50% off Cursor
  • Автор теми Автор теми Мальдивский принц
  • Дата створення Дата створення
Мальдивский принц, зачем ты пОстишь новости и работаешь над паблисити для всех этих свинарчуков и Порошенко? Я работаю в агитационной палатке ВовыЗебельмана, в поте зарабатывая на кусок сала, и мне обидно видеть образчики бесплатной агитации за чуждого мне кандидата. Ладно бы за вилкеля - умница, душа-человек, умелый руководитель и знающий человеколюб, но за этих...

Взагалі чого цим молодикам гніватися? Вони ще нічого не заробили, то в них і нічого красти. Порошенко та любі друзі крадуть у людей більш літніх. От у мене наприклад з банків вкрали 30 000 доларів. Я один раз поїхав був до Києва протестувати. Ніс прапор чи гасло, не пам'ятаю вже яке. Зібралось нас з усієї України може з тисячу обдурених вкладників і нумо ходити Хрещатиком туди-сюди. Одного разу міліціянти спробували завадити нам, зчинилась бійка, я боявся туди лізти, але там були кремезні хлопці з Західної, то вони розкидали міліціянтів як кошенят. Ходили і до Адміністрації президента, але нам перекрили шлях по вулиці далеко до АП. Там в них лінія оборони. На цей оборонпром вони грошей не жалкують. Тобто мабуть і там крадуть, але все таки не так як на фронті. Потім проти киян, які це організовували, відкрили кримінальні справи.

Наверно ничего не выгорит у националистов. У них нет горлана-главаря. Говорят они скучно. Я их даже пять минут слушать не могу. Даже Порошенко брешет веселее.

Назад
Зверху Знизу