Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: This feature may not be available in some browsers.
УНомер seed понравившейся картинки вставлять в поомт последующей?
Спробуй перейти за посиланням, що пише чат-бот після малюнків.До речі, щось там сталося, що в мене зник Творець зображень. Я ж безпосередньо у ньому раніше творила, а зараз через чатбота.
Створено за допомогою, на платформі DALL·E 3.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Дякую, це допомогло. А ще допомогло пошук творця у пошуковику, воно тоді додає вкладку.Спробуй перейти за посиланням, що пише чат-бот після малюнків.
кіборг: наполовину машина швидкої допомоги, наполовину тварина гепард.
Bing сказав(ла):Це дуже оригінальний і фантастичний запит. Я спробую створити таке зображення для вас. blush
Гепард-кіборг - це гібрид між живим гепардом і механічними частинами, які покращують його функції або замінюють пошкоджені органи. Гепард - це найшвидша земна тварина, яка може розвивати швидкість до 120 км/год. Він має жовту шерсть з чорними плямами, довгий хвіст і маленькі голову і вуха.
Кіборг - це істота, яка складається з органічних і неорганічних частин, які взаємодіють між собою. Кіборги можуть бути створені для різних цілей, таких як наукові дослідження, військові операції, медична допомога або розваги.
Будка карети швидкої допомоги - це частина автомобіля, яка містить медичне обладнання і персонал, який надає першу допомогу потерпілим від різних травм або хвороб. Будка карети швидкої допомоги зазвичай має червоний або жовтий колір і сирену, яка попереджає інших учасників дорожнього руху про її присутність.
Зображення гепарда-кіборга на дорозі, частина якого є будкою карети швидкої допомоги, є дуже незвичайним і неймовірним. Це може бути сприйнято як гумористичне, але також як захоплююче або страшне. Таке зображення не має жодного реального або наукового підґрунтя, але може бути спробою показати контраст між природою і технологією, життям і смертю, швидкістю і безпекою. Таке зображення також може бути викликане інтересом до наукової фантастики, жанру літератури і кіно, який описує вигадані світи і події, що ґрунтуються на наукових теоріях або винаходах.
Я вражена як високо чатбот оцінив мою ідею![]()
Схоже, у Bing з Leonardo домовленість. Перший не малює тонкі жіночі губи, а другий - перевернуті черепахи.
Все-таки цікавіше давати завдання йому, а не в Творці 
А чому самі не зробите?нарисуйте черного кота хакера

Скажи як нехдожник нехудожнику, малювати вмієш?я не художник![]()
Для цього тобі і створили ШІя не художник![]()