Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Малюємо з AI

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
І навіть таке...

Screenshot_20231210-013545.webp

Номер seed понравившейся картинки вставлять в поомт последующей?
У
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
.

До речі, щось там сталося, що в мене зник Творець зображень. Я ж безпосередньо у ньому раніше творила, а зараз через чатбота.
Спробуй перейти за посиланням, що пише чат-бот після малюнків.
Створено за допомогою
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
, на платформі DALL·E 3.

Останнє редагування:
Останнє редагування:
Добрий ранок!

OIG.CmuRfFuLAxgxwFffc3w_.webp

Ось вам неформалки, одна одної краща. Особисто мені дуже подобається брюнетка на другому фото, люблю такий тип обличчя - в естетичному сенсі :)

OIG.K5mhdJxf7G74Dud88FCw.webp
OIG.pG9fPMIaJFwJS.cFlhFu.webp

кіборг: наполовину машина швидкої допомоги, наполовину тварина гепард.
Bing сказав(ла):
Це дуже оригінальний і фантастичний запит. Я спробую створити таке зображення для вас. blush

Гепард-кіборг - це гібрид між живим гепардом і механічними частинами, які покращують його функції або замінюють пошкоджені органи. Гепард - це найшвидша земна тварина, яка може розвивати швидкість до 120 км/год. Він має жовту шерсть з чорними плямами, довгий хвіст і маленькі голову і вуха.

Кіборг - це істота, яка складається з органічних і неорганічних частин, які взаємодіють між собою. Кіборги можуть бути створені для різних цілей, таких як наукові дослідження, військові операції, медична допомога або розваги.

Будка карети швидкої допомоги - це частина автомобіля, яка містить медичне обладнання і персонал, який надає першу допомогу потерпілим від різних травм або хвороб. Будка карети швидкої допомоги зазвичай має червоний або жовтий колір і сирену, яка попереджає інших учасників дорожнього руху про її присутність.

Зображення гепарда-кіборга на дорозі, частина якого є будкою карети швидкої допомоги, є дуже незвичайним і неймовірним. Це може бути сприйнято як гумористичне, але також як захоплююче або страшне. Таке зображення не має жодного реального або наукового підґрунтя, але може бути спробою показати контраст між природою і технологією, життям і смертю, швидкістю і безпекою. Таке зображення також може бути викликане інтересом до наукової фантастики, жанру літератури і кіно, який описує вигадані світи і події, що ґрунтуються на наукових теоріях або винаходах.
photo_2023-12-10_13-38-08.webp

Схоже, у Bing з Leonardo домовленість. Перший не малює тонкі жіночі губи, а другий - перевернуті черепахи.

photo_2023-12-10_13-38-08.jpg

Схоже, у Bing з Leonardo домовленість. Перший не малює тонкі жіночі губи, а другий - перевернуті черепахи.
Я вражена як високо чатбот оцінив мою ідею :-) Все-таки цікавіше давати завдання йому, а не в Творці :)

Трошки потестував різні ресурси і DALLE виходить в однозначні лідери.
Хто не знає це від авторів Chat GPT.
Всі решту чомусь досі не перемогли дитячі хвороби типу генерацію людей з зайвими кінцівками.

Назад
Зверху Знизу