Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Володар одного "НЛО" з кількома міжгалактичними винищувачами підтримки ..... Люди трохи задовбали .... ))Володар заводів, ракет, пароходів © ?![]()
Навіщо такі крайні заходи. Ще на Землі є місця, де нема людейВолодар одного "НЛО" з кількома міжгалактичними винищувачами підтримки ..... Люди трохи задовбали .... ))
Заспокойся, не тезка, Айвенго на англійській - Ivanhoe, Іронія вже сказала:Шо це за тезка в мене обʼявився.
Не хвилюйся, я його читаю як Іванго, так що все норм![]()
Заспокоївся.Заспокойся, не тезка, Айвенго на англійській - Ivanhoe, Іронія вже сказала:
Хотя у кота глаза голубые в реале
Ми пливем по Україні в синє-жовтій субмариніYellow-blue submarine?
Ага, было такое. Зачет!Вы там кажется что-то новое за Брейгеля нарисовали )) С елкой в центре города
Як туди зайти в чат?
Сама перша сторінка, внизу чат. Але я заходжу через додаток. Може ти інакше.Як туди зайти в чат?
Там такого накручено, він сам випадає, і фіг поймеш де він.
Давайте всі малювати свою професію або місце роботи![]()
То ти на планшеті малював! Я якось ніколи не задумувалася як ти це робиш. А мені хотілося спробувати, та не довелося поки що.
Відправила груденьВ мене є ще одна новорічна ідея. Зробимо календар.
Кожен обере собі місяць (тільки тут сказати який взяли), і зробити цікаву картинку. Хто володіє фотошопом - додасть цифри і назву місяця. Хто не володіє - самі додамо, але обирайте таку картинку, щоб було місце, де ті цифри розмістити.
Усі картинки надсилати мені в особисті, я сама виложу. Але якщо буде мало людей, то доведеться взяти по кілька місяців. Подивимося
А ще б краще, якщо знайдеться активна людина, яка на усі картинки сама додасть календар, щоб було в одному стилі. Бо в мене фотошоп не в компі, а онлайн, і мене це дратує, то не дуже хочу сама це робити.
Є активісти, ідеї, побажання?![]()
Кому куда71Відправила грудень![]()