50% off Cursor
  • Автор теми Автор теми Мальдивский принц
  • Дата створення Дата створення
Не сприймай близько до серця, то я цього "розвідника" трішки під'їбнув, бо він такий афігенний патріот, шо прям Бандера від заздрощів у труні перевертається.
от того, что ты пишешь на украинском ты патриотом не становишься... любой разведчик или агент язык выучит и будет писать и говорить как нада:)

Не сприймай близько до серця, то я цього "розвідника" трішки під'їбнув, бо він такий афігенний патріот, шо прям Бандера від заздрощів у труні перевертається.
u150307-патріот?:рл:Мама роди меня обратно.
Він прямим текстом транслює запоребриківьки тези.
Та ще забанити збирається.

Для тебе сам факт спілкування українською - це вже провокація?
Дурень, чи прикидаєшся.
Що взагалі за підрозділ, ким сформований і з кого, які завдання отримав перед відправкою, що за підготовку проходив... ну таке все цікаво б почути.
Колись зустрінитесь, побалакаєте. Але не раджу поспішати на зустріч.:)

Що взагалі за підрозділ, ким сформований і з кого, які завдання отримав перед відправкою, що за підготовку проходив... ну таке все цікаво б почути.
Вже не почуємо.ФСБ хвости добре підчищає.
Цікаво шо по легенді він мовби підпорядковувся Гіркінду,але генералісімус новососький в той час був в Криму-референдив.А моторила з підрозділом в Харкові.

Ото тільки Аваков до сих пір не вивчив, хоча його службовий статус і зобов'язує. Капець.... навіть Азаров щось там тужився, а наш мусорський міністр і на таке неспроможний. Чим не показник його інтелектуальних здібностей і патріотизму заодно?
при чём тут Аваков и зачем ты мне о нём пишешь? напиши ему свои мысли в фейсбук

Стрелочник, Геля, хуже пидараса:D
НЕ УВЕРЕН, ЧТО
fg5ajj.webp

НО

g1dgde.webp

То-то! Твій колега мене називає провокатором тупо за те, що я в Харкові (й на ХФ) спілкуюсь українською мовою! Який москаль вам методички пише?

навіть Азаров щось там тужився, а наш мусорський міністр і на таке неспроможний

Шо ти пи*диш :D
Ти запіздав чи опізднувся, я навіть не знаю :D

По-перше, щось ви в будь-яку дискусію пороха притягуєте - це паталогічний довбоєбізм, явважаю.
Акция против пороха была, в сути. Я никого не втягивал, и вообще наблюдаю со стороны

Акция против пороха была, в сути. Я никого не втягивал, и вообще наблюдаю со стороны
Акція проти України. А порох - просто ключова фігура, яку дуже хочуть прибрати в кремлі.

По-друге, не знаю чиї там вуха стирчать, скоріше за все коломойши-тимошонки-хуйла володимировича. З якого ОБС-джерела притягнули того авакова, хз.
Все знают, что это Аваков. Это как все знаю, что белое - это белое, и 2*2=4
Народный фронт здулся, ювт уже авакяну пообещала тот стул, на котором он и так сидит, в случае ее победы.
По-третє, ще не вечір.
та да, уже ночь :D
Хотя я хз по какому вы там часовому поясу живете, даже если говорить иносказательно.

Акція проти України. А порох - просто ключова фігура, яку дуже хочуть прибрати в кремлі.

та я б тоже не против, шоб его прибралы. Было бы на кого менять. Менять не на кого, остальные - вообще швах. На том он и стоит, даже со всеми этими котлами, и грабежами, остальные на его фоне - еще хуже.

Назад
Зверху Знизу