Перегляньте відео нижче, щоб дізнатися, як встановити наш сайт як веб-програму на головному екрані.
Замітка: Для цієї функції наразі потрібен доступ до сайту за допомогою вбудованого браузера Safari.
Зайнятий? Нема часу пограти з нами і з ШІ?А де то писати?
Давайте пограємо
Умови: дається тема, без деталей. Кожен реалізовує в будь-якій малювалці. Цікаво як хто подасть.
(Таке б в ЛОЛ непогано, якщо там ще є люди, я б в таке грала)
А де той ШІ?Зайнятий? Нема часу пограти з нами і з ШІ?
Будь-яка малювалка. Ти з ними хіба ще не грався?А де той ШІ?
Пишу "Королева ночі, європейська зовнішність".Будь-яка малювалка. Ти з ними хіба ще не грався?
Я тут, але треба зареєструватися. Чи завантажити додаток.. Отже, щось треба
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
Bing сказав(ла):Я спробую створити це для тебе. Ось моя картинка дівчини з тонкими губами.
Bing сказав(ла):"Дівчина з тонкими губами"
Створено за допомогою. на платформі DALL·E 3.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
_Sir_ сказав(ла):Губи ще тонші.
Ну не може Bing малювати тонкі губи. Розходимся.Bing сказав(ла):Я не можу змінити картинку, яку я вже намалював. Я можу спробувати намалювати щось інше для тебе, але я не можу гарантувати, що губи будуть тонші. Якщо ти хочеш, щоб я намалював щось інше, просто напиши мені своє прохання. Я буду радий тобі допомогти.
ПобачилаПрапор коливається... трохи
Отже ти з нами теж граєшПишу "Королева ночі, європейська зовнішність".
Нагадало мені про конкурс, який я влаштовувала колись у своїй темі. Там теж є ХФ і снігЯ сніг робив колись давно...
Це не те
УГАДАНЫ: Ялена - кофе, Лена - кофе и сова, Тирхен - вышивка, Самурай - бананы, Капюшон - сигареты, Обалдеть - фак, Фьям - кошачий корм, Ирония- Градусник, Вибрам - эмблема
Участники: Ирония, Фьям, Е.Н, Ялена, Тирхен, Самурай, Конек, Обалдеть, Капюшон, Вибрам, Женя, Геральт, Афйвенго, ферштейн.
У 3- частников по 2 картинки
1
⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.⚠ Тільки зареєстровані користувачі бачать весь контент та не бачать рекламу.
2
![]()
3
![]()
4
![]()
5
![]()
Ні, це я погодився на пропозицію додати Bing у Skype і переписуюся з його Ai.Це в Леонардо? Я сподівалася, що там воно розумнішеТреба його навчити.
Я пам'ятаю колись робив багато аватарок со снігом...Нагадало мені про конкурс, який я влаштовувала колись у своїй темі. Там теж є ХФ і сніг
Не сдержалась. Извините...)))намалюй "дівчина в чорному тонкому блискучому светрі з тонкої шкіри, брюнетка, стоїть посеред дороги якою мчать машини"
тіпа латекса %)
![]()
...схоже на міхаіла круга у молодостіНе сдержалась. Извините...)))
![]()