Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
кіборг: наполовину машина швидкої допомоги, наполовину тварина гепард.
Bing сказав(ла):Це дуже оригінальний і фантастичний запит. Я спробую створити таке зображення для вас. blush
Гепард-кіборг - це гібрид між живим гепардом і механічними частинами, які покращують його функції або замінюють пошкоджені органи. Гепард - це найшвидша земна тварина, яка може розвивати швидкість до 120 км/год. Він має жовту шерсть з чорними плямами, довгий хвіст і маленькі голову і вуха.
Кіборг - це істота, яка складається з органічних і неорганічних частин, які взаємодіють між собою. Кіборги можуть бути створені для різних цілей, таких як наукові дослідження, військові операції, медична допомога або розваги.
Будка карети швидкої допомоги - це частина автомобіля, яка містить медичне обладнання і персонал, який надає першу допомогу потерпілим від різних травм або хвороб. Будка карети швидкої допомоги зазвичай має червоний або жовтий колір і сирену, яка попереджає інших учасників дорожнього руху про її присутність.
Зображення гепарда-кіборга на дорозі, частина якого є будкою карети швидкої допомоги, є дуже незвичайним і неймовірним. Це може бути сприйнято як гумористичне, але також як захоплююче або страшне. Таке зображення не має жодного реального або наукового підґрунтя, але може бути спробою показати контраст між природою і технологією, життям і смертю, швидкістю і безпекою. Таке зображення також може бути викликане інтересом до наукової фантастики, жанру літератури і кіно, який описує вигадані світи і події, що ґрунтуються на наукових теоріях або винаходах.
Я вражена як високо чатбот оцінив мою ідею![]()
Схоже, у Bing з Leonardo домовленість. Перший не малює тонкі жіночі губи, а другий - перевернуті черепахи.
Скажи як нехдожник нехудожнику, малювати вмієш?я не художник![]()
Bing сказав(ла):"ultra detailed VR holographic a black anthropomorphic cat hacks programs on a computer, Cyberpunk, 3D octane render, hacking effects, cybernetics, circuits, glitch, digital, neon glowing ethereal surreal background, computer glitch, repeating pattern, sparks, mirror, broken glass, light emitting diode, energy, ultra detail, hyper realistic, 8k, texture, photorealistic, 8k HD wallpaper"
Створено за допомогою, на платформі DALL·E 3.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
А мы по твоему художники?я не художник