Змінюй хід війни! Допомагай ЗСУ!

Малюємо з AI

• Автор теми Автор теми Іронія
  • Дата створення Дата створення
Я думаю, из-за того, что многие уже видели творчество Дали
Видел в живую и Сон вызванный полетом пчелы и искушение Антония. Первая - мне показалось удивительно грубой работой. Какие-то большие, размашистые мазки краски. Реально на картинках она сглажена. Но все равно заебок.

Я думаю, из-за того, что многие уже видели творчество Дали, сгенерированные изображения, даже если там используется его стиль, уже не произведут особенного впечатления.
Спиралевидная перспектива скорей напомнит о Дали, чем вызовет головокружение, или хотябы всплывёт этой мыслью.

Произведение должно быть таким, чтобы при взгляде на нее у зрителя необратимо пришла мысль о головокружении, причем даже не похожем на технику Дали.
Про себе можу сказати, що як у людини зі слабким вестибулярним апаратом, друга картинка саме головокружіння і викликає лише при погляді на неї. Я її навіть спочатку не стала постити :-) Потім додала.

УВАГА! Слабонервним не дивитися під спойлер! Якщо їсте або збираєтеся поїсти - не відкривати!
Головокружение
%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%84%D1%83%D0%B3%D0%B0-5101202.webp

хотя, наверное, наилучшим "головокружением" было бы произведение, где не использотвалась оптическая иллюзия.
что-то другое, более изящное. Типа "срыв покровов" (сейчас такого даже гугл не находит - можно применить)

Останнє редагування:
УВАГА! Слабонервним не дивитися під спойлер! Якщо їсте або збираєтеся поїсти - не відкривати!
Головокружение
%D1%82%D1%80%D0%B8%D1%84%D1%83%D0%B3%D0%B0-5101202.jpg
Це вже кінцевий результат запаморочення :)

Ну, дала я запит "Запаморочення. Емоції", але я так думаю, що він орієнтується ще й на власні попередні роботи.
Доведеться самій думати як зобразити :-)

друга картинка саме головокружіння і викликає лише при погляді на неї
Две спиралевидной перспективы. Как бы каждому глазу по одной "дорожке". Вестибулярный аппарат перегружен. Но это скорей фокус, трюк, а не искусство.

Видверто кажучи я трохи мухлюю - це я робив з пiвроку тому , вже нiчого не помню - нi запитiв, нi навiть яку StableDiffusion модель юзав.
Я теж за те щоб з картинкою писали запит та який ШИ це робив.
Натхнення можна брати тут наприклад -
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
якщо розумiэте англiйскою
Пишете приблизно що треба, потiм клiкаэте на картинку - там буде запит

Останнє редагування:
view

(поарать-2)
А вы говорите - ИИ.
Куда ему до ЧЕЛОВЕКА?

Две спиралевидной перспективы. Как бы каждому глазу по одной "дорожке". Вестибулярный аппарат перегружен. Но это скорей фокус, трюк, а не искусство.
Я подумала як би я зобразила, але ШІ я це навряд чи поясню :-) Тому розповідаю словами, а ви уявляйте :ги:
Треба умовно намалювати коло, всередині якого ніби колодязь. По усіх чотирьох краях картинки - будинки, люди - кольорове. Поступово кольори стають тусклими, бурими, і врешті люди та будинки розпадаються на пікселі. Пікселі зникають, перетворюючись на однорідну буру масу, глевку, яка пузириться і стікає всередину (умовний колодязь). На дні - чорне матове коло.
Мабуть, якщо б малювала, то ще б щось змінила, бо бачила б що виходить. Має ще щось бути як перехід між бурою масою і чорним колом.
Ця картина - не натяк на головокружіння, а відчуття від нього.

Останнє редагування:
Ця картина - не натяк на головокружіння, а відчуття від нього.
а вот это очень даже классно!
тут даже букет.
1. описать словами композицию. Это формализует подход к компановке содержания.
2. определенно, ночью и под настроение - то шо доктор прописал.
3. как и любые самооткрытия, если не стрельнит хуожник, может выстрелить писатель.

Назад
Зверху Знизу