Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Я в жюрі по оцінюванню календаря. Я не робитиму.Ти на який місяць робитимеш календар?
Ще треба 11 чоловік.Тааак...Хто ще не робитиме?
![]()
Андрологи, гінекологи, проктологи- це не до вас !Давайте всі малювати свою професію або місце роботи![]()
Та в них і не вийде нічого )) тут за "напівроздягнена, напіводягнена, в прозорому халаті...." той .... цікавий інтелект (в дитсадочку він сидить чи що) банить, а може, й кидає заяви кудись в Штучний ІнтерполАндрологи, гінекологи, проктологи- це не до вас !
Чого це? Та в них найцікавіші малюнки будуть. МожливоАндрологи, гінекологи, проктологи- це не до вас !
11, хто не робитиме? Та таких повен форум. Нам би навпаки. Доведеться поіменно опитуватиЩе треба 11 чоловік.
Це вона маг, а мужик ззаду читає молитви?
Це я, запитую де малюнок. А мужику, що позаду, соромно, бо він теж не намалювавЦе вона маг, а мужик ззаду читає молитви?
Може хай ШІ зробить 12?Це я, запитую де малюнок. А мужику, що позаду, соромно, бо він теж не намалював
Ну, людей треба небагато взагалі-то. Я, Лена і Ф'ям зробимо по дві роботи. Ти, якщо вже тобі не хочеться, то однувже 7
ще 5 людей треба
![]()
Що ж таке - усі з компами, самі ми з IVANGO як сирітки.
Тому в мене уточнення
![]()
Давай колись, как сделал!
я выше давал линк на ресурсДавай колись, как сделал!
Ясени, ясени,Забула зранку...
Пропоную робити картинки до українських пісень. Викладаємо відео або текст пісні - і картинку за мотивами![]()