-якому випадку наголошую: гірше не буде.

Ти так й не відповів, я все ще чекаю...
В останні тижні особливо
тітухан=пітухан

Давай простіше, для зовсім дурних:
чого ці дебіли хочуть від президента такого, чого він ще не зробив. В ОСТАННІ ТИЖНІ ПЕРЕД ВИБОРАМИ, коли його президентський строк майже скінчився.
Не почув жодного чіткого формулювання, тільки: владу народу, землю селянам, заводи пролетаріям - таж популістська маячня що й у інших очкоротиків.
З гадею все зрозуміло - воно збиралось розстрілювати ВР та влаштовувати переворот.
білецький - відвертий назі, який збирає проплачених тітуханів
Кошулинський - націоналіст, отже він тебе не влаштовує.

З тобою все зрозуміло, ти дійсно козлярська консерва, тому що твій вибір - якомога тяжчі наслідки для України. Нав'язати не вийде, сраку розірвеш від натуги.

По-перше, подождать - це стратегія й тактика Пєті. Ніхуя не робити, купувати в ДНР вугілля, а в РФ запчастини, і ждати, коли Мордор розпадеться під тиском західних економічних санкцій.
Війну Мордору таки треба оголосити чи ні?Все не можу почути прямої відповіді як не намагаюсь.
По-друге, покажи мені пальцем, де я агітую голосувати за ЗЕ. Якщо я казав, що це кращий вибір, ніж Пєтя, то з таким самим успіхом ти можеш вважати, що я за всіх кандидатів підряд агітую. Бо багато з них були б меншим злом, ніж Пєтя
Топто ти проти категорично одного ПАПа.
ЗЕ найкращий і далі по списку по мірі зменшення кращості.
Аби хто але не Порошенко.

Топто ти проти категорично одного ПАПа.
ЗЕ найкращий і далі по списку по мірі зменшення кращості.
Аби хто але не Порошенко.
Тут дуже примітивна логіка:
- в Україні має бути хаос та безвладдя
- всі державні органи погані
- нічого не має працювати
- маріонеткові нацисти при владі - взагалі збс, але і клоун підійде

Профіти для підорашки очевидні, вже немає сенсу перелічувати.
Розрахунок на недоумків-хом'ячків, яких кримнаш та ордло нічого не навчило.

Тут дуже примітивна логіка:
- в Україні має бути хаос та безвладдя
- всі державні органи погані
- нічого не має працювати
- маріонеткові нацисти при владі - взагалі збс, але і клоун підійде

Профіти для підорашки очевидні, вже немає сенсу перелічувати.
Єдина можлива для Мордору.
Тому прынцы перманентно и плодят однотипные темы.:)

Я так розумію, буде чергова провокація і мальхуйський в курсі?

П.С. керманичі засвітились вже, як та лярва в червоному. Уважно передивляємось відео, та запам'ятовуємо всіх.

Назад
Зверху Знизу